Silvia Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Şu an itibari ile iptal etsek ne olur peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mailine cevap gelen var mı bu konular hakkında ? İyice kıl olmaya başladım bu durumdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Beyler kredi kartuma baktım 9 Şubatta para çekmişler 9.02.2005 GAMELOADED SAWBRIDGEWORT0, 72,43- Order Trackinge baktım ve NE GÖRİYİM WORLD OF WARCRAFT. Includes 30 day free trial. 2 x £25.49 Despatched on 09/02/2005 2 adet oyun yazıyor :) Ama 1 oyun parası çekmişler. Fazla sütlü çaydan kayış koptu bunların sanırım. ....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Gameloaded a diyecek laf bulamıyorum. Arkadaşım hala bekliyo İngiltere'de paketlerin dağıtılmasını. Biz de hesapta cd key alıcaz.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Lord Soth, Knight of the Black Rose Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oblomov Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Ya saat 11'de despatch on 3/3/2005 yazan statuste şimde pending order processing yazıyor. Bu ne saçmalıktır şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 gameloaded yerine ukgames'ten istemiş olsaydınız çok daha iyi olurdu, hatta bunu ben defalarca yazdım buraya ama görememişsiniz demek ki gameloaded'da ilginç bir order sistemi var, bazen sebepsiz yere gecikebiliyor, ukgames de yine ingilterede, yine aynı düşük shipping ücreti ile yolluyorlar ama bunlar kadar geciktirmiyorlar[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grojarch Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 03/03/2005 derlerken simdi de 09/02/2005 diye kivirdilar.. Anlamiyorum bu herifler ne yapmaya calisiyor. Umarim en gec 1 hafta icinde elimizde olur. Ben 2 gun gec baslicam diye sinirleniyodum simdi herifler 3 hafta diyorlar.[signature][hline]Peace means reloading your weapons.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 iptal etme şansınız varsa iptal edip başka bi siteden alın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Ukgames,ebay,paypal, vs. bonus kartımı tanımadı Blackrose tek tanıyan gameloaded oldu yani mecbur kaldım bir nevi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 işte bi şekilde şanssızlık olmuş senin için belki ama yine de gameloaded'dan isteyerek bir kumar oynamışsın o da kötü olmuş :) bu arada ben genelde bonus sanal kartımı kullanıyorum artık, sorun çıkarmıyor, aslında önce bankayla konuşup nedenini öğrenmeye çalışsan en azından ilerisi için iyi olabilir[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Bankayla da konuştum doyurucu bir yanıt alamadım. Örneğin eve-onlinde da oynadım ordada sorun çıkarmadı.Ama genelde ingiliz originli sitelerde sorun çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grojarch Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Ulan su blizzard da niye online cd-key satisi koymadi ki illa cd aldiriyo bize. Indirirdik oyunu ne guzel, kendi sitelerinden de cd-key satin alir ayni gun oynamaya baslardik..[signature][hline]Peace means reloading your weapons.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Birak birkac haftada gelmeyi oyun elime gecsin yeter bana hic yollamayacaklar gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Thank you for your recent enquiry. Your order was despatched on the 9th February so please expect to receive it in the next 1-2 weeks. Kind Regards, Loaded.com Customer Support Centre (gameloadeddan gelen son mesaj) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Footlocker Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 evet order trackingimde Despatched on 09/02/2005 yazıo hayırlısı[signature][hline]msnim heklendi küfür edilirse ben değilim şimdiden herkese özürdilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: Fegro, 11 Şubat 2005 15:27 tarihinde demiş ki: Thank you for your recent enquiry. Your order was despatched on the 9th February so please expect to receive it in the next 1-2 weeks. Kind Regards, Loaded.com Customer Support Centre (gameloadeddan gelen son mesaj) Aynısı bana da geldi bugün ve 3/3/2005 durumu düzeltilmiş tekrar baktım.[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired) Forgon,the space orc |EVE|(Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oblomov Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Alla alla ne bahtsız bedeviyim ya. Benimki niye pending order processinge döndü :) Weblebi patladı gameloaded patladı. Gelen vuruyor giden vuruyor :) Mail atmıştım gelen cevap: Thank you for your recent enquiry. Your order was despatched on the 9th February so please expect to receive it in the next 1-2 weeks. Kind Regards, Loaded.com Customer Support Centre web sayfasına bakıyorum pending order processingde. Gönderdikleri cevapta sanki yoğun mail trafiğinden kurtulmak için otomatik salladıkları bi cevap gibime geldi. oof oof. Tek yol bankadan kontrol etmek kaldı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 valla bekleyın baktınız adamlar sallıyor iptal edin trden alın pazartesi bellı olur zaten avaturk-weblebi filan[signature][hline]Retailde görüşürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Footlocker Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 yollandı artık iptal etsen nolur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Adamların web sayfalarında bir sorun var o yüzden devamlı değişiyor olabilir status kısmı(gerçi bende değişmiyor ama).Zaten bankaya bakın siz,eğer parayı çekmişlerse yollamışlardır.[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired) Forgon,the space orc |EVE|(Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Footlocker Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 bende parayı cektıler statüdede ayın 9 da yollandı yazıo[signature][hline]msnim heklendi küfür edilirse ben değilim şimdiden herkese özürdilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
palanor Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Beyler beklicez artık bekleyen derviş muradına ermiş bekliycez ve oyun geldiğinde hayatımızda pembe bir sayfa açacaz gelmezse ...... bakalım oyun ilk kime gelecek!!! En şanslı loaded.co.uk kim olcak[signature][hline]SWG : Eves Aenoza WOW(soon): Palanor Windsire Msn:[email protected] E-mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Footlocker Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 gerçekten kime gelcek acaba :)[signature][hline]msnim heklendi küfür edilirse ben değilim şimdiden herkese özürdilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Nasıl iptal edebiliriz siparisi ?[signature][hline]Necromance LvL 45 Mage DieZ 1/2 aKuMa_Xen LvL 46 Roque DieZ 1/2 CrystaL_Xen LvL 61 Master Priest adonis 1/2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Despatched olduktan sonra iptal olmuyor sanırım.[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired) Forgon,the space orc |EVE|(Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar