Udinen Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Item despacthed olan var mı? Aralıkda verdiğim pre-order hala awaiting dispatch yazıyor.Nr biçim pre-order bu realase günü mü yollayacaklar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Para çekildi mi bankandan yoksa onayını mı bekliyorlar parayı çekip oyunu yollamak için?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 allah gameloadedın belasını versin ztn 2 gündür para açık provizyonda bekliyor ve 4 tane mail attım parayı hesaba düşürmeleri için bir tanesinde yapıyoruz dediler ne yaptılar ne birşey oldu.senditte onları bekliyor.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spirit Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Ben Yapıkredi'nin sanal kartıyla sipariş verdim gameloaded'dan.Şu anda Item Awaiting Despatch yazıyor statüste.Hesabımdan bi 70 küsür milyon para çekilmiş 2. gün önce ama kimin çektiğini göremiyorum sanırım daha kayda geçmedi onun için 1 gün daha bekleyip önce bankayla sonra gameloaded'la irtibata geçicem. Ayrıca sitenin adresini yazıp,email ve şifremi girip siparişe bakmak istediğimde siparişim gözükmüyor.Henüz sipariş vermediniz diyor bana salak sistem.Bana gönderilen maildaki linke tıklayıp giriş yaptığımda görebiliyorum WoW siparişimi.Bunun üstüne mail attım ama siparişinizde bi sorun yok dediler. Hele o siparişte bi sorun çıksın,kırırım o siteyi :P[signature][hline]If you gaze long into an abyss, the abyss will gaze back into you. Frederich Nietzsche [Bu mesaj spirit tarafından 10 Şubat 2005 13:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadTay Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 spirit kardeş.Bende yapı kredinin sanal kartıyla yaptım siparişi ama onaylamadılar.Sana bir şey soracagım sen Banka ismini nasıl yazdın?.Türkçe karekterlerle mi?.ör Yapı Kredi Bankası diye mi?.Ben YAPI KREDI yazdım olmadı da. [Bu mesaj MadTay tarafından 10 Şubat 2005 13:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Ben esas orderımın durumunu göremiyorum web sayfası update olduğundan beri,mail atıyorum devamlı durum ne filan diye.[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired) Forgon,the space orc |EVE|(Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 kimse order tracking den göremiyo sanırım adamların site göçtü sanırım gameloaded.com a atıyo direk zaten. adamlara mail atmıstım bende, biz baktık sorun yok order da demislerdi. ama unutmayınki overseas siparisler 1-2 haftada anca gelir falan die not düsmüsler bide, sitede 3-4 günde gelir yazıyodu halbuki. ben Is Bankasi yazmıstım bankayı arayıp parayı çekmisler mi die kontrol etmekde gözümde büyüyo :)beklemedeyim . . .[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor WoW Site -> TurkishWoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spirit Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Yapı ve Kredi Bankası olarak yazdım banka adını.Yalnız şöyle bir şey var,YKB Sanal kredi kartlarının düzenli olarak her gün limitlerini sıfırlıyor.Her gün limitlerini tekrar ayarlaman gerekiyor.Bilmem haberin var mıydı? Şu anda para çekilmiş gözüküyor ama hala kimin çektiğini göremedim..[signature][hline]If you gaze long into an abyss, the abyss will gaze back into you. Frederich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: spirit, 10 Şubat 2005 13:21 tarihinde demiş ki: Ben Yapıkredi'nin sanal kartıyla sipariş verdim gameloaded'dan.Şu anda Item Awaiting Despatch yazıyor statüste.Hesabımdan bi 70 küsür milyon para çekilmiş 2. gün önce ama kimin çektiğini göremiyorum sanırım daha kayda geçmedi onun için 1 gün daha bekleyip önce bankayla sonra gameloaded'la irtibata geçicem. Ayrıca sitenin adresini yazıp,email ve şifremi girip siparişe bakmak istediğimde siparişim gözükmüyor.Henüz sipariş vermediniz diyor bana salak sistem.Bana gönderilen maildaki linke tıklayıp giriş yaptığımda görebiliyorum WoW siparişimi.Bunun üstüne mail attım ama siparişinizde bi sorun yok dediler. Hele o siparişte bi sorun çıksın,kırırım o siteyi :P aynısı banada oldu bunlar yeni site dizaynı yaptuktan sonra orderımı siteden göremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: Absolut, 10 Şubat 2005 12:11 tarihinde demiş ki: Para çekildi mi bankandan yoksa onayını mı bekliyorlar parayı çekip oyunu yollamak için? Item awaiting Despatch yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spirit Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 GameLoaded Order Tracking Siteden order track edemeyenler burdan bi denesin.Büyük ihtimalle Loaded.com'a daha gelmedi oyunlar,o yüzden item awaiting şeklinde bekliyoruz.Böyle düşünürsem eğer benim hesabımdan niçin ve hangi hakla parayı çektiler,onu anlayabilmiş değilim. YKB'nin de,Gameloaded'ın da diye başlayasım geliyor.[signature][hline]If you gaze long into an abyss, the abyss will gaze back into you. Frederich Nietzsche [Bu mesaj spirit tarafından 10 Şubat 2005 14:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinowa Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 gamaloded saolsun dün bir email atmış kart problemi var diye bankadan dönmüş onlara göre banka bizden talep gelmedi dedi aradım tekrar onlıne kart numaramı verdim ok dediler 4 saat sonra bir email daha yine hata yine aradım bu seferde kart numaranızı yanlış almısız dediler bu ingilizler bize ya düşman yada gerçekten salak bunlar bir daha asla sipariş vermem buradan.bence hata alanlar arasın bunları ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Merhaba Bende oyunu gameloaded.co.uk den siparis verdim. Order tracking den baktıgımda awaiting authorisation da bekliyor.Bu bankadan mı onay bekliyorlar demek yoksa benden mi onay bekliyorlar. Ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim. ve ayrıca siparisi nasıl iptal ettirebilirim ? [signature][hline]Necromance LvL 45 Mage DieZ 1/2 aKuMa_Xen LvL 46 Roque DieZ 1/2 CrystaL_Xen LvL 61 Master Priest adonis 1/2 [Bu mesaj aKuMa_Tr tarafından 10 Şubat 2005 17:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oblomov Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Bankadan onay bekliyorlar anlamına geliyor Akuma. Tek yapman gereken beklemek şu an için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Tesekkur ederim.[signature][hline]Necromance LvL 45 Mage DieZ 1/2 aKuMa_Xen LvL 46 Roque DieZ 1/2 CrystaL_Xen LvL 61 Master Priest adonis 1/2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Footlocker Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 benımde anlıyamadıgım 2 gündür mailime cevab vermedıler deliricem hiç böle yapmamışlardı[signature][hline]msnim heklendi küfür edilirse ben değilim şimdiden herkese özürdilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ee peki ne zaman despatchden çıkacak bu? benimkide despatchde bekliyor şu anda.. oyun çıktıktan sonramı bu olay sona erecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 simdi spirit in verdigi linkden baktım "item awaiting despatch" yazıyo, hayırlısı bakalım . . .[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor WoW Site -> TurkishWoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spirit Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Hayır serverlar falan açılıyor 11'inde,oyun raflara geliyor.Bi de adamlar "oyunları çıkmasından 1-2 gün önce postalayıp elinize en kısa zamanda ulaşmasını sağlayacağız" şeklinde atıp tutuyorlardı.Anlamadım ben bu gameloaded'ın dilinden.. Bu arada benim de item awaiting despatch.2 gündür de böyle zaten,neyini bekliyolar hala göndermek için acaba çok merak ettim.Kesin gelmedi daha bunlara oyun moyun,gidip dövesim var çok pis.[signature][hline]If you gaze long into an abyss, the abyss will gaze back into you. Frederich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 hehe salla ya geç olsun güç olmasın. temiz temiz elimize geçsin ben onada razıyım :)[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor WoW Site -> TurkishWoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 O zaman pre-orderın ne anlamı kaldı ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Hoca siparis vereli yillar oldu oyun cikti hala 'awaiting authorisation' diyor dalga mi geciyor benle, cok saglam bir mail ceekiyorum simdi.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 loool simdi de 'pending order processing' oldu siparisi ilk verdigimdeki durum bir fikri olan var mi??[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grojarch Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Pending Order Process diyor. Yahu kardesim 3 hafta mi beklicez biz, bize up to 21 days diyor arrival icin ne kadar sacma seydir bu ne anlami var o zaman Pre-Order etmenin? Parayi erken vermekten baska bisey degil o zaman pre-order dedigimiz sey.. Yok kudurucam uyandigimdan beri kufur ediyorum ne sacma istir ya bu. Cancel da ettirmiyolar.. Order yaparken netten order edebiliyosun ama cancel edicegin zaman da telefonla etmeni istiyo boyle serefsizlik gormedim ben daha once.. 21 gun ha? Ben bi gun sabredemezken 21 gun bekle diyolar tutup. Up to 21 gun 21 gun surebilir demek ama genelde 2 hafta suruyomus yolladiklari sey gene cok sacma.. Kuduruyorum burda ya adamlar yanimda olsa giricem kafa goz.. [Bu mesaj Grojarch tarafından 11 Şubat 2005 09:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grojarch Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: _Mordrac_, 11 Şubat 2005 09:45 tarihinde demiş ki: loool simdi de 'pending order processing' oldu siparisi ilk verdigimdeki durum bir fikri olan var mi?? Demek oluyor ki siparis daha bilgi islem gorevlilerine ulasmamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar