mentalman Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 naapardık biz acaba bunu burda bi tartışalım derim ben[signature][hline]Lineage Geyikleri... -çinli: you sex ? -ben: what ? -diger çinli sanırım arkadaşına söyledi: she sex -ben: what the fuck are you talking about ? -çinli: sex HAHAH sex sex HAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 ya burası ne alaka yaa burası karalama defteri arkadaşım. Yazılarımızı paylaşıyoruz veya edebiyat hakkında olan konuları :([signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 herhalde ozanlar gibi atışarak tartışalım demek istiyo arkadaş[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Bilgisayar olmasa Olmasa bilgisayar Kim sayar bu bilgileri Bilgileri kim sayar ? Olmasa bilgisayar ? Counter-Strike olmasa Nasıl stres atardım Ultima Online olmasa Duvarlara nasıl kafa atardım Şiir çok manyak oldu Bilgisayarsızlıktan millet pişman oldu Şair olacam ben büyüyünce Ulan herkez kral olacak ben ölünce Şiir çok manyaq oldu benden bu kadar zuahauha[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ AOTG ] Death is just depth of chaos DwN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar