Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Konser için kameraman

CwzX

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar bizim konserimiz var biliosunuzdur belki opeth cover grubumuzla (Ayrıntılar burda.) Bu konser bizim için çok önemli olduğu için kaliteli bir kayıt yapmak istiyoruz. Bunun için de kameraman ihtiyacı doğdu. Fotoğrafçıların çok pahalı olduğu söyleniyor.
1) Fiyat konusunda tam bir bilgi sahibi arkadaş varsa bizi aydınlatabilir mi?
2) Bildiğiniz ucuz fotoğrafçı var mı?
3) Aranızda bu kayıt için (tecrübeli) (kamerası da olan)arkadaşlar var mı? Elimizden geldiğince maddı&manevi destek de sağlarız. =)

Şimdiden sağolun.[signature][hline]çocuk büyür
babası kadar olur
ondan sonra efendim
ölür
Sosyal ağlarda paylaş

Valla eski bi kameram var sony'nin görüntü kalitesi kusursuz olmaz bi ayaklık sağlarsanız çok pis çekerim.. Amatör kamermanımdır ama babam gazeteci genlerimizde var :P[signature][hline]henüz çocukluğumuzu bile yaşamamıştık. bir kadın eli değmemişti ellerimiz. bir sevgiliden mektup bile almamıştık daha. bir gece sabaha karşı, pranga vurulmuş ellerimiz ve ayaklarımızla çıkarıldık idam sehpalarına. herkes tanıktır ki korkmadık. içimiz titremedi hiç. mezar toprağı gibi taptaze, mezar taşı gibi dimdik boynumuzu uzattık yağlı kementlere.
asıldık ey halkım, unutma bizi...
Deniz Gezmiş
Sosyal ağlarda paylaş

istanbulmu?![signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon
--------------------------------------
hired_gun, 21 Haziran 2005 22:48 tarihinde demiş ki:
...sonra ben candi'nin bi erkek ile çıplak yatağa girdiğini izlediğimi çok iyi hatirliyorum ( hayir fantazi değildir , erkek hipotermi geçirir , kızın çocuğu ısıtmasi için başka çaresi yoktur da neden 2side çırılçıplak ??
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...