Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Dün evdeki PCyi elime aldım da baştan kurmak gerekecek her bişiyi. Power supply ve işletim olan HD nanay yavrum nanay oldu.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 valla ben emule ile cekiyorum patchleri. hemen hemen hepsi var[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DasDa Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 http://ftp.snt.utwente.nl/pub/games/worldofwarcraft/patches/enGB/[signature][hline]Go! Godon Onerous GencFB.org [Bu mesaj DasDa tarafından 16 Temmuz 2005 16:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 üstteki link en güzel kaynak[signature][hline]eternal : tokayı bulmam lazım .. diappare : saçlarınımı toplıcaksın.. ? eternal : o_O ?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Geçmiş olsun Abso.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Biri sıra ile patchleri yazabilir mi yani bendeki krurulu olan beta versiyondu ve ondan sonra bir daha yeni kurmadım. Betanın üzerine gelen patchlerin adları ve sıralarını yazan shamandan çok bufflansın, shaman ise daha da bufflansın.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Absolute,Fi,le Planette var.Bende böyle bir başlık açmıştım ve oraya linkini koymuşlardı. 1.6 Full var ve 190 mb civari[signature][hline]Love is A Name,Fcuk İs A Game Forget To Name,Play The Game Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Peki neyi 1.6 yapıyor yani en son beta halini mi 1.6ya getiriyor? Yoksa release olmuş oyunu mu?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Boxtan çıkan oyunu kurunca,hiç update etmeden dediğim yerden 1.6 ful ü çekiyorsun ve oynamaya hazır oluyor direk[signature][hline]Love is A Name,Fcuk İs A Game Forget To Name,Play The Game Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Peki bu fileplanetten indirirken yarım kalması durumunda ilerde tekrar indirirken kaldığı yerden mi devam ediyor?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toprak911 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Ben 1.6.0 indirdim ama oyuna bağlanamıyorum versiyon hatası diyor nedendir acaba bir bilginiz varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 peki ben normal blizzard patcherla indirdiğim patchleri yedeklemek istiyorum bi cdye nası yapabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Pekiiii 100 puanlık uzman sorusuna hazır olun. Şimdi benim PCde eski WoW baska bir HDde duruyor kurulu olarak. Fakat yenisini Cye kurdum. Eskisini direk alıp yenisinin üstüne fütursuzca kopyalasam acep çalışır mı? Yani UOda falan oluyordu ama kopyalamış oldugum kendi haliydi yani burda olabilecek sorun d/games/wow gibi şeylerin artık c/progfiles/wow olacak olması?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 olur oldu 3-5 kez yaptık. hem arklara kendı interfaceli full wowu kopyaladım hemde format sırasında kendı wow yedegımı aldım. cok ii olur gatherer gibi datalarda gıtmez mesela[signature][hline]Da Site Da Blog BoneSoul - Undead Mage - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Peki kurulu oldukları directoryler farklı ise problem oluyor mu?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar