Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gülşen - Sarışınım Klibi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Mavi, 12 Temmuz 2005 18:06 tarihinde demiş ki:
Çekelim bakalım.

Ne çekiyon olm adama bak direk çekiyo şş yavass :lol:[signature][hline]:rock: Sentenced FOREVER!!! :rock:
Cross my heart and hope to die!
May my end,come tonight...!
Mesaj tarihi:
Sexi gorunmeye çalışan ve kendini öyle zannedip bi takım gereksis sınıfın gözünde sexi şey tabiri oluşturmaya çalışmak = Gülşen :)

Zavallı pop denen camia yazık oluyo valla gittikçe batıyo bu tip gereksiz insanların sayesinde .[signature][hline]Use your bullets wisely. you may want to use the last one on yourself
Trance-Dj Tiesto (Lord of Trance)

Mesaj tarihi:
klibi tv'de görme şansına!!!!?!?! erişmiş biri olarak söylüyorum ki;
İĞRENÇ.
şarkı da iğrenç,şarkıyı söyleyen de iğrenç,klip de iğrenç.
seksi imajı verilmeye çalışılmış bir et parçası görünümünden ileriye gidilememiş. aman ne kadar da seksi bir klip![signature][hline]And in the end, the love you take, is equal to the love you make...

All you need is love
Mesaj tarihi:
klibi tam izlemedm ama holly valance mıydı nydi
onunkine bnziO.....
bi de bunu yayınlamak için bakanlığa gitmişler direk rtükten izin koparamazlar die ehu[signature][hline]i dont mind.i dont have a mind
Mesaj tarihi:
bir kere bu müzisyenlik değildir ki.
müzisyen insan "şarkısının" ön planda olmasını ister.
gülşen bacımız şarkıyı geçmiş(sanki çok matah bir şeymiş gibi), onun yerine müthiş fiziğiyle!!! ön plana çıkmayı yeğlemiş.
ya yok seksi hatun mu görmek istiyorsunuz,başka yabancı kaliteli kliplere bakın. bu iticidir,seksilik yoktur bu klipte.ben o yüzden erkekleri hiçbir zaman anlayamayacağım sanırım.[signature][hline]And in the end, the love you take, is equal to the love you make...

All you need is love
Mesaj tarihi:
said:
forgiver, 17 Temmuz 2005 21:47 tarihinde demiş ki:
hormon yok mu sizde?

+1 :) Şarkı da gülşen de hoşuma gidiyor. Çok eleştirmeye gerek yok.
[signature][hline]Msn
Nebula Pagan Forumlarında Denmiş Ki:
BİR LAF VARDIR .. EVET BİR LAF VARDIR ... AMA UNUTTUM ŞİMDİ
Mesaj tarihi:
eyw saolsın.. gerçi ben bu klibi pek begenmemiştim ama madem link werdin indirelim bari..[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Mesaj tarihi:
valla klipte kullandigi bikini tarzi kiyafetine bayildim. bu sefer kiyafete para vermemis anlasilan :P[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game..

Saint Joseph'li ultimacılar
  • Yeni Oluştur...