irin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 iyi oldu[signature][hline]bi post kasamadan geldik gidioruz iyi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: Wanqhinox, 28 Temmuz 2005 16:13 tarihinde demiş ki: Zaten sigara icin neden cok Kiz arkimdan ayrildim yak bi tane Ailemle Kavga Ettim yak bi tane Dersten kaldim yak bi tane içki içioruz yak bi tane Hazimsizlik oluo yak bi tane kizla yatiosun yak bi tane ki en güzel bölümü bu oluyor :D nedense hiçbirinde içesim gelmiyor.[signature][hline]"eski açık sarı desene" ultrAslan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OneWayStreet Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 sigara tamamen boşluktan kaynaklaniyor yapacak bişin varsa aklina bilek kolay kolay gelmiyor ama sigara içenler ölsün diyen varsa sigara dumanina boğarim[signature][hline]there's a war going on between my head and my heart i wonder how they grew so far apart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3n1z Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: forgiver, 28 Temmuz 2005 16:50 tarihinde demiş ki: ohh ho gebersin içenler çok iiy olmuş Ohaa içenleri vur bi de istersen[signature][hline]Mavi Duinlorie / the human Elladan Ancalímon / the elf Fredegar Loamsdown / the hobbit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Ben içiyorum gebereyim mi mesela? O zaman insanlara karşı saygısız ve önyargılı olanlarda gebersin. Bu modeller yeni mi çıktı?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wussy Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 ya biz içmeyenlere laf sölüomuyuz?? içenlerin içmeyenlere,içmeyenlerin içenlere laf sölemesi dogru diil..kimse kimseye karısamaz.sonucta sizin 'geberin,oh iyi olmus' gibi laflarınıza maruz kalarak sigarayı bıkramamızı mı bekliosunuz??[signature][hline]Kula bela gelmez Hak yazmadıkça Hak bela yazmaz kul azmadıkça!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wanqhinox Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: ultrAslan, 28 Temmuz 2005 17:48 tarihinde demiş ki: said: Wanqhinox, 28 Temmuz 2005 16:13 tarihinde demiş ki: Zaten sigara icin neden cok Kiz arkimdan ayrildim yak bi tane Ailemle Kavga Ettim yak bi tane Dersten kaldim yak bi tane içki içioruz yak bi tane Hazimsizlik oluo yak bi tane kizla yatiosun yak bi tane ki en güzel bölümü bu oluyor :D nedense hiçbirinde içesim gelmiyor. Valla sen neden sonra iciosun söylermisin bi cok merak ettim[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya---- Böle bildim böle sölerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wanqhinox Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: wussy, 28 Temmuz 2005 18:21 tarihinde demiş ki: ya biz içmeyenlere laf sölüomuyuz?? içenlerin içmeyenlere,içmeyenlerin içenlere laf sölemesi dogru diil..kimse kimseye karısamaz.sonucta sizin 'geberin,oh iyi olmus' gibi laflarınıza maruz kalarak sigarayı bıkramamızı mı bekliosunuz?? +1[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya---- Böle bildim böle sölerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 sigara içmiyor olabilir mi?[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wanqhinox Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: Mr_Hand, 28 Temmuz 2005 17:31 tarihinde demiş ki: said: Spidee, 28 Temmuz 2005 15:58 tarihinde demiş ki: Herkes gaza gelmiş "Patlasın da patlasın" diye. Patlayan nedir ? Biz mi yanlış okuduk yazıyı. Camel'ın, Marlboro'nun vs. fiyatlarının düşmesi bile söz konusu.. aslında ben okumadım bile başlıı gördüm, baktım millet aynı tepkiyi veriyo, dedim "heralde fiyatları güzel bi yükseldi"... o yüzden yazdım :D tamamen üşengeçlik yani. okumadım yazılanı eheh Sana karsi demiorum bunu cok ciddiyim ama cogu zaman kuru gürültü bu tip durumlarda aciga cikio[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya---- Böle bildim böle sölerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: wussy, 28 Temmuz 2005 18:21 tarihinde demiş ki: ya biz içmeyenlere laf sölüomuyuz?? içenlerin içmeyenlere,içmeyenlerin içenlere laf sölemesi dogru diil..kimse kimseye karısamaz.sonucta sizin 'geberin,oh iyi olmus' gibi laflarınıza maruz kalarak sigarayı bıkramamızı mı bekliosunuz?? sigaranızın dumanı bize zrara veriyor ama[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wanqhinox Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 o zaman yanindaki icen insan dan rica edebilrisn ve zaten cogu toplu yerlerde sigara icilmeyen bölümler var..[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya---- Böle bildim böle sölerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 tmm da yani sonuçta gerçek hayatta burdan biri sigara içen diğeri içmeyen 2 kişinin tesadüfen yanyana bulunup sigara içenin diğerini rahatsız etmesi olasılığı nedir ki? insanları rahatsız etmemeye cok özen gösteren sigara içicileride var. öyle ohh ölsün gebersin gibi tepkiler cok rahatsız edici, eğer yanında içip rahatsız olduun bi adam varsa kişisel olarak halledersin, bende içiyorum rahatsız oldum yani öl geber şeklindeki tepkiye.. habere gelince benim açımdan iyi olabilir eğer düşerse camel soft tan başka bişi içemiodum :)[signature][hline]Fly the ocean in a silver plane See the jungle when it's wet with rains Just remember till your home again You belong to me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: forgiver, 28 Temmuz 2005 16:50 tarihinde demiş ki: ohh ho gebersin içenler çok iiy olmuş İşte her açıLan konuya bişeyLer yazmaya çaLışırsanız oLacağı budur. AsLında burada senin kadar seni bu zorunLuLuğa iten sevgiLi yöneticiLerin de suçu var. Neyse ben yine sana nasihat edeyim ; " Söz gümüş ise suküt aLtındır. " P.S : ALtın gümüşten daha değerLidir.[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wanqhinox Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 +1[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya---- Böle bildim böle sölerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jasco Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: Wanqhinox, 28 Temmuz 2005 22:06 tarihinde demiş ki: o zaman yanindaki icen insan dan rica edebilrisn ve zaten cogu toplu yerlerde sigara icilmeyen bölümler var.. tam tersini dicektin heralde??çoğu toplu yerde öyle bi olay yok içen içsin de bari bizi zehirlemesinler,yani dediğin anca lüks mekanlarda.. en basitinden bi örnek : apartmanımızın asansörüne sigara içmek yasaktır diye küçük bişey çakmışlardı içine sonra apartmandaki insanlar onu söküp bi de olduğu yeri iyice kazıyıp kutu kadar olan asansörü kokutmaya devam ettiler,biz 9.kattayız aşağıya inene kadar dumandan boğuluyorum zaten:( hı bi de asansör çokta toplu biyer değil biliyorum en fazla 4 kişilik ama olsun..[signature][hline]zıplamazsa oyun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Kötü şeyLer örnek veriLmez , aLınmaz...[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wanqhinox Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Ölün Ölün Nihuahah iyi olmus oh patide kimse kalmasin herkes sigaradan ölsün :D:D desem inanmayin tabi[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya---- Böle bildim böle sölerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: Mave, 28 Temmuz 2005 22:12 tarihinde demiş ki: said: forgiver, 28 Temmuz 2005 16:50 tarihinde demiş ki: ohh ho gebersin içenler çok iiy olmuş İşte her açıLan konuya bişeyLer yazmaya çaLışırsanız oLacağı budur. AsLında burada senin kadar seni bu zorunLuLuğa iten sevgiLi yöneticiLerin de suçu var. Neyse ben yine sana nasihat edeyim ; " Söz gümüş ise suküt aLtındır. " P.S : ALtın gümüşten daha değerLidir. ironi de platin mi bişey oluyor.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 derin paticik: bir sır daha ortaya çıktı. yöneticiler, forgiver in post kasması için baskı uygulamış.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 kısa marlboro 3.90 oldu hayırlı ugurlu olsun vatana millete beter olalim.10 yapsinlar ya batalim yada birakırız belki meredi bi ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 içmesinler.dahada artar inşallah[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Merak etmeyin bırakamazsınız zaten.. Hükümetin politikası bu.. İnsanların vazgeçemedikleri şeylere sürekli zam yapıyorlar ki para gelsin.. Rakı ve sigara mesela.. İsterse %50 zam yapılsın gene alınmaya devam edilecek bunlar... Tabii öyle bi patlama olacak ki kaçakçılığın önüne geçemeyecekler..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 "patlasın", "geberin nıaha" tarzı mesajlara anlam veremiyorum. her sigara konusunda olduğu gibi içmeyenler mantıksız yorumlar peşinde.[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key* http://opethized.blogspot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 ayrıca fiyat artınca tezgahtan alırsın paşa paşa. komik olmayın ya[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key* http://opethized.blogspot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar