arina Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: Mandoo, 28 Temmuz 2005 13:19 tarihinde demiş ki: tencere yuvarlanmış, seninki benden kara... afferin:-p[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: KahnX, 28 Temmuz 2005 13:22 tarihinde demiş ki: Bil ki büyüyen o gölgeler küçülecektir, güneş tekrar doğduğunda. Yoo güneş doğunca yine uzun olacaklardır. Sadece öbür tarafa doğru uzun olucaklar:)[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: Armas2, 28 Temmuz 2005 16:54 tarihinde demiş ki: said: cenin, 28 Temmuz 2005 13:25 tarihinde demiş ki: said: Armas2, 28 Temmuz 2005 13:19 tarihinde demiş ki: Gökhan dabak lombakda Nasreddin hoca da bi özlü söz söylemiş. Hoca kiraz ağacında oturmaktadır ve lafı patlatır. -Dal sarkar kartal patlar kartal patlar daldaki kirazlar pek nefis. Hissediyorum Benjamin sende hissediyomusun?!?!?!?!?! SODYUM,POTASYUM,SODYUM,POTASYUM,SODYUM,POT... Patateeez soğaan. Hörk aleksandır boğoluyorusss. :D Manavcı şahıs derhal bana oradan 4 kilo patatesler veriniz...[signature][hline]you know we Ain't gonna die! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 ya saçmalamayın sonuşta gunes yeni dogdugunda golgeler uzun olur fakat saat 12 ye kadar giderek kuculur onu ima etmeye calışmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 her nerede üç adam kazı yaparsa; o kaz ölür Yegi[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 *!Sherefin önünde saygı ile eğilir...*[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Özlü sözler bilmemene bu söze tapıyorum, yeter ya.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 çok ii ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: Alexi_Septimus, 28 Temmuz 2005 19:17 tarihinde demiş ki: Özlü sözler bilmemene bu söze tapıyorum, yeter ya. +1 jnmss yaaaa!! sçs kib[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 i ban thee vardır bide[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Savaşma sevüş benle.[signature][hline] Life Of Legends - RunUO Yeter artık bitsin rüyam hadi git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
namesiz Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 en iisini ben buldum sakla samanı sevüş benle[signature][hline]Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki: senin elin durup dururken uzuyosa ayrı tabi [Bu mesaj namesiz tarafından 28 Temmuz 2005 20:58 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj namesiz tarafından 28 Temmuz 2005 20:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 hayır ben buldum. hem sevüş benle hemde samanı sakla.[signature][hline] Life Of Legends - RunUO Yeter artık bitsin rüyam hadi git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm?? war'a geç resliim. Ben senin için yaşamayı göze almışım :P[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 be the vanquisher, to forgive ben de buna bayılıyorum.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Şey var: Enflasyon, hiç para ödemeden daha pahalı bir muhitte yaşamanızı sağlar.[signature][hline]Mekteb-i Sultani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl Bu da var.[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 [ signature ] bide bu var[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Madem Türksün göster ürksün[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hamatula Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 HANGİ FİLMDİ YAAA HANGİ FİLMDİİİİİ aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaagggggggggrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Üzme canını, okşa patlicanını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: insight, 28 Temmuz 2005 21:07 tarihinde demiş ki: Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm?? war'a geç resliim. Ben senin için yaşamayı göze almışım :P Benim msn'den arak yaptı :)[signature][hline] Life Of Legends - RunUO Yeter artık bitsin rüyam hadi git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek ?[signature][hline] Life Of Legends - RunUO Yeter artık bitsin rüyam hadi git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 ilk defa duydum fakat hoşmuş.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 gönlünde bana yer yoksa güzelim fark etmez ben ayaktada da giderim...! bende bunu seviyorum..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar