Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yardımınıza ihtiyacım var

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tek bir soru sorcam ama önce hikayeyi biraz bilmelisiniz .
mayıs ayında bi etkinlik sırasında tanıştığım kıza aşık olmuştum . sürekli onu düşünüyordum ama ne yazıkki o başka okulda olduğundan göremiyordum . stajımı onun okulunda yapıyorum şu anda ve onu görme umuduyla yapmnaktayım . bu gün öğle yemeyinde (yaklaşık yarım saat önce) onu gördüm ve kalbim nerdeyse yerinden çıkacaktı . az önce tansiyonumu ölçtük 18-19 a çıkmış . Beni tanımaz diye korktuğumdan onla konuşamadım , sizce konuşmalımıydım ?[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Hoşlandığınız kızın önünde aptallaşmayın,çok salak gözüküyorsunuz..kontrolü biraz elinde tutmaya çalış hem git konuş ne kaybedersinki zaten az görüyormuşsun?[signature][hline]zıplamazsa oyun yok
Mesaj tarihi:
aptallaşmadım aslında , sadece bi anda sahip olduğum tüm cesareti kaybettim[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Geyyik
Mesaj tarihi:
Git konus ya elin kızı ne der en fazla ? dalga gecerse asıl yuzunu anlamıs olursun gecmezse zaten gerisi senn performasına bakar :D[signature][hline]Kalitzburg LvL 7* Troll Rogue
Kalitz LvL 3* Human Priest
Mesaj tarihi:
konus tabı.sonucta kaybedecek bıseyın yokkı...sole ılgınc bıseyden muhabbet ac konus konus(zatn bu arada kızın sana olan davranıslarını da gozlemlersın)

valla durma derım ben gıt napcaksan yap...bekleme cok fazla da[signature][hline]ya aglayana kadar kus,ya da kusana kadar agla
Mesaj tarihi:
abi bu öyle bişey değilki :) git kızılayda çıplak gez de hemen yapayım ama konu aşk , romantizim oldumu tüm cesaretimi kaybediyorum :([signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Geyyik
Mesaj tarihi:
ya ben aptallaşmayı sana demedim zaten sen daha konuşmamışsınki kızla,yani konuşucak olursan aptallaşmayasın diye
ama konuşucaksın nasılsa :P[signature][hline]zıplamazsa oyun yok

[Bu mesaj Jasco tarafından 28 Temmuz 2005 14:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Direk git konus ya durdun hata ama kendine geldikten sonra gitte yanina kekeleme fln

Konusma kizlar icin onemlidir ;D[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya----

Böle bildim böle sölerim...
Mesaj tarihi:
vay be kızılayda cıplak gezer mısın?:)

eger cesarete ıhtıyacın varsa cesaret verelım..[signature][hline]ya aglayana kadar kus,ya da kusana kadar agla
Mesaj tarihi:
durduk yerde deil ama ;) tatmin edici bişeyler lazım mesela bana bi renault clio alırsanız gezerim :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Geyyik
Mesaj tarihi:
böle sanki onun orada oldugunu bilmiyormus gibi yanindan geç
sonra böle bir an dur aaa selam sen seysin dimi fln de ( bunu bir kere yap fazla yapma ) birs konusun sonra staj süresi boyunca muhabetini artir bir ara dayanamaz sölersin tabii[signature][hline]there's a war going on
between my head and my heart
i wonder how they grew
so far apart
Mesaj tarihi:
evet evet ole yap.onunden gecerken bırden goz goze gel sonra aaasen sey dııl mıydın falan bılmemne bısıler sole...
sonra muhabbet ac naptın nası gecıyor falan fılan.gıdecegın zamnda nese artık ben gıdyım ama sen buralardasın dımı genelde? gorusurz tekrar ben senı bulurum falan de sonrada bul:)[signature][hline]ya aglayana kadar kus,ya da kusana kadar agla
Mesaj tarihi:
kaybetceğim ne var diye düşün beni tanımasa bile die
ama kazancan güzel şeyler olabilir onuda düşün
oda altı üstü bi bayan yani
sana kız mı yok[signature][hline]
Mesaj tarihi:
evet aşk diye birşey yoktur ama kızla madem vakit geçirmek istiyorsun

-aaaaa inanmıyorummmm sen burda mıydın (ifadesiyle sanki orda oldugunu bilmiyormuş gibi bir şekilde konuşmya çalış)

sonrası gelir ama seni tanır mutlaka ya[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Mesaj tarihi:
benim tek yaptıgım hatadır gidip konusmamak utangaclıgımdan dolayı git konus tekrar gordugunde goruceksinki kaybedecek hicbirsey yokmus[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande
B@B th3 G3NK
Mesaj tarihi:
said:
_gZm_, 28 Temmuz 2005 14:06 tarihinde demiş ki:
konus tabı.sonucta kaybedecek bıseyın yokkı...sole ılgınc bıseyden muhabbet ac konus konus(zatn bu arada kızın sana olan davranıslarını da gozlemlersın)

valla durma derım ben gıt napcaksan yap...bekleme cok fazla da

yalan bişey bu kaybedecek bir şey yok muhabbeti, sevdiğim bi kıza açıldım ''biz arkadaşız'' diye çekti zittir i şimdi arkadaşda değiliz.

ama sen tanımıyorsun bunu sanırım,oda seni.açıl o zaman.[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
  • Admin
Mesaj tarihi:
zegerevecim sende zaten keş tipi var
2 çek kafayı
sonra içtiin anlaşılmasın diye bi sakız at agza
git direk konuşmaya
yani cesaret diyosan kralı gelir böyle :)

ha bide şunu söliyim nede olsa sürekli gördüğün bi kız degil ve aşıksın
direk git konuş yani ne cesareti
olursa olur olmazsada olmaz
ama sen muhabbete nası girecegini bilemiyorsundur
selam nasılsın
hatırladınmı şurda karsılasmıstık fln derken
sana bişi itiraf edicem de gir muhabbete euh ne yani öldürecek hali yok
hoslanmadı ise veya bi sebeple reddedicekse de insan gibi söyler
ha böyle sinir bozucu sekilde söylersede hadi len dersin dönersin ezik gibi kalma :)[signature][hline]G3NK
DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
zitem illede zitem
Mesaj tarihi:
hayata bi kere geliyorsun , kalbin seni ne yapmaya sürüklüyorsa o yöne doğru git.
arada aklından geçenleri de hesaba katmayı ihmal etme.[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ...
çok uzaklardan onun sesini duyarken....
sana huzur veren gelir mi seslenirsen?
sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen.....
ağla ağla ağla...
Mesaj tarihi:
voys, kızı tanımıyorkı yanı kaybedecek muhabbetlerı yada koruyabılecek arkadaslıkları yokkı....[signature][hline]ya aglayana kadar kus,ya da kusana kadar agla
  • Yeni Oluştur...