zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 tek bir soru sorcam ama önce hikayeyi biraz bilmelisiniz . mayıs ayında bi etkinlik sırasında tanıştığım kıza aşık olmuştum . sürekli onu düşünüyordum ama ne yazıkki o başka okulda olduğundan göremiyordum . stajımı onun okulunda yapıyorum şu anda ve onu görme umuduyla yapmnaktayım . bu gün öğle yemeyinde (yaklaşık yarım saat önce) onu gördüm ve kalbim nerdeyse yerinden çıkacaktı . az önce tansiyonumu ölçtük 18-19 a çıkmış . Beni tanımaz diye korktuğumdan onla konuşamadım , sizce konuşmalımıydım ?[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 konuşmalıydın ama normal olarak heyecanlanmışsın , yapacak birşey yok o zaman için. :9 tekrar görürsen konuşmayı dene bence.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi...
Jasco Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Hoşlandığınız kızın önünde aptallaşmayın,çok salak gözüküyorsunuz..kontrolü biraz elinde tutmaya çalış hem git konuş ne kaybedersinki zaten az görüyormuşsun?[signature][hline]zıplamazsa oyun yok
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 aptallaşmadım aslında , sadece bi anda sahip olduğum tüm cesareti kaybettim[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Kalitzburg Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Git konus ya elin kızı ne der en fazla ? dalga gecerse asıl yuzunu anlamıs olursun gecmezse zaten gerisi senn performasına bakar :D[signature][hline]Kalitzburg LvL 7* Troll Rogue Kalitz LvL 3* Human Priest
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 konus tabı.sonucta kaybedecek bıseyın yokkı...sole ılgınc bıseyden muhabbet ac konus konus(zatn bu arada kızın sana olan davranıslarını da gozlemlersın) valla durma derım ben gıt napcaksan yap...bekleme cok fazla da[signature][hline]ya aglayana kadar kus,ya da kusana kadar agla
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 abi bu öyle bişey değilki :) git kızılayda çıplak gez de hemen yapayım ama konu aşk , romantizim oldumu tüm cesaretimi kaybediyorum :([signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Jasco Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 ya ben aptallaşmayı sana demedim zaten sen daha konuşmamışsınki kızla,yani konuşucak olursan aptallaşmayasın diye ama konuşucaksın nasılsa :P[signature][hline]zıplamazsa oyun yok [Bu mesaj Jasco tarafından 28 Temmuz 2005 14:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Wanqhinox Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Direk git konus ya durdun hata ama kendine geldikten sonra gitte yanina kekeleme fln Konusma kizlar icin onemlidir ;D[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya---- Böle bildim böle sölerim...
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 vay be kızılayda cıplak gezer mısın?:) eger cesarete ıhtıyacın varsa cesaret verelım..[signature][hline]ya aglayana kadar kus,ya da kusana kadar agla
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 durduk yerde deil ama ;) tatmin edici bişeyler lazım mesela bana bi renault clio alırsanız gezerim :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
OneWayStreet Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 böle sanki onun orada oldugunu bilmiyormus gibi yanindan geç sonra böle bir an dur aaa selam sen seysin dimi fln de ( bunu bir kere yap fazla yapma ) birs konusun sonra staj süresi boyunca muhabetini artir bir ara dayanamaz sölersin tabii[signature][hline]there's a war going on between my head and my heart i wonder how they grew so far apart
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 evet evet ole yap.onunden gecerken bırden goz goze gel sonra aaasen sey dııl mıydın falan bılmemne bısıler sole... sonra muhabbet ac naptın nası gecıyor falan fılan.gıdecegın zamnda nese artık ben gıdyım ama sen buralardasın dımı genelde? gorusurz tekrar ben senı bulurum falan de sonrada bul:)[signature][hline]ya aglayana kadar kus,ya da kusana kadar agla
eldin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 kaybetceğim ne var diye düşün beni tanımasa bile die ama kazancan güzel şeyler olabilir onuda düşün oda altı üstü bi bayan yani sana kız mı yok[signature][hline]
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 eğer konuşursan kazanma şansın var konuşmazsan hiç şansın yok bunu düşün ve öyle hareket et.[signature][hline]"eski açık sarı desene" ultrAslan
TimarliSipahi Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 aşk diye bi şey yok, kendini kandırma öyle heyecan yapıp, git konuş ne konuşmon ki[signature][hline]Çok pis tımarlarım
Malkavian Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 evet aşk diye birşey yoktur ama kızla madem vakit geçirmek istiyorsun -aaaaa inanmıyorummmm sen burda mıydın (ifadesiyle sanki orda oldugunu bilmiyormuş gibi bir şekilde konuşmya çalış) sonrası gelir ama seni tanır mutlaka ya[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Abi önce bi sakin ol. altı üstü kız insan buda yani. Neyine tansiyon yapıyosun.[signature][hline]
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 benim tek yaptıgım hatadır gidip konusmamak utangaclıgımdan dolayı git konus tekrar gordugunde goruceksinki kaybedecek hicbirsey yokmus[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK
Voys Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: _gZm_, 28 Temmuz 2005 14:06 tarihinde demiş ki: konus tabı.sonucta kaybedecek bıseyın yokkı...sole ılgınc bıseyden muhabbet ac konus konus(zatn bu arada kızın sana olan davranıslarını da gozlemlersın) valla durma derım ben gıt napcaksan yap...bekleme cok fazla da yalan bişey bu kaybedecek bir şey yok muhabbeti, sevdiğim bi kıza açıldım ''biz arkadaşız'' diye çekti zittir i şimdi arkadaşda değiliz. ama sen tanımıyorsun bunu sanırım,oda seni.açıl o zaman.[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Admin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 zegerevecim sende zaten keş tipi var 2 çek kafayı sonra içtiin anlaşılmasın diye bi sakız at agza git direk konuşmaya yani cesaret diyosan kralı gelir böyle :) ha bide şunu söliyim nede olsa sürekli gördüğün bi kız degil ve aşıksın direk git konuş yani ne cesareti olursa olur olmazsada olmaz ama sen muhabbete nası girecegini bilemiyorsundur selam nasılsın hatırladınmı şurda karsılasmıstık fln derken sana bişi itiraf edicem de gir muhabbete euh ne yani öldürecek hali yok hoslanmadı ise veya bi sebeple reddedicekse de insan gibi söyler ha böyle sinir bozucu sekilde söylersede hadi len dersin dönersin ezik gibi kalma :)[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 hayata bi kere geliyorsun , kalbin seni ne yapmaya sürüklüyorsa o yöne doğru git. arada aklından geçenleri de hesaba katmayı ihmal etme.[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ... çok uzaklardan onun sesini duyarken.... sana huzur veren gelir mi seslenirsen? sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen..... ağla ağla ağla...
tashmoo Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 kos abi konus hemen, bende cok pisman oldumzamaninda(o_O), ne kaybetceksinki...
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 voys, kızı tanımıyorkı yanı kaybedecek muhabbetlerı yada koruyabılecek arkadaslıkları yokkı....[signature][hline]ya aglayana kadar kus,ya da kusana kadar agla
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Vakit kaybetme bence konuşmaya bak.[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ AOTG ] Death is just depth of chaos DwN
Öne çıkan mesajlar