Dolis Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Dün gece UBRS yapıyoruz 3 rogue 1 hunter(ben) varız. Parti random guildrun falan deil ama guildden 2 kişi var priest ve shaman 1 rogue bunların real life arkıymış. Adı vessu die bi adam sylvanas serverinde adam party leader Rendde master looter yaptı kendini sonra Dal Rend main hand düştü 1 rogue da var zaten dierinde salam itemlar var bu masterlooter ve ben kaldık need dedim rollamak istiyorum dedim tamm dediler 87 attım kazandım Rogue yazdığı yazı ve bizim guilddeki arkadaşlarının noob its for rogue falan yazıyolar Kazandım ama master looter kendine aldı şimdi bu ninjalıkmıdır? yoksa ben Noob muyum? random party unutmayın hunter için 1% crit=52 agi demek[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 58 orc rogue ) EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 ninjalık accık kısa oldu ama ninjalık[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 ninjalık tam olarak ne ya? kendini çok iyi oynuo herşeyi biliyo falan sananlar mı lamerlar mı nedir bu ninjalaaaar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 ninja itemı başkası aldında yada ona lazım olmasa bile bind when pick up lara rollayan vatandaştır direkman Blackliste gider...[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 58 orc rogue ) EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 said: Dolis, 29 Temmuz 2005 12:57 tarihinde demiş ki: ninja itemı başkası aldında yada ona lazım olmasa bile bind when pick up lara rollayan vatandaştır direkman Blackliste gider... ninjalık o deil ninjalık bir itemi rollamadan kimsenin haberi olmadan hacı koyma gidip npc ye satma veya kullanma.rollamaz ninjalar yani.rolluyanını görmedim acıkcası :D[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 dal'rendlere rogue need diyorsa o önceliklidir. sanırım herkes bana katılır bunda :) sonucta siz trinket niyetine kullanıyosunuz rogue ise gerçek anlamda kullanıyo silahı[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything... [Bu mesaj Phlox tarafından 29 Temmuz 2005 13:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 bu olay ninjalık değildir crit şansı hunterada lazımdır rogue a olduğu kadar agilityde lazımdır yani rogueun işine yarayan itemlerin çoğu hunterlarada yaramaktadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 trinket gibi olsa bile yeri gelio sıkışıp bizde kullanıyoruz melee target too close dedinde tutuyosun bi şeyi bide böle duvar dibi falansa zıçtın sora rogue need dedi rollimmi dedim 3-4 kişi rollayabilirsin dedi...[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 58 orc rogue ) EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 hunterlar bi dövüş boyunca %10 meleeye girer en fazla o da wing clip atmaktan ibarettir eğer işini bilen bi huntersa. zaten melee dalarsan bi rogue veya warriora direk ölürsün. mc dropu epic bow/gunlara warrior veya rogue crit, atk power veriyo diye rollasa hoşunuza gider mi ? sanmıyorum..[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 mc de öle bi sorun olmaz çünkü rogue veya warrior ona dkp kullanmaz[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Valla ninjayı gordugum yerde sutlatırım:P Bi kere smde bi ark yardıma geldi 56 mage ama dediki para lazım herseye rollarım tamam dedi buyun party herkes herseye rolladı cok rahattı:P gsiz n siz ohh ama her zaman olmuyor tabi:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 @shippy: mc veya ubrs ne farkeder ? sonucta o mc dropu bowun üstünde classes:hunter yazmıyo. biraz dusunun tek sansı melee olan bi classa lazım ve sadece equip bonusu için isteyen bi hunter var. hangisinin alması daha mantıklı ? şu da var ki eğer guildle gidiyorsanız zaten boyle sacmalıklar yasanmaz. drop en çok kimin işine yarayacaksa o alır. rogue istiyorsa hunter alamaz dal'rend :)[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything... [Bu mesaj Phlox tarafından 29 Temmuz 2005 13:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 pardon yaw.. öncelik rogue nin.. o g derse sana roll hakkı düşer.. mesela bana mageister item çıksın çıksın warlock ve priest Fosforlu NEED bile yazsalar kendime alırım.. [Bu mesaj ozii_x tarafından 29 Temmuz 2005 13:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 birinde DKP kullanıyosun guild run dieri randomrun randomda roll ı kazanan itemı alır o zaman shaman beaststalker almasın? rogue +11 agi verio die beim scholodaki bow ı aldı bunları yaşıyoruz DKP nin anlamını biliyomusun?[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 58 orc rogue ) EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Rogue need dedi ise ona öncelik vermen lazım yani sen sadece statlarını kullanıyorsun ama onlar bütün olarakkullanıyorlar DalRendi.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 adamda main hand epic item vardı dagger nereye need diyo allaşkına ya[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 58 orc rogue ) EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 eğer sen bowu istediğinde rogue roll atıyorsa onun hatasıdır ne diyim. aynısı dal'rendi isteyen rogue varken roll atan hunterlar için de geçerli.[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 rogue un main handde bi epic mi yada iyi bi dagger vardı biliyorum o kadar acayip lazım deildi ona banada lazımdı rollıyorum dedim tamm dediler nedir yani hunterlarda 1% crit=52 agi 1% crit=23 agi rougelar içindir hesaplayın kime daha çok yarıyor hadi onu geçtim dal-rend set yapan bi yığın hunter var.[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 58 orc rogue ) EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 kime daha çok yarıyo diye hesaplarken öyle yapmıyoruz genelde :) anlatamadım herhalde rogue o silahın dps'ini sonuna kadar kullanabilen bi class. siz ise sadece %1 crit için istiyosunuz. dawn's edge alın da kurtulalım bre[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Rollayabilirsin deyip almişlar ninjalık olmuş ama benim gurubumda hiçbi hunter dal ı alamaz rogue ye lazımsa. Basitce Critik istioyosan Dawn's Edge x2 + 2x +15 agit :p Adamin primary abilitysi Melee ve dal set çok hoş oluyor tutupda hunter aha gritik var bunda ben hantırım Need need dedimi gel lan dışari /duel 250 g sine tamami lan'ı i basarım :p[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eradicator Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 ben hunterim ve bir sürü arkadasım var rend seti giyen verdigi attack powerda criticle da onemli hunterlar icin.. Gerci tercih meselesi ben 2 tane +15 agility enchantlı dawn's edge kullanıyorum toplam 30 agi %2 crit ediyor ama attack power ve criticle artı stamina ki off hand armorda veriyor bunları hunter kullanır. Melee dede kullanır. Sadece stat i icin degil Krol Blade den cok az farkı var o silahın neredeyse. O yuzden hunterda kullanır rogue da. Bunlar arasında ona öncelik buna bericilik derseniz hiç bi hunter nerdeyse o silahı alamaz. Barborous blade de at power ve criticle veriyor onuda hiç bi warrior bırakmaz ki O rend setini almak isteyen o kadar cok warrior var ki dmg dealer. Sonucta bi warlock mage den once Warrior hunter rogue bunların hepsi rollayabilir isterse o silaha. Zaten direk kendine almışsa adam otomatik ninja. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eradicator Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 ya bu birazda kafaya koyma meselesi simdi rogue larda daha cok var o set bi hunterlara göre ubrs basında ben bi cıtlatırım o silaha rollıycak olursam beyler main hand duserse ben rollamak istiyorum böle böle diye. Cunku bi nebze söylenenler dogru. Ancient Bone Bow dustugunde buna rogue larda roll atıyo hunterlarda. Ben rica edip almıstım rogue da istiyordu. Ama eger isteseydi yok bana lazım diye roll atıcaktık. Sonucta onada lazım agility de veriyor. Yavas ok rogue icin iyi. Gerci crossbow kullanmak varken bir rogue'a... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar