CaNNi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Ppl present: Provoker, GL mages, FL mages, Rogues (sins and archers), 2*buffer, 1*FullHeal, Debuffer, AttackWarriors. Ppl died: 2 Helal olsun vallaha :) [spo1=1. ss][/spo] [spo2=2.ss][/spo] [spo3=Sonunda Çıkan Boss][/spo] [spo4=Bosstan çıkan kutu][/spo][signature][hline]Name: CaNNi Class: Assasian Clan: Konsey Race: El Morad Server: Beramus CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;)
Kael_Teduva Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 aynen helal olsun biz kendi deneyisimzde rez1l olmustk :D[signature][hline]Nick:Kael_Teduva Class:El_Morad Karus Server: Diez Deimos Level:6x 4x Clan:LasomrA - Np:7xxx 5x :D Art1k Yok. Kasiyoz iste
Hoodstar Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 kutudan ne düştü onuda gösterseydiniz :([signature][hline]Nick=T_Deville.... :Hoody: Lvl=3x... 61 Clan=n00bz.... New_0rder Job=Assassian.... Kasar Hood Np=3xx....2xxxx
CaNNi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Kutudan o çıkmış sanırım. Onu artık bi yeremi veriyosun. Anlamadım :)[signature][hline]Name: CaNNi Class: Assasian Clan: Konsey Race: El Morad Server: Beramus CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;)
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 said: Kael_Teduva, 27 Temmuz 2005 13:12 tarihinde demiş ki: aynen helal olsun biz kendi deneyisimzde rez1l olmustk :D heheh bende o gün hiç para yoktu gelmemiştim :)[signature][hline]Name: ShadowFax Clan : Aserne LvL : 6x Race: Elmorad Warior Server: Diez
Kael_Teduva Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 ondan kurtuldunya iste biz 1cerde 3 dakka anca durduk :D[signature][hline]Nick:Kael_Teduva Class:El_Morad Karus Server: Diez Deimos Level:6x 4x Clan:LasomrA - Np:7xxx 5x :D Art1k Yok. Kasiyoz iste
Milamber Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 ula green chest çıkmış bende blue chest sandım tüüh... neyse greendende iyi item çıkma olasılığı var bence sat açma abysee kırdırdıın adamdan açtırıyosun
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 SS'leri SS'ler bölümüne koysanız daha iyiydi.[signature][hline]Nick : Lively Level : 61 %8x Class : Paladin Clan : UK Np : 26xxx Nuisance : CooLTanG Server : Ares
Destruction Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Selam. Yav ben forgotton templeyi 3 defa bitirdim. (46 ~ 59 olanı ) ilk bitirdiğimde bug vardı. diğer iki bitirişimdeyse hiç bir sorun yoktu. sonuna kadar savaşıp aldık. ama bitirdiklerimden kutu falan düşmedi, boss hiç gelmedi. kutular gümbürtüye gitti. peki bu kutu sadece 1 kişiyemi düşüyor? ( green chest ) yoksa o an templeyi bitiren herkese mi düşüyor ? teşekkürler, sağolun varolun.[signature][hline] Deneme İmzası . Char : Priest/Delikanlı Clan : FiRe Level : hakgetire lagdan imanın gevremesi söz konusu tam teşkilat knight empire beklenmekte. temmuzun başı, cehennemi sıcak. çaktırmadan afrikadayız...
Öne çıkan mesajlar