Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hayvanlar gibi AŞIĞIM

hellspe

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar bu sefer gercekten ağlıcam tüm ümitlerimi kestim bugn gel biras dolasalım dısar cıkalım dedim kız yok işim var fln dedi bole bend eok dedim
akşam dısarı cıktıgımda dısardaydı ve bi erke vardı yanında :(
arkdaslar bne yapcagımı bilimom cok kot durumdayın off be :([signature][hline]sheref, 05 Haziran 2005 05:07 tarihinde demiş ki:
Yapış yapış mı ? kola mı ?
emin misin lol
Rock City
[b]Slash Online
The Metallica Club Of Turkey
Almora Sevenler Buraya
Sosyal ağlarda paylaş

ya gormemzlikten gordum ama gordu o beni slm fln dedim gel takılalım fln dedim biras konusalrım dedim
yok ya eve gidcem fln dedi
bende tmm dedim gittim[signature][hline]sheref, 05 Haziran 2005 05:07 tarihinde demiş ki:
emin misin lol
Rock City
[b]Slash Online
Almora Sevenler Buraya
Sosyal ağlarda paylaş

of bea daha deimn bi ark.ı aradım konusmus
yine fikri deismemiş ark. kalmak istio
bende artık kestim ümidimi
nappalım bole olcakmış[signature][hline]sheref, 05 Haziran 2005 05:07 tarihinde demiş ki:
emin misin lol
Rock City
[b]Slash Online
Almora Sevenler Buraya
Sosyal ağlarda paylaş

bu yaşta olur böyle seyler ermancım, cok kaptırma kendini, kaptırınca neler oluyor biliyorsun..

örn: ben resim a1: ben[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
ya harbi ne olursa olsun geçen gün zati benle sevgilisi tanısdtrdı ya kendisi aşka inanmıo
yay burcu olarka akreple olan ilişklernde bence fazla umut bağlamayn fln diodu çöktüm o yazıyı okuyunca ama seviom hala bana bi pozitif bir enerji veriyor[signature][hline][Bu imza hellspe tarafından tarihinde değiştirilmiştir]
Msn l Mail
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...