twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 annem babamla ne kadar dayanır bilmiyorumbu bir kimsenin 18 yaşındaki oğlu benle benim çıkarlarım için evlenmemeli beni ne kadar severse sevsin onun bir ailesi var bu yaşta böylesine evlenmesine üzülcek insanlar bunlar onları üzmeye hakkım yok bu iki[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 metket değil metboy. değiştir o mesajı şimdi tek tek =p[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OneWayStreet Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 bir kere babam hedehödödür anlamaz beni tarzinda girersen haliyle anlamiyacaktir. İstanbulun getirilerini anlat sonra boşa iş arama iş bulamazsin lise diplomasi ile iş bulamazsin. Ama ingilizcen iyiyse belki bulursun işletmeyle alakasiz bir sektörde tabii. Ayrica çok istiyorsan cesur ol yada kazanamican bi kavgaya girme ice sogursun herşeyden[signature][hline]there's a war going on between my head and my heart i wonder how they grew so far apart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 said: metboy, 25 Temmuz 2005 21:35 tarihinde demiş ki: metket değil metboy. değiştir o mesajı şimdi tek tek =p aman kardeşim ayıp ettin hemen değiştirdim :D Metboyun ailesi acaba ne düşünür bu konuda metboyda bir soruştursun belkide olumsuz karşılamazlar formaliteden bir evlilii annenlerin de metboyu ii tanımaları önemli tabi benim kafama yattı aslında =P[signature][hline]We cast our lot together four still stand as one Here we'll remain forever till our kingdoms one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 ya bana kalsa hemen evlenirim twistedemocuğumla ama işte aileler var arada.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 evet işte benim ailem de biliyor evlenceğimizi nasıl olsa üni bitince falan ama şimdi evlencez biz desem olmaz derler.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 yahu yapmayın ne evlenmesi bu yaşta bi durun!herşey o kadar değişik olucak ki üniversteye girince, aman diyim yani. geleceğinizle ilgili kararlarınızı şu anki sevgililerinizi göz önünde bulundurmadan alın, pişman olmayın sonra.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 ya ole 50 yasina gelipte ana yalakasi adamla yasanmaz. Annen hakli[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 hmm şimdi ben baban gibi düşüniyim benim kızım 18 yaşında ama benim küçük kızım bu benim yanımda kalmalı annemide bir ziyaret etmeliyim kızım asla istanbul'a gidemessin ben kızımı aç kurtlaramı bırakıcam "aç kurt=medboy " :) baban yüzde 70 böyle düşünüyordur.O agresifliğinin altında aslında tatlı bir kalbi var bunu sakın unutma.O zmn sana şu seçenekler kalıyor madem önerdeiğim çözümler işe yaramıyor 1 - Ya anneni alıcaksın yanına istanbul'a gidiceksin yani babanı ailesiyle bırakıcaksın 2 - Babanın dizinin dibinden ayrılmıcaksın şöyle düşündüğümüzde 1.seçeneğin sonuçları: aslında baban üzülücek çok feci kalbi kırılıcak ve aşırı gurur yaparsa bir daha yüzünü görmek istemiyecek ama öyle deilse hatasını kabul edip sizden özür dilicek.Eğer ideallerin herkesten önemliyse durma ideallarinin peşinden koş derim ama kişiler ideallerden önemliyse o zmn bekle derim[signature][hline]We cast our lot together four still stand as one Here we'll remain forever till our kingdoms one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 annemle babam boşanma kararı aldı şimdi iyice anladım mal paylaşımı kavgası bile yapmışlar...[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 said: twistedemo, 25 Temmuz 2005 20:38 tarihinde demiş ki: bende babamla konuştum denedim mesela ona nedenlerimi anlattım onun hatalarını aldıım cevap egede kal işletmeyi bırak eczacı ol....... nasıl desem ne kadar konuşursan konuş babane diyip kendi istediğni dayatıyor Daraldikca geziniyorum forumlarda, random okuyorum oradan buradan yeni nesil ne yazar seklinde. Konuyla cok alakasiz bir yorum yapacagim. Isletme vs Eczacilik Fakultesi konusunda.. Eger puanin Eczacilik Fakultesini tutuyorsa, sadece bir agbi kisiden bir laf olarak bir kulagindan girsin, otekinden cikabilir .. direk tercih et Eczacilik Fakultesini Isletmeye.. Isletme okumak, daha dogrusu undergrad'ini okumak, dunya da pek populer bir secim degil artik. Elini sallasan isletmeciye carpiyor. Benim bile master degree im var isletme sen anla ki ben Fizik + Comp Science okumus bir adamin, amortiden birde Isletme goturdum aradan. Yani cok fena bir yogunluk var isletme mezunlarin da. Yabanci ulkelerde, belli basari gostermis calisanlari, sirketler masrafini odeyerek Isletme Yukseklisansina yollar. Isin asli en yararli Isletme Egitimi de budur zira ogrenci olan insan 18 yasinda dunyadan bir haber kisi degil, para piyasasinin icinde hayatini kazanan insandir. Aldigi dersleri, ogrendiklerini direk hayata gecirebilecek ve de yorumlayabilecek deneyime sahiptir. O acidan, moralini bozma amacli degil, istedigin bolumde oku tabi onemli olan bu fakat Eczacilik cok daha iyi bir secim olur bence. Bizim sulalede leblebi misali Doktor ve Eczaci var. Aralarinda en rahat yasayip guzel para kazananlar da Eczacilar. Yani su hayata bir daha gelsem, sanirim yazardim Eczacilik sirf bu sundugu kebap yasam standartlari yuzunden. Gene de hersey gonlunce olsun deyip noktami koyayim.[signature][hline]Quod non mortiferum, fortiorem me facit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 hmm o zmn sana şöyle söyliyim annenle baban senin yüzünden ayrılmıyor babanın kendi kurduğu aileyle ilgilenmemesinden dolayı ayrılıyorlar bunu böyle kabul et.Ama sakın sakın babanı boş bırakma 1 hafta annenleysen 2 günde babanla ol baban ne kadar annesine bağımlı olsada işler gerçekten boşanma safhasına geldiyse tabi buna kendini hazırla[signature][hline]We cast our lot together four still stand as one Here we'll remain forever till our kingdoms one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 inan kimyaya kafam en ufak derecede basmıyor hep ezber kopya ciddi anlamda kimyayı beceremiyorum ki başarılı olacağımı hiç sanmıyorum puanım yetiyor ama her yerde değil garanti değil girmem ayrıca tıpla ilaçlarla ilgili şeylere karşı bi tiksinme durumum var dişçiden doktordan hemşireden hiç hoşlanmam =// işletme konusunda dediklerinde haklısın ben okulda kalmak istiyorum öncelikle ama bilemem tabiyki okurken fransız kültüre gitmeyi ve şu microsoftun yazılım kursları var bilgeadam.comda onlardan almayı düşünüyorum kendimi geliştiriyim diye didinicem açıkçası biraz sıkıntılı olduum için sürekli canım bişeylerle uğraşmak ister zaten yayıcağımı sanmıyorum yinede böyle güzelce anlattığın için teşekkür ederim ama eczane kokusu bile içimi bi garip yapıyo...[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 aslına bakarsan babanlada konuşmak lazım acaba babanın içine attığı ne sorunları var ne dicek baban bu duruma o bu durumu nasıl anlatıcak sadece olayları senin bakış açından değerlendirince bir sonuca ulaşamıyoruz tabi aslında bütün sorun babanda baban sorunlu bir kişilik ve psikologla konuşması sorunlarını anlatması lazım.Senin yapabilceğin bir şey yok aslında[signature][hline]We cast our lot together four still stand as one Here we'll remain forever till our kingdoms one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 ikinci dereceden depresyonu var 2 yıldır kronik gibi bişey geçmiyo geçmesi için bişey yapmıyo annesine bağımlı dinlemyi bilmiyo OF ben biz gidersen alkol ve sigaraya bağlanmasından korkuyorum bypass oldu zaten of ya of :([signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 o zmn hakikaten dediğim gibi herşey babanın ikna edilmesinden geçiyor sonuçta annenle ayrılırlarsa alkol sigarayla kalmaz bu müthiş asabi olur kalbi dayanmaz kısacası babanın ısrarla diyorum psikologa görünmesi lazım ne yap ne et ayaklarına kapan takla at düz duvara tırman babanı bir psikologa götür babanın durumu senden kötü aslında[signature][hline]We cast our lot together four still stand as one Here we'll remain forever till our kingdoms one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 psikoloğa tabiykide gidiyor ilaçlarını da alıyor[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 ee ileşmiyormu hiçmi faydası yok[signature][hline]We cast our lot together four still stand as one Here we'll remain forever till our kingdoms one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Puddy Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Bize bazen ailelerimiz çok bencil davranıyor gibi geliyor ama bunu bizi düşüdükleri için yapıyorlar. ama bize yapacakları en büyük iyilik kendi kararlarımızı vermemiz. istemedigin bir bölümde okuyup istemedigin bir meslegi yapınca ileriki hayatında mutsuz olur insan. işte aileler bunu hiç düşünmüyor ve bizim yerimize onlar karar veriyor.ayrıca benim babam de annesine çok baglıdır buna benzer sornlar bzm evde de olur hep(gelin kaynana kavgaları=p) babam da psikolojik tedavi oldu ilaç kullandı ve şuan iyi oldu. umarım tedavinin bi etkisi olur sen de istedigin üniversitenin istedigin bölümünde okursun. sora da metboyla evlenirsn eheh=)[signature][hline]This feeling inside me finally found my love, I've finally broke free.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 yok annemle azönce konuştum boşanmaları en iyisi.[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 konuyu tam bılmıyorum amaa hayırlısı neyse o olsun ve sen hıc uzulme... bıraz bekle ve sabret mutlaka mutlu olucaksın bazen beklemek en ıyısı:)[signature][hline]ya aglayana kadar kus,ya da kusana kadar agla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 dert ettigin seye bak bosver. sen ikisinide gider gorursun zamanla alisirsin. hiç bir seyi problem olacak kadar buyutme.[signature][hline] Kabaligin sinirlarini ben cizdim ama, cok kaba cizmisim belli olmuyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 şimdi boşanmıyorlarda 'ayrılıyorlar'.... annem 20 küsü ryıl günde 12 saat çalışıp babamın 5 katı aldıı maaşıyla aldıı 3 evini onla eşit olarak paylaşmak istemiyor. onu suçlayamam ayrı evlerde yaşıycam ama onla asla bunları paylaşmıycam diyor... ne sevgi ne aşk di mi[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 ben anlamadım şimdi babaannen babanı annene nası wermiş. Allah bilir baban o kadar kılıbıkki annenler babanı isteyeme çalışmıştır. Bende annenle geçirceiğin hayatı düşün. Onun için oku çabala.[signature][hline][b]Liv Tyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Puddy Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 ayrılmaları hem senin hem de annen için iyi olucak bence. annen için sevmediği bi insanla aynı evi paylaşmak zor olur. buyüzden canını sıkmaya hiç degmez zamanla alışırsın bu duruma da. aynı ev içinde gergin bir ortamda yaşamaktan daha iyidir..[signature][hline]This feeling inside me finally found my love, I've finally broke free.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar