twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 annemle babam ayrılıcak gibi duruyo şuanda belki düzelir ama eskisi gibi olmaz biliyorum.... babam annesine & onunla yaşayan kızkardeşine çok önem veriyo ama normalin üstünde nasıl anlatsam.. babama ailen diyince annem kızkardeşim diyor... biz izmirde oturuyoruz & ben marmara ing işletmede okumak istiyorum babam emekli burda çok yakın sürüyle arkadaşı yok ekonomik durumu istanbulda güzel bi semtten ev alcak kadar iyi ama biz kiralamayı okul bitince izmire dönmeyi düşünüyoruz evet istanbulu isteme nedenlerim sadece okul değil 12 yıldır taptığım 2 yıldır sevgilim olan önemli insanda boğaziçine gidicek buda çok önemli ama ben zaten hep istanbulda okumak istemiştim. yurtta kalmama kesinlikle karşı çıkıyor benim yurtta kalmakla ilgili bir sorunum yok ama bunu annemde babamda kabul etmiyor.taşınıcaz diyorlar annem istanbullu & istanbula bayılmamakla birlikte izmirdne çok seviyor tabiyki babanemden de kurtulmak istiyor ordaki akrabalarıyla daha çok vakit geçirmek benden ayrılmamak vs... babam ilk başlarda karşı çıktı ama sonra gelirim dedi daha sonra puanlar açıklanınca puanım marmara ing işletmeden 4 puan yüksek geldi yani girebilme şansım oldukça var babam ben gitmem demeye başladı... bu sorun gittikçe büyüdü bana eziyet etmeye başladı sen oraya girebilceğini mi sanıyorsun şu puanına bak bunun için mi çalıştın girsende iş bulabilcekmisin ne olcak sanıyosunki geleceğin yok gibi laf sokmalar ben önce ne dese ağlayıp üzülüyodum bağırsa susuyodum ama artık nasıl desem ona saygımı kaybetmem yetmiyo gibi onun acınası olduğunu düşünmeye başladım o kadar olumsuz bakıyorki herşeye puanım açıklandığı an evet tam 11de giremezsin bi yere salak gibi şeyler dedi o kadar nefret ettimki artık bana bişey diyemiyor bağırıyorum kavga çıkarırsa ediyorum.. neyse geçen gün annem babam ben oturduk ciddi ciddi bu konuyu konuştuk babam yine bi sürü zorluk çıkardı && alınan karar orda annemle ben tek odalı bir ev tutuyoruz babam burda izmirde evimizde kalıyor... ama annem babamın caycağını düşünüyordu sonra babam caymadı ve annem bugün ben evde yokken ona senin ailen kim neden annenden bu kadar kopamıyorsun buraya bağlayan başka birşey yok arada gelir gidersiniz ama bizi dağıtmana ikiye bölmene değermi demiş babam ailesinin annesi & kızkardeşi olduğunu söylemiş bende ona buna değmez miyim diyince evet demedi... bu arada babam acayip kişiliksiz bunu söylemekten nefret ediyorum ama öyle annesi ne dese gelip yapıyor ama babanemin ne tür bi varlık olduğunu anlatamam biri evlense gitmez ama ölse gider güzel bişeyi tebrik etmez ama bi başarısızlığı yıllarca anlatır ... annem babamın böyle bizi ailesi olarak görmemesinden bıktı & artık sen büyüdün dayanma nedenim yok yüzüne baktıkça babanın tiksiniyorum ve boşanmak istiyorum diyor... benim izmirde kalmam da bunu etkilemicek ben iğrenç hissediyorum benim dışımda birinin bu konuda ne düşündüğünü merak ediyorum[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 anne-babalar çocukları yüzünden ayrılmazlar genelde, hatta birçok ayrılıktan, çocuk sebebiyle vazgeçilir. çocuk aileyi bir arada tutan en önemli şeylerden biridir, ve anne-baba dediğin, çocuğuna hayatlarını adamalıdır bana sorarsan. babanın ekonomik durumu el veriyosa ve yine de istanbula taşınmıyosa..ne diyeyim ki tanımadığım insanlar hakkında kötü şeyler söylemeyi sevmem, ama iyi bir baba böyle yapmaz, dünyanın sonu değil, 4 yıllığına istanbulda yaşayacak çocuğunun istikbali için. her insan çocuk yapmamalı lafının doğruluğunu da görebiliriz burada, yanlış anlamazsın umarım.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 hayır ben bbamı biliyorum asla iyi baba demedim kendine sorarsan süper fedakar ama .....[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 walla gerçekten zor bi durum. ama bunda senin bi suçun yok ayrıca baban da kazanamazsın falan filan diyerek yeterince moralini bozmuş ama üzülmene değmez artık.. Bunu ailecek konuşacaksınız gerekirse annenle kalıcaksın..[signature][hline]Madcat....--->Metket... BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 aşkım, ben öncelikle senin üzülmeni hiç istemiyorum. annenle baban ayrılırsa üzülürsün doğal olarak babandan fazla hoşlanmasan da :/ annen de üzülür, keşke baban inat etmese de ayrılmasalar. istediğim en son şey senin üzülmen.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 hmmm sana şöyle söyliyim babanın annesi egoist bir anne oğlunu kendine muhtaç etmiş görünüyor.İkincisi ise babanın bu hal ve tavırlarının neden olduunu bir incelemen lazım hatta babanla bunu iki medeni insan gibi tartışmanız lazım onun kızı olduğunu ona hatırlatman lazım ama bunu bağırarak aşağılarak karşı çıkarak değil iki medeni birey gibi konuşarak anlatmalısın.Okuduklarım yani bildiklerim üzerinden yorum yaptım.[signature][hline]We cast our lot together four still stand as one Here we'll remain forever till our kingdoms one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 bende babamla konuştum denedim mesela ona nedenlerimi anlattım onun hatalarını aldıım cevap egede kal işletmeyi bırak eczacı ol....... nasıl desem ne kadar konuşursan konuş babane diyip kendi istediğni dayatıyor[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 hmm baban kişiliksiz değil yalnış tanımışın babanı eğer eczacılık yapmanı istiorsa bu senin rahat yaşamanı düşündüğü için ama görüyorumki senin idealların var o zmn kendi ayakların üstünde durabileceğini ona kanıtlaman lazım ben yapabilirim her türlü yaparım gibi bir etkileşim bırakman lazım babanda babanı tanıyan sensin bu etkileşimi nasıl yapılcağınıda en ii sen bilirsin[signature][hline]We cast our lot together four still stand as one Here we'll remain forever till our kingdoms one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 ben ne dersem diyim o yeteneksiz & işsiz görüyo beni ki o kadar berbat durumda değilim lise ortalamam 5 okul 2.siyim marmara ing işletme fena diil ingilizcem toefl seviyesinde tamam süper zeki koçtan burs almış bi sürü dil bilen bişey diilim ama sahip olduklarımda en azından kendimi idare edicek kadar para kazanabilceğimin göstergesi... bunları ona söylediğimdeyse hiç bişey bilmiyorum ve işsiz kalıcam ve beceriksizim[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OneWayStreet Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 baban bile olsa sanane milletin düşüncesin hatta burada yazilanlardan bile ne içinden geliyorsa onu yap eczaci olup cok para kazancaksin diye birşey yok bizim burada 6 tane var seneye hepsi dagilcak. İstedigini yap yarin cok zengin bir eczaci olupta keşke ingilizce işletme okusaydim demiyeceginin garantisi yok herşey kazanc degil[signature][hline]there's a war going on between my head and my heart i wonder how they grew so far apart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 zaten işletmeden ASLA vazgeçmiycem o kesin[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Eh adam haklı tabi olay dersle bitmiyor yapabiliyorsan bir işe gir ve o işte başarılı olmaya çalış zeki kızsın göründüğü kadarıyla yaparsın kısacası eve kendi kazandığın parayla 2 ekmek getirdiğinde eminimki baban şaşırıcak ve fikiri değişicektir.Babanın bahsettiği olay derslerinin über olması değil kendi ayaklarının üstünde durman ve eve para getirebilicek kapasitede olman[signature][hline]We cast our lot together four still stand as one Here we'll remain forever till our kingdoms one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 lise ortalamam 5 olsaydı ve okul ikincisi olsaydım, babam dubaiye bile gelirdi beni okutmak için. bence yazık ediyo sana, veya seni vazgeçirmek için yanlış bir yöntem kullanıyo. işletme okuyan birinin de işsiz veya aç kaldığını duymadım şu güne kadar.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 iş buldum ama süper işler diillerdi çalışıcam die ayrı bir dizi kavga çıktı o da yasak ...[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 said: twistedemo, 25 Temmuz 2005 20:51 tarihinde demiş ki: iş buldum ama süper işler diillerdi çalışıcam die ayrı bir dizi kavga çıktı o da yasak ... bu olayı biraz açarmısın?[signature][hline]We cast our lot together four still stand as one Here we'll remain forever till our kingdoms one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 liseyi yeni bitirdim. bir tane özsütte garsonluk buldum bir eniştemin yanında toptan kumaşçıda buldum bir hayal kahvesi die bi yerde buldum ((istanbuldaki diil)) genelde garsonluk ve giyim mağzalarında tezgahtarlık çünkü henüz bi özelliğim yok iyi iş bulmak için =/[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 gördüğün gibi baban o kadar da haksız sayılmaz adama çok büyük haksızlık etmişin adam haksızda değil işletmeyle ilgili veya onla yakın alakalı bir işe girmen lazım ki o zmn baban hee bu kız yapar kesinlikle demeli baban somutsal yaklaşıyor olaya benim derslerim süper demen baban için kanatlanıp uçmak gibi bir şey[signature][hline]We cast our lot together four still stand as one Here we'll remain forever till our kingdoms one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 evet ama izmirde iş bulmak zaten zor çok iş yok olanlarda kapılıyo hemen bide kimse gel sen lise mevzununa işletmeyle ilgili iş veriyim ben demiyor ayrıca çok tanıdığımızda yok bu işleri yapan bu benim elimde değil bulsam gerçekten seve seve giderdim çünkü cidden ilgileniyorum && istiyorum görceğim derslerin hepsini biliyorum bazılarının kitpalarını kuzenimden bakıp okudum :([signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 kesinlikle babanı bu konuda ikna etmen lazım emin ol işletmeye gittiğinde arkanda babanın sana destek çıkması havalarda uçmaya eş değer.Dersleri bilmek hangi konuları işliyeceğini bilmek bunlar boş işler zeki kızsan zaten çalışkansan bunları bilip bilmemen sana sadece zaman kazandırır asıl önemli olan ii bir iş bulup eve para getirmen ama baba senin paran yetmiyor biçiminde adama söyleyip rencide etme bende para getirebilirim yapabiliyorum cinsinden hareket etmelisin sonuçta garsonluğu tezgahtarlığı çoğu kişi yapabilir önemli olan sorumluluk sahibi bir birey olduğunu zoru başarabilceğini inandırmak.Bende 24 saat kafamı kitaplara gömer çalışırım nede olsa sistemde değişti artık ezbere dayalı inekler gibi gömülrüm kitaba sonra derslerim 5 olmuş boğaziçiyi kazanmışım ne farkederki sadece derslerim ii başka hiçbir haltım yok[signature][hline]We cast our lot together four still stand as one Here we'll remain forever till our kingdoms one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 tüm sorunum işletmeyi kabul ettirmek olsa keşke etse marmarayı etmicek :( bide nasıl desem pek konuşulabilir bir insan değil konuşsam yarıda kesip başka şeyler söylüyor ve kavga çıkarıyor haklısın ama işletme ile ilgili bi iş bulsam belki biraz sevinirdi ama fikrini değiştiripistanbula geliceğini hiç sanmıyorum :([signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 böyle tümden karamsar olursan beni bile ikna edemessin yani senin bir kere inanman lazım baban lafı yokuşa sürdüğünde babana kibarlık yap alttan al eminimki böyle yoğun olarak ikna etmeye çalıştığında baban konuyu saptırınca babana ters ters şeyler söylüyorsundur.Kısacası istanbul'a giden yol babanın kalbinden geçiyor desem yeterli olur sanırım öbür türlü kurtarmıyor mutlu olamazsın[signature][hline]We cast our lot together four still stand as one Here we'll remain forever till our kingdoms one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 babamı tanısaydın annesini asla bırakmıcağını anlardın ben yırtınsamda gelir belki ama döner işin kötüsü annem pek istemiyo[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 babanın annesi nie senle kalmıyor ??? hatta kız kardeşide kalsın istanbulda kalın birlikte hem istanbul'da ölüm olaylarıda çok babannenin ilgisini çeker belki :) baban müthiş bir sadakat olayında istanbul'a illa babanı götürmek zorunda değilsin kız başına yapabilceğini kanıtlaman yeter yokmu istanbul'da hiç akrabanız tanıdığınız dostunuz fln[signature][hline]We cast our lot together four still stand as one Here we'll remain forever till our kingdoms one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 babanem bizle gleirse annem babamı ve babanemi öldürür o yaşanılır bir insan diil anlamadın mı? ben yurtta kalırım dedim akrabamız var ama evlatlık oğlu var benden büyük annem rahatsız oluyo ve o teyzemde beni oğluyla evlendirmeye çalışıyor o seçenek iptla o yüzden[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 hmm o zmn şeçeneklerimiz azalıyor şöyleki medboy seviyorsun nede olsa formaliteden evlilik yapın hem birlikte yaşarsınız hemde baban bu kız orda başı boş demez hee medboyla birlikte yaşamak istemiyorsan yinede formaliteden evlilik yapar aileni metketin orda evi olduuna ve dayalı döşeli bir evde kaldığına ikna etmen lazım ki buda kötü bir yalan değil beyaz yalan belki bu seçenek saçma gelicek ama oları çok yüksek ne yap ne et babanı ikna et anlatığından tam olarak şu çıkıyor baban bir ana kuzusu ve annesi olmadan yapamaz.Bu yaştan sonrada babanı annesinden ayıramazsın imkansız birşey bu.Yani benim saçmalık dediğim şeyi bir gözden geçir[signature][hline]We cast our lot together four still stand as one Here we'll remain forever till our kingdoms one [Bu mesaj paparnoz tarafından 25 Temmuz 2005 21:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar