verbatim Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Başlık aslında açıklama gibi oldu ama... Sevgili kişiyi seversiniz ama o kadar da değildir sevginiz ilk başlarda. Sonra onu daha fazla sevmeye başlarsınız. Sevdikçe seversiniz. Olmadığınız bir insan olmaya başlar ve başladıkça şaşırırsınız. İlginçtir. Güzeldir. Süperdir hatta. İlişki gün geçtikçe güzellerşir ve olgunlaşır. Onun dinlediği müzikleri hayatınızda dinlememiş bile olsanız seversiniz. Yokluğu cehennemin öbür adıdır bir şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 umarım:)[signature][hline]ya aglayana kadar kus,ya da kusana kadar agla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Bazense hersey gozuktugu gibi toz pembe degildir,zamanla eskiden hic olmayan kucukte olsa tartismalar yasanir, bunlar olgunlasir kavga olur,hayat zindan olur sanki,Bukadar güzel biseyin sonu nasil boyle kotu olur dersin,hicbizaman anlayamassin.[signature][hline]Normal ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 olmadıgı zamanlarda onun hakkında kucuk bi yazı yazmaya dahi kalksanız yanınızda gibi hissedersiniz dolayısıyla yazının hiç bitmemesini.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verbatim Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Hayatınızın akışı değişir bir anlamda. İnisiyatifi kaybettim dersiniz. Belkide öyledir. Prensip sahibi biri iseniz önceden bu durum sizi rahatsız eder. Hatta böyle olmasın ayrılayım bitsin döneyim eski rutin yaşamıma dersiniz. Olmaz. Bu mutluluğu terk etmeye cesaretiniz yoktur. Bir anlamda onu üzmemek için yapıyosunuz gibi gelir ama bu yalanın daniskasıdır. Tamamen bencilliğinizdir bunun sebebi çünkü bırakamazsınız. Bu mutluluğu başkasıyla yaşayamayacağınıza inanmanızdır bırakamamanızın asıl sebebi. Aslında böylesi daha iyidir. Sonuna kadar yaşarsınız aşkı. Duygusal, hormonal yada zihinsel... Keyfini çıkarırsınız. Sonunu düşünmezsiniz. Düşünmeye başladığınız zamandır zaten bu sürecin bitişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verbatim Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Gecenin herhangi bir saatidir onun sesini duymak istediğiniz zaman. Ama o uyurken gözünüzün önüne gelir. Böyle bir güzelliği uyandıramazsınız. Uyuyan güzeldir o. Bu güzelliğin ozulması günahtır, kakadır, ayıptır. Sabaha kadar gözünüze uyku girmez. Onun sesini duymadan uyuyamazsınız da. Sonra sabah ararsınız sabahın köründe. Rahat bir uyku çekersiniz. Akabinde derse geç kalırsınız. Olsun varsın.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 hayatını mahvetmenin 1. kuralıdır. her şeyin fazlası zararmış. ne demiş şair: You stole my pure intentions You are the sickness in between Let me in I'll bury the pain You taught me to be sad as you You almost made me take it all Let me in, I'll bury the pain You bend me and you shake me You beg me then you break me Let me in, I'll bury the pain You made me feel like a sinner Now you fear you'll die alone Let me in, I'll bury the pain The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Çok uzadıgı zaman sıkılıyorum mesela ben benim için uzun süreli ilişki olamıyor neden??[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 iyi değil uzun, aslında en iyisi ama[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Bütün videolarımın bulunduğu persınıl sayt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 zaman başlayan herşey zaman geçtikçe gelişip büyüyüp artmaz mı? body yaparken ilk başladığında 35-40 kiloyla başlamazsın 20-25 yaparsın kendini hazır hissedince yükseltirsin.. bi günde aşık olmazsın hoşlanırsın beğenirsin.. zaman geçtikçe hayranlığın ilgin artar... ve bir gün gelir bi bakmışsın aşık olmuşsun onsuz yapamıyorsun , onunla konuşurken elin ayağın titriyordur, yüzüne bakamıyorsundur gözlerini kaçırıyorsundur falan..[signature][hline]Madcat....--->Metket... BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 ya ama ben fakt ap ım abi 1 ay sora temelli yurtdisina gidicek ve cok seviorum FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK =) şit.[signature][hline]chilloutwiththeloungemusic102.0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 güzel bişe diil. :P[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: verbatim, 28 Temmuz 2005 00:30 tarihinde demiş ki: ...Yokluğu cehennemin öbür adıdır bir şekilde. vaay Ahmed Arif :) saygım arttı =P[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: Giovanni, 28 Temmuz 2005 01:49 tarihinde demiş ki: ya ama ben fakt ap ım abi 1 ay sora temelli yurtdisina gidicek ve cok seviorum FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK =) şit. lol, aynen ve biz bu yüzden ayrıldık : ) yok lan yanlış smiley. :( olmalıydı. ya da :( :( :( :( ... ∞ bu daha uygun sanırım : )[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OneWayStreet Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 bu sadece sevgili için geçerli değilki herşey için geçerli zamanla coğu şey hayatinizin bir parçasi haline geliyor alişkanlik haline geliyor bağimlilik yapiyor fln işte[signature][hline]there's a war going on between my head and my heart i wonder how they grew so far apart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wanqhinox Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Bi sure sonra yaninda olmamasi dayanilmaz hal alir eskiden ciddiye fazla ciddiye almadiniz o insan simdi hayatiniz bi parcasi olmustur// ah ah[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya---- Böle bildim böle sölerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 bı zamn sonra cok daha fazla benımsıyorsun zatn...herseyınde o oluyor sorumluluk duygunn artıyor...bı bakıma bagımlılık gıbı bısı naparsan yap tamanen o oluyorsun bı zamn sonra:)[signature][hline]ya aglayana kadar kus,ya da kusana kadar agla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wanqhinox Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 :([signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya---- Böle bildim böle sölerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 sefgili boş iş en güzeli 1 gecelik veya 1 haftalık ilişkiler :P[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zynp Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Bencede Bu bağlılık zamanla oluor...ilk başlarda sadece hoşlandıın kişie zamanla deliler gibi aşık olabiliosun.. onun yaptıı herşeyden sende zevk alıosun en önemlisi heran yanında olsun istiyorsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wanqhinox Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: BeIlow, 28 Temmuz 2005 16:01 tarihinde demiş ki: sefgili boş iş en güzeli 1 gecelik veya 1 haftalık ilişkiler :P ben katilmiorum ama senin görüsün saygi duyarim[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya---- Böle bildim böle sölerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wanqhinox Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 biz zaten 2 senedir cikioruz 11. ayinda ayrilmistik ama dayanamadik 2 mizde..[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya---- Böle bildim böle sölerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crudgel_05 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 said: OneWayStreet, 28 Temmuz 2005 12:34 tarihinde demiş ki: bu sadece sevgili için geçerli değilki herşey için geçerli zamanla coğu şey hayatinizin bir parçasi haline geliyor alişkanlik haline geliyor bağimlilik yapiyor fln işte +1 zaten bu noktada bir sorgulayın bakalım sevgi mi çoğalıyor yoksa alışkanlık mı etkisini gösteriyor?![signature][hline]Nobody is perfect!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar