gellidus Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: Suark, 28 Temmuz 2005 18:56 tarihinde demiş ki: Sanki tum kurtler pkk cı Tum turklerde vatansever sanki.
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 tmm işte aynı olaya gelıoz ıkımızde[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
nindalf Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Oranın türkiye olmadıgından adım gibi eminim.[signature][hline]SupeRock
gellidus Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: KaMoNJuK, 28 Temmuz 2005 14:54 tarihinde demiş ki: Onlar ülkenin anasını ağlatsın ilk yatırımı onlara yapalım varmı öyle dava Elektirik götürürsün fatura ödemezler sağlık ekibi götürürsün adamların azına ederler eğitelim dersin hocaları keserler karnını doyurursun türkiye diye bişi yok hepsinin ... derler afedersin ama bunlar cok rahat sanma biz böyle insanları bunu yapmak zorundayız elimiz mahkum yok öyle bişi ben sana ülkemde yer vericem sen ülkemin anasını bellicen ondan sonra bişi yapıncada siz ayrımcısınız ozaman en Kral ayrımcıyım gördük istanbul ne hale geldi git sicil dosyalarına bak % olarak kacı doğulu :hrr: Sokakta yürünmez hale geldi yolda kız arkımla yürürken bos gezemiyorum olay cıkaranların hepside nedense doğulu yanındakine öküz gibi bakanda gasp etmeye calısanda ülkem hakkında küfür edende coğunlukla hep ordan Sen ne tur igrenc bir adamsin ya. Senin gibiler yuzunden sokakta yurunmez hale geldi igrenc irkci herif. Turkiyeyi sadece Istanbul olarak goruyorsun. Vizyonun gorusun o kadar zayif o kadar kit ki aslinda bunlari sana niye yaziyorum onu bile bilmiyorum. CUnku bir kulagindan girip obur kulagindan cikicak. Istanbulda sen evinde duzgun oturuyorsun yemek yiyebiliyorsun. Bu dogu sayesindedir. Bu simdide boyledir gecmistede boyledir. Turkiye Cumhuriyetinin kurulmasindaki %90 pay anadolu halkinin cesareti vatansever ligidir. Anadolu cocugu diye bir terim vardir. Bunun neden ciktigini bir arastir once Sen simdi kalkmis igrenc herifin teki, bunlari soylemeye kendinde hak goruyorsun ha. Kusura bakma beni hicbir zaman kiz arkadasimla yururken kimse durdurmadi. Yolumu kesmedi. Ayrica bu adamlarin dogulu oldugunu nerden biliyorsun sana saldirmadan once nufus cuzdanindan nufusa kayitli oldugu yerimi soyluyor? Artik nasil igrenc itici bir tipsen yolda millet gorunce demekki ustune saldirmak icin yarisiyor. Sen yinede bos gezme ama birine o tasidigin seyi cikartirsan senin bir tarafindan sokar obur tarafindan cikartirlar. Gikini cikartamazsin.
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 bu mezarlığın diyarbakırda bulunmadığı, provakasyon amaçlı internette dolaştığı tercüman gazetesinde aydın candabakoğlu tarafından açıklanmıştı.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected]
nindalf Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 KaMoNJuK tespitlerin dogru olabilir ama dusuncelerin tamamiyle yanlıs ....[signature][hline]SupeRock
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 tam bişler yazıcaktım ki, homoid yetişmiş.. doğru söze ne gerek :)[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Clementine Soundtrack | arşiv**********
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Boyle bir mezar yok diyarbakırda her gordugumuze inanmiyalim[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK
PiNg Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 sck sawas baslıcak amerika ırağa girince karışırsa[signature][hline]http://www.camelotherald.com/chardisplay.php?s=Lancelot&c=1680337
montezaus Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 saf provokasyan yalnız. böyle kışkırtmalara karşı bilinçli olmak lazım, bu sadece bi örneği sonuçta. bundan prim yapanlar da ortadayken işte böyle şeyleri görüp de gaza gelen, kin kusanları görünce hakkaten dayanamıyorum, dalasım, fıstık atasım geliyor, ne bilim.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited... **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 ANCA MEZARLIĞA BAYRAK DİKERLER..[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.
Pirvan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Ya yuh be. 3 sene önce görmüştüm bunu ilk, birisi "VATAN HAİNLERİ ALLAH BELANIZI VERSİN" diye başlık açınca, üstünden 4 ay geçmedi, başka biri açtı aynı şekil ve o zamandan bu yana 20. defa aynı resmi görüyorum. Bu resmin photoshop işi olduğu, gerçek olmadığı resmi yayınlayan gazete tarafından da açıklandı. Ya vallahi billahi inanamıyorum ya demek ki bi boktan resim yapıp versek nete savaş falan çıkarabilcez. Şu gazdan kurtulun, rahatlayın, böyle bir mezarlık yok. Kullanıyorlar insanların heyecanını.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr .Infernal Affairs. Punch the gnomes!
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 "Mantıklı" bir şekilde düşünebilen herkes, 20 yıldır PKK terörüne karşı canla başla mücadele eden Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde bir terörist mezarlığı kurulmasına asla müsade etmeyeceğini bilir. Nitekim, Diyarbakır'ın Bismil İlçesi'nde PKK mezarlığı yoktur, hiçbir zaman da olmamıştır; bahse konu resim Lübnan'daki PKK mezarlığına aittir ve bir kürt internet sitesi tarafından zihinleri bulandırmak maksadıyla piyasaya sürülmüştür. Bu açıklamamızdan tatmin olmayanlar, Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı'nın 0412 262 37 76 numaralı telefonunu aramak suretiyle konu hakkında bilgi edinebilirler.
Pirvan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Yahu bu konuyla ilgili birçok forumda 50 tane başlık açıldı hepsinde millet gaza geldi ve kitlendi artık bilmiyormusunuz.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr .Infernal Affairs. Punch the gnomes!
Wanqhinox Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Kendimden utandim birden ama napalim hepimiz içinde bi vatan sevgisi var gaza gelmemek mümkün deil[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya---- Böle bildim böle sölerim...
_Mikael_ Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Bu gerçek ise tek söyleyeceğim şey"Yazıklar olsun".[signature][hline]We're Opeth from Stockholm-Sweden..
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 fake,provokasyon,niyetli saptırma;amac nefret tohumlarini serpistirip ,bizlerin kurtlerden nefret etmemizi saglamak ,nasil alet oldunuz, nasil bole bir sacmaliga izin verildi cidden anlam veremiyorum ..bu ulke bolunmeyecek kardesim ,evet cok zor bir ulke evet yeterince demokrat degil evet cok fakir bir ulusuz ancak bu ulke her ne olursa olsun ne provakatif fasistler nedeniyle yada dagdaki keklikler yuzunden bolunmeyecek..adam akıllı ;doguya, guneydoguya yatirim yapinda ,o insanlari insan sifatiyla kabul edinde daha cok abimiz amcamiz dayimiz orada vatan icin sehit olmasin ..'az beyin' baska bir seye ihtiyac yok .[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec
BullDoG Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 yok babalar diyarbakir bb si daha oncede terrosrist cenazseinin ailesine otobus vermisti ama ayni catısmada olen erin ailesine vermemisti ve o erde diyabakırlı[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!!
Voys Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 diyarbakırlı olduğumdan utandım[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Goarth Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Bakın bütün Kürtleri suçlamak istemem ama pkk ile ilişkisi olan bu ülkeye zararı olan kürt/laz/alevi/türkmeni ne biliyim artık kendisini nasıl görüyorsa şey olup gitsin ne bu ya!! Birde bunları sınır dışı etsen Batılılar ayağa kalkar efendim napıyorsunuz diye ama kafalarına göre müslümanları tutuklayan sanki biziz...[signature][hline]
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Yok bildiğim kadarı ile Avrupa'da da terör örgütlernini propagandasını yapabiliyosun. Mesela git ispanya'ya ETA nın istediğin kadar propagandasını yap bişi olmuyo.. Hatta Türkiye'de de AB uyum yasaları çerçevesinde böyle oldu. İstediğin kadar propagandasını yapabilirsin, sempatisini duyabilirsini Şimdi TSK bastırıyor hükümete, bazı yayın kuruluşlarında PKK propagamdası yapılıyor, bu yasayı geri çekin diye.. Ama AB bu, yapılamıo maalesef.. edit: pkk ile ilişkisi demişsin, sempatizanlar ve propagandasını yapanlar olarak algıladım ben. Şimdi Dünya'yı daha farklı görüyorum aslında öyle dememişsin sanırım biraz sap gibi kalmış yorumum.. Ama kalsın..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Clementine Soundtrack | arşiv********** [Bu mesaj MartinLGore tarafından 29 Temmuz 2005 01:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Goarth Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Ben AB'nin nedir arkadaşım bu sanki adamlar kendilerini kurtardılar da bizi kurtaracaklar!! Benim anlamadım AB'ye girecez diye ülkeyi resmen şeyelere çevirdiler ah ulan The Last Samurai daki gibi samuraylarda yok ki isyan çıkartmıyor![signature][hline]
Pirvan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 FAKE ARKADAŞIM FAKE neyse siz gaza gelmeye devam ya allah bismillah[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr .Infernal Affairs. Punch the gnomes!
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Zaten TSK diyo ki İngiltere bu terör olaylarından dolayı bu yasaları falan çiğniyo. (sadece bu değil terörle ilgili yasalr var) E bizde de terörö var şu an bizde terör alarmını yüksek seviye y çıkarılım bu yasaları yok sayalık diyo TSK.. Kendi işlerine gelince bi güzel çiğniyolar falan diyolar..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Clementine Soundtrack | arşiv**********
Pirvan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Hı hı evet ama bu resim fake[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr .Infernal Affairs. Punch the gnomes!
Öne çıkan mesajlar