DALtanyan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Bizimde bi cinli finansmanimiz var ^^[signature][hline]Exodiac AW of Teon msn: [email protected] Life down there is just a strange illusion... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AgenTSmitH Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Valla bikeresinde lair in dışında mana için oturuyordum.bi tane çinli partisi o civarda farmliodu..sonra bir baktım yanıma gelip durdular.bende dedimki bunlar kesin beni kesecekler,öyle bakıyorlar.Sonra prophet geldi beni buffladi,o anda sillenelderda buffladi. Allah allah dedim ya ben halisulasyon görüyorum,yada bunların kafası güzel,daha sonra gruptaki bd geldi yere 120k para attı.bende almadım.sona buy it dedi.dedim almassam keserler.Sonra ingilizce sordum neden buff ladiniz die. Cevap=i know u turkish boy .. dedi ve gittiler . hayırdır işallah. Bu çinliler hakkaten garip ya .[signature][hline]Use your bullets wisely. you may want to use the last one on yourself **************** Trance-Dj Tiesto (Lord of Trance) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 komediye bak çok ii sex hahah sex sex hahha[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ AOTG ] Death is just depth of chaos DwN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar