Popeye Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 eheh bu çinliler çok komik ya bugün yeni malzeme için para toplamakla ugraşıyorum.2 çinli geldi :) diyaloglar şöyle -çinli: you sex ? -ben: what ? -diger çinli sanırım arkadaşına söyledi: she sex -ben: what the fuck are you talking about ? -çinli: sex HAHAH sex sex HAHAH ehehe olayı sonradan anladım yani tahmin etmiştim ama bu kadar hödük olduklarını düşünememiştim :) benim char female elf bu iki denyo DE male sanal sex yapmak istiyolarmış LOL çinli bi arkadaşları daha geldi o ingilizce biliyormuş o anlattı eueh farming başlarına vurmuş heriflerin[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! "insan bazen, masanın üzerinde duran çakmağı göremeyyo" hilmi teke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DALtanyan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 yok lun o arada iyileri var bugun eleman geldi scav questinde 20 tane tarantula kesmemde deli gibi yardım etti hattı bokunu cıkardı 20 tane heal pot verdi fdsfas.. Bi eleman da var cince ingce biliyor bir daha ki sefer online oldugunda selam vs. gibi kelimelerin cincelerini örenip buraya yazıcam :D[signature][hline]Darkened The Assassin - Bartz Ufaklik The Scavenger - Bartz KaraSakal The Dwarf - Bartz msn: [email protected] icq: 402018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Bende bugun official olarak ilk (büyük ihtimalle tek) çinli kankamı edindim ingilizce bilmiyor ama olsun haha. Iki alakasız ingilzce kelimeyi yanyana getiriyor nededin diyorum, dediki "i mean xia kuai le kai xin" bende "oh ok" dedim 2.5 saat kadar grup olarak kaldık adamla komediydi. sonunda you my friend dedi bende yes diyince "?????" dedi koltuktan düştüm burda. bir iki kelimede öğrendim arada.[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b] [b]Umrae[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 "i mean xia kuai le kai xin" ehehe süpermiş ben artık kızmıyorum çinlilere eheh ks, ds veya başka türlü pislikler yapmazlarsa tabi :) hatta bugün bi tanesine baya üzüldüm :P 2 kere ks yapmış birine.adamda psikopata bagladı herhalde main charla gelip 1 saat çinliye ks yaptı sonra kaçtı çinli :)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! "insan bazen, masanın üzerinde duran çakmağı göremeyyo" hilmi teke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
corso Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 bide adam 'you sex' gibi bi cümle kurabiliyosa o ingilizceyle nası mmorpg sex yapıcak o da ayrı bi mevzu[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 xie xie = tesekkur ni hao = selam dui bu qi = ozür dilerim bang mong = yardım ehe en gerekli cince sozler buyrun fahri cinli olaraktan[signature][hline]Arthad LvL 55 Silver Ranger @ kain icq:140353 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 adamlar aşmış abi, bütün gün makine karşısında oyun oynuyorlar baksanıza sex ihtiyaçlarını bile oyundan çıkmadan gidermenin yolunu bulmuşlar helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 ben bi topice yazmisidim cinceden turkceye bakip bakip kullanin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayarsiz Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Yarildim hem abaza hem ezikler muahahaha [Bu mesaj Ayarsiz tarafından 02 Haziran 2004 20:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 kac turk biliyorum cyber cyber dien betada [signature][hline] Frostfel Dark Elf Mystic On Bartz Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" [Bu mesaj Creel tarafından 02 Haziran 2004 20:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 zavallı insanlar[signature][hline]The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who in the name of charity and goodwill shepherds the weak through the valley of darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger, those who attempt to poison, and destroy my brothers! And you will know My name is the Lord, when I lay my vengeance upon thee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyre2k Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mehuuhe ulan bunlarin seylerde miniktir şimdi heh.. :P[signature][hline]Actions are more louder than words! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 lol süper yaa :D[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 bunnar gene iyi bide mob heallleyip, kendinden 30 lvl düşük adam kesip orgazm olanları var onlardan korkucaksın[signature][hline]just a cute californian girl can change all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beliar Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 said: Cyre2k, 03 Haziran 2004 00:30 tarihinde demiş ki: Mehuuhe ulan bunlarin seylerde miniktir şimdi heh.. :P Bi Turklerinki buyuk dimi? lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyre2k Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 cinli kankalardan buyuk allaha sukur :p[signature][hline]Actions are more louder than words! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mokoto Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 acıyorum çinlilere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 official olarak ilk cinli kankami edindim:) artisian questi icin melul meluk ratman leader arayip yarim saat bulamiyinca bilen varsa yardim etsin falan dedim kimse etmedi tabi.sonunda bu dayanamayip geldi ve baya uzun bi sure ben takildi questi bitirmeme yardim etti:).ingilizceside baya iyi bizimkinin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 ya alla askina yapmayin etmeyin tamam 100 tanesinden 80 tanesi pisliktir (oda ayni dili kulalnamadigimiz icin iletirsim probleminden cikan bi sorun..) ingilizce bilenlerle hakate cokta iyi party yapilio yaa bende cinli antisempatizaniyim ama adamlarin kendi icilerindeki savasi bile gormuonuz siz cinli cinliyi kesipo baskasini ksledigi icin botlari kesio adlarini kotuye cikardigi icin. ha isi pislige vuranlar coktur sanki bizim icimizde herkes ak pek melekte baskasina laf atioruz cik cik[signature][hline] Frostfel Dark Elf Mystic On Bartz Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 said: Zegna, 02 Haziran 2004 13:31 tarihinde demiş ki: lanet olasi cekik gozluler ! haha güzeldi bu :P[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 said: -Ari-, 02 Haziran 2004 17:05 tarihinde demiş ki: xie xie = tesekkur ni hao = selam dui bu qi = ozür dilerim bang mong = yardım ehe en gerekli cince sozler buyrun fahri cinli olaraktan "Rang Rang" Nedemek Bu Konudada Bizi Aydınlatırsan Çok Sevinicem. Devamlı Çinliler Konuşurken Görüyorum Merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 lutfen gidermisin yok bu cok kibar oldu -_- git demek[signature][hline]Arthad LvL 56 Silver Ranger @ kain icq:140353 RANG RANG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokayy Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 +5[signature][hline]Nobody loves noone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 konuyu yukarı taşımandaki mantıgı çozemedim ama neyse.[signature][hline]ne davamıza göre bir kız bulduk ne davamızdan vazgeçtik kız dedigin istanbul gibi olmalı fethi zor fatihi tek. icq:140353 MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Cinli kanka buldu heralde =)[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar