Voys Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 hepimizin kabusu olan ''bu mesajı 18274812 kişiye gönderirsen bi dileğin olcak gödnermezse ölcen'' gibi mesajlar hızla yayılıyor. icq idi e-mail oldu msn oldu forumlara kadar geldi ama bugun iş abartı CEP TELEFONUNDAN mesaj geldi!! mesaj : bu yıldızı gönderebildiin kadar gönder arkadaşlarına (istersen bnada) eger 3 tane geri cevap gelirse, 1 rüyan gerçek olcak bu gece:) *mutlu arkadaşlar haftası* _/|_ >'.'< şeklinde mesaj ( yıldız telefonda daha güzel oluyor :)[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Gereksizlik iste[signature][hline]Bal adam...
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 en guzeli iste benim gibi ne icq ne msn nede cep telefonu kullanmicaksin. kafa rahat ,bide sinavlar olmasa :/ edit:forumlardan kurtulamamisim ama o ayri. [Bu mesaj GEd tarafından 28 Temmuz 2005 23:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Bana hiç gelmedi.. E-mailden bile..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Admin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 herkese geliyor nedense dün banada geldi bende yollayan kız arkadaşa aynen dedim ya bana böyle salak mesajları yollama sinir oluyorum hiçmi kafan absmıyor bunların gereksiz olduguna fln gelen cevap: off ya geyik bu be, hiçmi mizah anlayışın yok birdaha mesa jatmam lol nası bir mantıktır bu bende yazdım mizah ne ise biliyorum merak etme ki uzaktan yakından alakası yok, geyik bile değil ,salak birisinin uydurdugu mesajlar, ki %90 gsm şirketleri uyduruyordur bunları , atma kardeşim böle hehe mail olarka gelir birde bunlar bu maili 20 arkadasına yolla popon tavana vuracak gibisinden[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem
Voys Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 valla bana kız attı , ''internette yeterince gelıodu bunlar bi cep telefonunda eksikti , bi tek sana yolladım mesajı oda 3 cevap olayın dolsun diye, değerini bil ;) ) şeklinde oldu. kendime avantaj olarak sağladım hehe[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Dela Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 bu yıldızı gönderebildiin kadar gönder arkadaşlarına (istersen bnada) eger 3 tane geri cevap gelirse, 1 rüyan gerçek olcak bu gece *mutlu arkadaşlar haftası* _/|_ >'.'< mükemmel hastasi oldum bu uygulamanin[signature][hline]TOiO
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 paticikte topic açmadan 10 kere arama yapın karşınıza güzel bir sürpriz çıkacaktır. her gün yapın, şansınız artsın.[signature][hline]Beş Hececiler [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 29 Temmuz 2005 00:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Jester Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 gsm operatörleri çıkarıor bunları kesin[signature][hline]Live In Flames..
Voys Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: Bonecrusher, 29 Temmuz 2005 00:01 tarihinde demiş ki: paticikte topic açmadan 10 kere arama yapın karşınıza güzel bir sürpriz çıkacaktır. her gün yapın, şansınız artsın. aradım valla yoktu ortalarda bir şey[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: DynamicK, 28 Temmuz 2005 23:57 tarihinde demiş ki: bu maili 20 arkadasına yolla popon tavana vuracak :lol:[signature][hline]We've been on the run Driving in the sun Looking out for #1 California here we come Right back where we started from
Voys Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 hayret bişey gelen cevap ''burak bu saçmalıklardan başka varsa yollasana bana'' kızlar cidden iyi kıvırıyor[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Malkavian Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 gönderme sende[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Wanqhinox Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 oda deisik bi yaklasim[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya---- Böle bildim böle sölerim...
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Yav gerçekten o gerzek mesajlar sinir ediyo insanı sonra millete anlatmaya çalışıyosun ya bunlar gereksiz aptalca şeyler diye "Ama beeeen etkileeneyoorureeaam" diyolar, kafa atası geliyo insanın...[signature][hline][Bob Marley] Egoist Ben!!!(Ünlemlere de bak) Başkalarından övgü bekleyenler, mutluluklarını onların ellerine bırakmış zavallılardır.
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: DynamicK, 28 Temmuz 2005 23:57 tarihinde demiş ki: herkese geliyor nedense dün banada geldi bende yollayan kız arkadaşa aynen dedim ya bana böyle salak mesajları yollama sinir oluyorum hiçmi kafan absmıyor bunların gereksiz olduguna fln ezmişsin lan 2 dakkada kızı, yazık lan.. ama çok güldüm :)[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Clementine Soundtrack | arşiv**********
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 banada yollamışlar alla allaa..[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
Wanqhinox Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: MartinLGore, 29 Temmuz 2005 01:03 tarihinde demiş ki: said: DynamicK, 28 Temmuz 2005 23:57 tarihinde demiş ki: herkese geliyor nedense dün banada geldi bende yollayan kız arkadaşa aynen dedim ya bana böyle salak mesajları yollama sinir oluyorum hiçmi kafan absmıyor bunların gereksiz olduguna fln harbi haa acimamis ezmişsin lan 2 dakkada kızı, yazık lan.. ama çok güldüm :) [signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya---- Böle bildim böle sölerim...
555 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 banada telefona bi baktm 3 ayrı kişiden gelmiş,ben de ne zmn cep telefonlarına da geldi bu olay diye düşündüm,oluyomuş.[signature][hline]la petite ezique
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 "sil" teknolojisi yararlı bir icattır. peki "bunalım arkadaşlar haftası" nasıl oluyor?[signature][hline]Borbag=kaleidoscopic karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. For those About to ROCK.. We SALUTE you bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 bunalım haftasında uzun bişi gönderion...[signature][hline]Ucanadamla msn sohbeti: boğaç (seçilmiş kişi): kadın olmak ister miydin Lexius || Alkoliğim ben...: hastır lan
Head Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 ya her şeyi geçtim yolladıkları mailin yarısı şu ya >>>>>>> >>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> :)))))))))))))))))) ne la bu[signature][hline]valandil ownz j0o! bana da kalp verin lan WoW - Kelvin , Archmage of Nerull/Burning Legion
tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 bide bunlara inananlar var ya[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak!
skyly Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 hakketen b<<<<<<<<<<<<<<>>> bunlar ne? Ne salak olaydır bir de cep telfeonuna gelmis millet bide kontörüne kıysın ha? İnternette bedavaydı hiç değilse. Bana her gün 2-3 tane gelir her günde 2-3 adamla kavga ederim :P[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
RaVena Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 ''******** bunlar Senin gibi 8 tane Yıldız .. Bu Mesajı 8 kişiye göndermezsen Bu Önümüzdeki 8 sayı Kötü Geçireceksin,ama Yollarsan 8 ayın içinde Bir İlanı Aşk teklifi alıcaksın'' Şeklinde Kız Arkadaşlarım Bana Böle Mesaj atmışlardı Gülmekten Kendime Gelememiştim ... BÖle Şeylere nasıl Inanıyorsunuz Diye msj attığımda gelen cevap ''Ya off öle deme Nerden biliyosunki? veya Bende Ölesine Yolladım Zaten'' Diyolar :D .. komedi gerçekten ...[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul ..
Öne çıkan mesajlar