lucifertr Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 oyunda başınıza gelen yada duyduğumuz geyiqleri yazalım eğlenelim biraz:D[signature][hline]LuciferTR x de pandora diezde lasombra lvl6x master warrior-kasar hood server:diez(human)-xgenon(karus) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 -staffı nası yaktın -ateşe tuttum yandı[signature][hline]Archy_Firestorm LvL 5x Archer @ Ares FIREST0RM LvL 4x Mage @ Ares For El Morad! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Direk pencere açıldı itogluit kafecek koptuk ya euhe[signature][hline]'Cause I fucking hate you You're such a liar And I love to hate you You're all the same to me I fucking you hate you You're such a liar.And I love to hate you You're all the same to me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 bi gün diezde oynarken (provoke idim) elemanın biri geldi abi buff dedi dedim git diğeri geldi abi swift dedim gidin başımdan be en son darbe bi mage den geldi abi dedi probok musun ben bayılmışım[signature][hline]LuciferTR x de pandora diezde lasombra lvl6x master warrior-kasar hood server:diez(human)-xgenon(karus) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 said: KaKsi, 02 Temmuz 2005 15:36 tarihinde demiş ki: Dün gece Ares1'de, CZ ye gitmek üzere idim, __NaKeD__ gibilerinden birinden PM aldım, diyalog aynen 3 satırda sona erdi. şahıs-Hi im adim şahıs-hi im admin ben- So what? Bu tavırdan sonra sonra CZ ye gittim geldim derken 1 saat oldu, yine aynı kişi beni pianada yakaladı, -i have some hack and dupe tools, if u want i can help you... falan filan tam hatırlayamıyom şimdi yani hack dupe işlerinden bahsetti derken cevabı kodum -go finger yourself Tekrar CZ ye geçtim, 1 saat sonra tekrar geri geldiğimde yine aynı adam yakaladı beni, tam ben hasbünallaaahh falan derken adam ne yazsa beğenirsiniz? -hi can u give me 350k for buy NP ben tabi yerlerde, böyle çıtır bi anıyı sizlen paylaşayım dedim. Be carefull guyyssss, uyhh :rock: [signature][hline]Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Web Site Kuntepervari Şerafettin Abi Tipi Şahıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 ben - lan ......... senin ksni şimdi *bla bla bla bayaa bi saydırdıktan sonra* eleman - ben türk degilim ben - lan .......... .......... .............. *bayaa bi küfürden sonra* eleman- ulan beni seni ........ ......... *bayaa bi saydırır*[signature][hline]unholy ownz u _all_eyez_on_me_ vs. kalgeldi [Bu mesaj HasMez tarafından 05 Temmuz 2005 15:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 said: Murtaza, 05 Temmuz 2005 15:29 tarihinde demiş ki: ahah aklıma geldi bi tane.. Yine adamın teki bişe soruyor (Bu arada adım da Murtaza__) -Helo, are you turk? *cevap vermedim* -Sana diyorum!!!!!!!!!!! *yine cevap yok benden* - **** you!!!!! - **** - **** -eeehhhh niye çıkmıyo lan bu yazı?? :D [signature][hline]Hawk, 23 Haziran 2005 13:18 tarihinde demiş ki: murtaza has a combomacro and doesnt have to wait 2 sec to use a pots so im happy he got hacked with the program he was using. i know because i fought him in cz we got him away from his party and a lvl 63 warrior with raptor +8 started atking him lvl 60 rouge assasin with two shards +6 and me a lvl 61 fire/ice mage i iced him and rouge and warrior were just sliding him with me using nova and ice and ingnition well with all that he looked like a blue blob with all the pots he was using and his hp never went below 50% so we all towned since he was using some program to use pots over and over without cooldown time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 said: HasMez, 05 Temmuz 2005 15:41 tarihinde demiş ki: ben - lan ......... senin ksni şimdi bla bla bla bayaa bi saydırdıktan sonra eleman - ben türk degilim ben - lan .......... .......... .............. bayaa bi küfürden sonra eleman- ulan beni seni ........ ......... bayaa bi saydırır ehaha, türk değilse nası türkçe yazıyo onu anlamadım. Muhahahahahaha:-) koptum olm beni fazla güldürmeyin, ya sanldalyeden düşüyom yada sandalyeyi krıyorum :D[signature][hline]Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Web Site Kuntepervari Şerafettin Abi Tipi Şahıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 diezde yine bi gün elemanı clana aldık sohbet filan neyse bi kaç gün geçti adam dediki konuşabilir miyiz dedim tabi abi clan başkanlığını istiyorum clanda ses yok hayırdır dedim bana o yakışır dedi direk ban! :):):)[signature][hline]LuciferTR x de pandora diezde lasombra lvl6x master warrior-kasar hood server:diez(human)-xgenon(karus) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disconnecting Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 - buff pls - nickine uyuzum yok sana buff bundan sonra eleman küfretti... 10 dakka sonra - lan a.q büyücüsü sen nasıl buff vercen - bide nickine uyuzum diyo - iman gücüyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 dah n00b zamanlarımdı: ben: party pls xx:... (cvp yok) en :party pls xx: ... ben:party aq ya xx: ne kuufr edıon uyukluodum ya ben:o zmn alıcan mı xx:party ım yokkı ben:pardon gormemışim ( ama party sı vardı adamın kafa guseldı herhalde:D ) sbaha karsı 5 sualrıydı:D[signature][hline]=======>:::NvM:::<======= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 ya var öyleleri adamdan swift istedim bi ara (rogueden ehehe) noob bide bu dediki 750k dedimki 750kya sizin clanı satın alrım ses yok:)[signature][hline]LuciferTR x de pandora diezde lasombra lvl6x master warrior-kasar hood server:diez(human)-xgenon(karus) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 ahanda buldum ss i 1 tane daha vericem eskilerden[signature][hline]unholy ownz u _all_eyez_on_me_ vs. kalgeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 tribula koptum ya:D[signature][hline]LuciferTR x de pandora diezde lasombra lvl6x master warrior-kasar hood server:diez(human)-xgenon(karus) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 O_o oha artık.[signature][hline]Hawk, 23 Haziran 2005 13:18 tarihinde demiş ki: murtaza has a combomacro and doesnt have to wait 2 sec to use a pots so im happy he got hacked with the program he was using. i know because i fought him in cz we got him away from his party and a lvl 63 warrior with raptor +8 started atking him lvl 60 rouge assasin with two shards +6 and me a lvl 61 fire/ice mage i iced him and rouge and warrior were just sliding him with me using nova and ice and ingnition well with all that he looked like a blue blob with all the pots he was using and his hp never went below 50% so we all towned since he was using some program to use pots over and over without cooldown time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Hasmez in diyalog bi idol olabilir aslında :)[signature][hline] "Geçen gün rüyamda kelebek olduğumu gördüm.. Acaba şuan Rüyasında Kelebek olduğunu gören steel miyim yoksa rüyasında insan olduğunu gören kelebekmiyim?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkShines Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 pelerin plzzz = ruless abi banada pelerin verirmisin... abi fazla pelerin warmı.... abi pelerin takınca uçuyomussun doğrumu... abi pelerin ne işe yarıoyor.... clan plzzz ur bow ateşli ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 PİS TÜRK DEĞİLİM O ANDA :lol: bunu hatırlıyorum ya..[signature][hline]Buzkirpisi Sat beni zindan gecelere,daha çok aydınlanayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 xxx : Abi arkandaki çarşafı nerden aldın ? Ben : Baba yadigarı..[signature][hline]Name: CaNNi lvl: 58 Class: Rogue-Assassin Clan: GeneraLs Race: El Morad Server: Beramus CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 said: CaNNi, 05 Temmuz 2005 16:17 tarihinde demiş ki: xxx : Abi arkandaki çarşafı nerden aldın ? Ben : Baba yadigarı.. baba yadigarı uffffff bomba bomba zamnında ban su denmıstı: abı su pelerini 1-2 gunluğune odunc versen bnm de omzunda takılsdın bıras ıstersen sağlam taktık var dupeleyelım ıkımzde takalım sılınırse soz parasını verırm:D gibi bir suru pelerın pls geyıqlerı mevcuttur[signature][hline]=======>:::NvM:::<======= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 baba yadigarı koparttın ya[signature][hline]LuciferTR x de pandora diezde lasombra lvl6x master warrior-kasar hood server:diez(human)-xgenon(karus) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 awayken israrla cevap bekleyen yurdum insani: ben harpylere provoke yaparken o esnada KSden beyni sulanan biri:[signature][hline]lütfücüğüüüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 bu da bu sabah basima geldi.. OK'e basarsam AKP'ye uye olurum hissi verdi bi an.... :[signature][hline]lütfücüğüüüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 puahaha :lol:[signature][hline]Archy_Firestorm LvL 5x Archer @ Ares FIREST0RM LvL 4x Mage @ Ares For El Morad! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 uhaha tayip erdoğan hea :) Girmem ben o adamın partysine :D[signature][hline]Name: CaNNi lvl: 58 Class: Rogue-Assassin Clan: GeneraLs Race: El Morad Server: Beramus CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar