Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: 'Internet Mühendisi de olur mu canım?' demeyin sakın cünkü, bir kavramdan günümüzde sıkça soz ediliyor. `Internet Engineering Task Force' grubu epeydir çalışıyor. Internet'in sağlıklı çalışması için gerekli tasarımların yapılmasına `Internet Engineering' diyebiliriz. Internet servis geliştiricileri ve Internet Servis Hizmeti üreten, protokol geliştiren kişilere Internet Mühendisi deniyor. Bununla Internet servislerinden sorumlu bilgisayar mühendisini kastetmiyoruz. Üniversitelerimizde Internet Mühendisliği bölümleri de açılırsa hiç şaşırmayın!!!! Bugun mail grubumdan böle bi mail geldi. Bizim üniversitelerde böle bi bölüm falan varmı acep? Haberi olan varmı?[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Ben gülüomuyum LAN! Dj XæRo - The Terror Blade
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 kitapçığa bak işte ama benim bildiğim yok.yüksek lisans falan olabilir belki[signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance! ThIs gAmE LoVeS Me]ThIs gAmE LoVeS Me
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Olmaması lazım zannetmiyorum.[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.
pipo_14 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 devletlerde zaten yoktur da belki özel ünilerde olabilir astroloji ye bölüm açılıosa :)[signature][hline]Fröyt Demiş Ki ; Bazen pipo Sadece pipo
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 yurtdisinda insanlar bazi okullarda kendi istedikleri dersleri alip kendi istedikleri unvani alabiliyorlar. mesela matematikten cok ders alip, isletme dersleri alip, kendisine matematik agirlikli isletmeci diyebilir... zaten isletme muhendisligi de boyle turemis bi sey. bu da oyle... derslerini bu yonde secenler kendilerine unvan yarattilar, yoksa okutulan derslerin bilgisayar bolumunden pek farki yoktur (eh tabi o universitelerde herkes standart dersleri alip bilgisayarci olmuyor. belli bi konu hakkinda dersleri secip aliyolar diplomayi... tum dersleri almak imkansiz.)[signature][hline]Tulahr
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 benim bildigim IETF uluslararası bir kuruluş ve internetteki her türlü protokolün felan standardını belirliyorlar. tabi kafalarına göre birşey yapmıolar, epey bir aşaması var bu standart haline gelmesinin.. yalnız öle bi üniversite bölümü felan yok tabi ki. sonucta bu insanlar bilgisar bilimi ve mühendisligiyle ugrasıolar..
Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 ABD'de varmış böyle bi bölüm benim gitmem lazım böyle bi üniversiteye ne yapıp ne edip. Bilgisayar mühendisliği boş be artık bence türkiye'de bilemiyorum bilgisayar konusunda gelecek internet'in üstüne kurulu. İnternet Mühendisi olmak çok daha iyi gibime gelio bence...[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Dj XæRo - The Terror Blade
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 internet mühendisi olup napcan? IETFye almazlar sap gibi kalırsın ortada lol.. ki zaten nerde varmıs amerikada?? hiç duymadım sahsen.. öle bir iki üniv kafasına esip acmıs olabilir anca :)
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 O ne ola ? Ya Sistem Yoneticisidir hani Internete cikisi olan bir sunucu/lari yonetir falan filan, ya da socket programming konusunda master yapmis bilgisayar programcisidir herhalde. Web programciligi falan da buna girebilir gerci.[signature][hline]Those who don't understand Linux are doomed to reinvent it, poorly.
Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Karizmasın abi direk olaya bak :) Herkes bilgisayar mühendisiyim dio. sen geliosun ortamda olaya son noktayı koyuyon İnternet Mühendisiyim. Vaşşşşşşşşş dio hatunlar tabi :) O ne falan die sorular (Bkz. hatun) sen tabi tarif ediyim ortamına girerken falan bi bakmışın... (araya yalının şarkısını sokuyorum buralar biraz ayıp) Bi bakmışım ben yokmuşum hüzünlere doymuşum diosun :) Bkz. hatun : Çok meraklıdırlar. Bu yüzden bir atasözümüzünde dediği gibi "İnsanın başına ya meraktan"[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Dj XæRo - The Terror Blade
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 yanniz master icin basvurdugunda sana guzel bi el salliyolar...[signature][hline]Tulahr
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Öle bir bölüm varsa boşuna başka bölümleri hedeflemiyim :D[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede.
Öne çıkan mesajlar