Shaklaban Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Sivrisinekler gittikçe daha zeki çevik olmaya başladı.Vallahi eskiden kaçar saklanır vur kaç yaparlardı şimdi gözleri dönmüş gibi saldırıyorlar vallahi evrimmi geçiriyorlar acaba pes artık yoruldum en iyi taktiklerimden bile kaçar oldular:D
skyly Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 ben onları çakmak + deodorant kombinasyonuyla yakıyorum. Ama gideceği yöne doğru püskürt alevi yolunun üstüne. Direk üstüne atarsan geride kalıyor biraz :)[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 ben sivrisineğin zeki çevik ve ahlaklısını severim..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv*********
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 yaw beni bu yaz daha hiç sivrisinek sokmadı dışarda arklar cebelleşirken bana gelmiyolar bile neyim eksin ulan?! :([signature][hline]siyah, ama buz?
skyly Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: MartinLGore, 26 Temmuz 2005 03:07 tarihinde demiş ki: ben sivrisineğin zeki çevik ve ahlaklısını severim.. :D iyiydi[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 bazen ilaçlarda fayda etmiyor. sıkıyor veya evi ilaçlıyoruz fakat genede varlar.sıkıyoruz sıkıyoruz fakat öldüremiyoruz :) hasta ediyorlar yazlıkta gece gece, vııızzzzzz[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 benim kanımda bişi var ısırmıyo beni..ısıran ölüo..rahatım o yüzden.. belkide korkuyodur bende onun yuvasına sokarım diye[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away
Malkavian Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 onu bunu bilmem ama bu seneki sivrisinekler özel sanırım cidden 3 gündür öldüremediğim var dün öldürdüm r[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
dory Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 tam 15 gundur 1 tanesi ile aynı odayı paylasıyorum, nerede saklanıyor bakmadıgım yer kalmadı, ama artık sag gozum segiriyor serce parmagım titriyor sinirden! yedi bitirdi hadi ona lafım yok gece 25defa uyanıyorum cıldırmak uzereyim! ama bulursam çin işkencesi denicem ustunde, adi sinek.[signature][hline]Safety in numbers, you thought I'd washed away, But I'm still waiting for the rain... Çizimlerim [Pati Albüm]
karakedi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 bizimde buna benzer sorunlarımız var. fake üyeler giderek zekileşiyor. eskiden capslock acık nick alırlardı, 10 km öteden tanırdık, sonra nickleri düzenlediler ama isim olarak hala belirli idiler, kukucukedi, areamaztırsaobic gibi. twler geldikten sonra fake üyeler de aşama kaydettiler, artık mesajlarını tek tek inceleyip o şekilde ayrıt ediyoruz. dogal seleksiyon ve evrim mücizesi. imana geldim. tekbir.[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Web Site(ler)mizin Tarihçesi Never argue with an idiot, they'll drag you down to their level and beat you with experience!
tAKA Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 benim cevremdekiler yeterince salak sukurler olsun pek sivri degiller.konduklari yerde gazeteyi yiyene kadar durup onlari duvara yapistirana kadar gazeteye bakiyolar onlarda fake galiba? neyse.. tembellik öldürür. [signature][hline]gamers.gen.tr karakedi, 25 Temmuz 2005 20:59 tarihinde demiş ki: ya sabır a.k. [Bu mesaj tAKA tarafından 26 Temmuz 2005 03:38 tarihinde değiştirilmiştir]
dory Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 hehe, düsündümde kedi elinde sineklik, fake account bekliyor,geleni duvara gomuyor:D tamam sustum :P *!aynı sineklikle duvara yapiştırılmamak için ortamdan uzaklasır*[signature][hline]Safety in numbers, you thought I'd washed away, But I'm still waiting for the rain... Çizimlerim [Pati Albüm]
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: trapt, 26 Temmuz 2005 03:11 tarihinde demiş ki: benim kanımda bişi var ısırmıyo beni..ısıran ölüo..rahatım o yüzden.. belkide korkuyodur bende onun yuvasına sokarım diye aynen. kanımdaki bi proteinden dolayı arı, sivrisinek. böcek tarzı şeyler gelmiyor. hatta konmuştu bi kere izledim (baya açtı o heralde) ısırdığı anda kaçtı : ))[signature][hline] harvester Chiptech 24 Temmuz 2005'te msnde demişki: 18ime geleyim,ehliyetimi alayım,saçı sakalı uzatayım,küpemi takıp dövmemi yaptırayım,solomu atayım bak çok güzel olacak lylidn...
Jasco Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Ben eriklideki sivrisineklerin profosyonel olduğunu düşünüyodum beni hareket halindeyken bile ısırabildiler,ayaklarımdaki 10 u aşan ısırıktan sonra mumya gibi sarınıp yattım sonra gece uyandım gözüm şişmiş göz kapaamdan ısırmışlar valla hiç acımıyo şerfsizler:( bi de bitanesi camın arkasındaydı bi süre inceledim onlar sivrinin upgrate li versiyonu herbiri eşek kadar[signature][hline]zıplamazsa oyun yok
Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 al bendeden de okadar valla[signature][hline]HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 I Love =o= Hadescik = Plutøn
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Dün bir tane ısırdı, ama ne ısırmak. İçimi kuruttu resmen. İşini bitirip uçmaya başladığında alçaktan uçuyordu şerefsiz. Vampir gibiler..[signature][hline]Click! Welcome back!!
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 walla onlar evrimleşirse ben de evrimleşirim ne var :D elimle yakalıyorum hepsini. hatta bazen bakmadan... bööle ekrana bakıyorum o sırada etrafımda dönüo sağ el şap diye bi yakaladı mı bitti işi :lol:[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Boşuna Mr_Hand değilsin yani :)[signature][hline]Click! Welcome back!!
Caglar35 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 euhue evolution....[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting....
Grizzly Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 abi çift el raid dalıorum hayvana sprey show yapıom hayvan daha yokmu ibisinden hala dolaşıo? o_O[signature][hline] bi gidin ya... birakin olymposumuzu...
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 valla ben hala detan sinekkıran combosuyla alt edebiliyorum onları , kaçamıyolar hehe.[signature][hline]peace!
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Ben içki içiyorum onun yerine, gelip kanımı emip yamuluyorlar. Tavsiye ederim :)[signature][hline]Click! Welcome back!!
Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Bu sivrisineklerDE çok oluyor artık ! çok oluyoruzzzzz vızz.z..[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler
Shagrath Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 yA ısırsın onemlı degıl gelsınlerde aksamları kulagından vıızzz vızz dıye gecmek nedendır onu anlamıs degılım acıkcası!!!serefız hayvnlar[signature][hline]--Borgır--
vimpir Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: orc_lord, 26 Temmuz 2005 03:10 tarihinde demiş ki: bazen ilaçlarda fayda etmiyor. sıkıyor veya evi ilaçlıyoruz fakat genede varlar.sıkıyoruz sıkıyoruz fakat öldüremiyoruz :) hasta ediyorlar yazlıkta gece gece, vııızzzzzz evde res tasi olmasin :D, direk heal atan mage lere dalin ozaman sonuc elde edebilirsiniz :D[signature][hline]2 gunde $1.08 Ayda siz hesap edin :), 10dk AutoSurf [Bu mesaj vimpir tarafından 26 Temmuz 2005 12:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar