Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mayhem ve Dominat çifti tebrikler..

Aket-Atum

Öne çıkan mesajlar

Vay be sizdemi ?

Ne diyeyim artık..[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada sevgilimin fake olduğuna inanıyorsanız fakedir, bu sizin düşüncenizdir. Beni ırgılamaz bu saatten sonra. Ne derseniz, ne düşünürseniz düşünün beni gerçekten tınlamıyor. Boşuna post atmayın bu konuda.
Herkezin özel hayatı kendinedir, unutmayın.
Bunu kimse degistiremez.
karakedi'nin bir sözü vardı.
neyse..
bilen bilir zaten.
anlıyana..

edik: ayrıca böyle bir thread'ı bok ettiginiz icin size saygımı sunuyorum, bir numarasınız, vazgecilmezimsiniz.
[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[Bu mesaj Mayhem tarafından 28 Temmuz 2005 08:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bende fakeyim zaten.. Hebele hede hödö, falan.
Hatta sevgilim yeni üye oldu buraya (bkz 2004) [signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[code=php] i died for you !
[/code]
[Bu mesaj Mayhem tarafından 28 Temmuz 2005 08:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hayir bide ben sunu anlamadim.
bu pati halki olarak tanidigimiz ,3. sevgilin dimi ?
1.si öldüydü(toprai bol olsun)
2.siyle takildiydiniz.(gecmis olsun)
3.süde gelmis simdi (hosgelmis zavalli).

ve 2.sinin nicki i_died_for_you diilmiydi.
imzana bakiyorumda ,hmmm oda güzelmis =P

ay hadi mutluluklar bari ...[signature][hline] Bazi yalanlar güzel,bazi gercekler aciymis....
Bazi ölümler uzun,bütün hayatlar kisaymis...

lylide..
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...