ony1 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 arkadaslar konuyu dogru yere mi açtım bilmiom ama ben şimdi uo için client yazdım bunu nasıl setup şeklinde yaparım.. yani setupa bastınız mı benim server clientini uo içine atacak yükleme yapacak hangi program ile yardımcı olursanız sevinirim..[signature][hline]Owner West Quadrox UO Shard
Tcpip Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 1- en basiti winzip ile yapabilirsin. yada winrar da yapıyordu sanırım 2- setup yapmak için bazı hazır programlar var. download.com dan setup yazıp bulabilirsin.[signature][hline]Günlük Münlük Sindarin Bulustur Bizi :-) Chaos Web Tasarım
Sixoms Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 winrar ile yapiliyor sfx modulleriyle.[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör. BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki: aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi... las ketchup dök dök yi
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 http://www.downloadjunction.com/product/software/65669/[signature][hline]Msn Nebula Pagan Forumlarında Denmiş Ki: BİR LAF VARDIR .. EVET BİR LAF VARDIR ... AMA UNUTTUM ŞİMDİ
thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 nullsoftun installerı çok güzel ben onu kullanıyorum.[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
SadGamer Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Install Creator Ben bu programı kullanıyorum basit profoyonel görünüşlü ve kolay bir program...[signature][hline]:( :( :( :( :( :( :( :( :(
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 [Flashlı]Pratik Setup hazırlama(Setup Factory)[signature][hline]"eski açık sarı desene" ultrAslan
Öne çıkan mesajlar