Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kanser tedavisi bulunmuş

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
helal olsun valla.

gerçi kanser olurum şunu yapmayayım, bunu yapmayayım diye yaşamıyordum, ama gene de en azından bu tavrımı devam ettireceğim acısız, sıkıntısız yıllar demek oluyor bu da değil mi :)

deri kanseri için kesin sonuç veriyorsa, kanser oluşumunu başarıyla yenebilmiş ilk tedavidir zaten bu her halükarda.
kanserin diğer türleri için geçerli olmaması değiştirmiyor yani pek bir şey önemi açısından.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited...

**no more dinosaurs @montezaus
*** montezaus.deviantart.com
Mesaj tarihi:
said:
Forseti, 27 Temmuz 2005 21:47 tarihinde demiş ki:
Ağız tadıyla sevinemiyoruz da, ille de realist olmak lazım dimi ......

her$eye gozunu yumup ne de olsa tedavısı var heyoo dıyıp polyanacılık oynamaktansa bıraz realist olmayı tercıh ederım.[signature][hline]Pyro
dêãth øwñz lìfê
Mesaj tarihi:
said:
Mandoo, 27 Temmuz 2005 21:58 tarihinde demiş ki:
benim babamda ve bende sedef vardı...bende yeni yeni başladı...sağ omuzumda yayılmakta..artık 3 yıl sonra epey yayılmış olur ama olsun 3 yıl sonra piyasaya çıkan ilaçla direk tedavi olayına girerim...
geçmiş olsun üzüldüm, belkide onlarla irtibate geçseniz yardımcı olabilirler ? iyileştirdikleri insanlar varmış.[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki:
arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim...
Karsinizda Pipican,Fanus Hayati Yasayan octopus
[b]i have become comfortably numb.
Mesaj tarihi:
Sizi üzmek istemem ama, bu bulusun kabul edilip, ilac firmalari tarafindan hemen alinmasi halinde bile en asagi 5 yil denekler üzerinde test edilmesi gerekir, ki halka yan etkileri olan ya da yetersiz olan bir ilac verilmesin. Ya da en basiti, o ilactan kac doz alinacak günde onu bulmalari icin bir dizi testler gerekir.

Bu haberi arkadaslarima da gönderecegim ama bunun bilimsel makalesini okursam daha ayrintili anlatabilirim mekanizmasini. Mantik olarak dogru, ama malesef kanserin 1001 nedeni var, insallah bu yöntem bütün tümörleri etkileyecek sekildedir..[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny"
Ms. Bega
Mesaj tarihi:
said:
vaniLLe, 27 Temmuz 2005 20:00 tarihinde demiş ki:
said:
HymnOfSnuk, 27 Temmuz 2005 19:39 tarihinde demiş ki:
*!10 kutu Camel almaya gider*

ya o camel paketlerinin icine bomba yerlestirmislerse .......
ya inegin altinda kalipta ezilirsen...
ya britney spears konserine gitmek zorunda kalirsan....
ya..
yaa ya yaaaaaa...

omaygat sigaraya dur denmeli[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom
  • Yeni Oluştur...