Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kanser tedavisi bulunmuş

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Türk doktorlar tarafından bulunmuş.Birazdan kanal D de haberini göstericeklermiş.Patenti bile alınmış.Ütüne basa basa TÜRK DOKTORLAR BULMUŞ
:tebrikz:[signature][hline]Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki:
senin elin durup dururken uzuyosa ayrı tabi
Mesaj tarihi:
HELAL OLSUN umarım devletimiz bunu değerlendirir[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Mesaj tarihi:
ulan yine bi ülke verir doktorlara parayı beyin göçü yaparlar
bizim devlet sahip çıkamaz öle şeyler
not.işala becerebilirler [signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki:
Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim...

kanberdim bi zamanlar
Mesaj tarihi:
hayırlı ugurlu olsun ne diyelim..[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Mesaj tarihi:
bilim tekniğe açmamamın nedeni herkezin okuyup haberi izlemesi ve bilgilenmesi.Yeterrrrrrrr açtım ulayn bi kez[signature][hline]Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
türkiyenin en ileri olduğu bilim dalı tıp zaten.

bilimsel makale sayısında dünya 14. türk doktorlar.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Mesaj tarihi:
kanal d de haber var birazdan ve gerçekten tedavi ediyormuş ilaç firmaları satış izni almak için biyerlerini yırtıyomuş[signature][hline]Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
said:
darkned, 27 Temmuz 2005 19:22 tarihinde demiş ki:
abicim öyle tam bulunmuş olamaz bence tabi daha haberi görmedi ama...ne biliyim..ama şunu biliorumki bir an once bulunması lazım çünkü çağımızın hastalıgı ve gunumuzde nerdeyse 3 kişiden biri falan kanser..zaten 1000 tane çeşiti var..çağımızın vebası denilio zaten..ama ben inanıorum tedavisi bulunacak..
ama şimdi deil bi 50 60 yıl alır..şöyle bi aşı bulunsa yapılınca kanser olmasak ve tedavi falan etse..ne guzel olurdu...

ama tabi insallah bulmuslardır

şoyle gereksiz bilgi sahibi olunmadan "50 60 yıl alır, 3 kişiden biri ganser hedehödö" şeklinde yapılan konuşmalar yapılmasa keşke hiç.[signature][hline]http://deliriyon.blogspot.com/
Mesaj tarihi:
e belki adam biliyo bişiler se nerden bılıon :)[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Mesaj tarihi:
la bi site neyin verin[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Mesaj tarihi:
çok sevinçliyim valla
Ailede bu hastalığa sahib bir varda.
Ohh bee!!![signature][hline]Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki:

[Bu mesaj namesiz tarafından 27 Temmuz 2005 19:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
başladı
way be adam kendi imkanlarıyla bulmuş tey tey[signature][hline]Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki:

[Bu mesaj namesiz tarafından 27 Temmuz 2005 19:57 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...