Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Erdoğan'dan ABD'ye PKK uyarısı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Erdoğan'dan ABD'ye PKK uyarısı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, terörle mücadelede bütün ülkelerin yer almasını istedi. Türkiye’nin 1978 yılından bu yana terörle mücadelenin içinde olduğuna dikkati çeken Erdoğan, "Bu mücadelede herkes yerini almalı, hiçbir devlet bu ortak mücadelenin dışında bırakılmamalı" dedi.
İngiltere’ye dün yaptığı çalışma ziyareti sırasında The Times gazetesine konuşan Erdoğan, Türkiye’nin bu konudaki sorumluluğunu son derece ciddiye aldığını kaydetti. Erdoğan, "Örneğin Türkiye, Afganistan’a sırf terörle mücadele için asker göndermiştir.
Türkiye’nin bu ülkede 1500 askeri vardır ve Türkiye iki kez ISAF’ın komutasını almıştır. Türk askeri bu görevin ikincisini henüz tamamlamıştır. Türkiye terörle mücadelenin her aşamasında aktif rol oynamaya hazırdır" diye konuştu.
Başbakan Erdoğan, Türkiye’nin aynı kararlı yaklaşımı müttefiklerinden de beklediğini ve terör örgütü PKK ile mücadelesine destek istediğini belirtti. Erdoğan, Türkiye’nin sınır ötesi operasyonla PKK teröristlerini Kuzey Irak’ta takip etmesine ilişkin tartışmalarla ilgili olarak da, "Açıkça söylemek isterim ki, şu anda ABD’den bu mücadele konusunda beklediğimiz çabayı görmüyoruz. Bu görüşümüzü Amerikalı dostlarımıza da söyledik" dedi.
Türkiye’nin bu konudaki anlayışının ve beklentisinin belli bir sınırı olduğunu kaydeden Erdoğan, PKK’nın Batı’da yasaklanmış ve terörist ilan edilmiş bir örgüt olduğunu ve ABD’nin terör örgütüyle ilgili istihbarat ve izleme çalışmalarını artırma sözü[/samll]

kaynak www.milliyet.com

bana bir ultimaton gibi geldi ama hayırlısı bakcez[signature][hline][Bu imza hellspe tarafından tarihinde değiştirilmiştir]
Msn l Mail
Mesaj tarihi:
Abd nin umrunda mi allahaskina bi düsünün asya 5 lisi uyario o uyario bu uyario abd hala kendi bildini okuo arkdaslar adamlar 20 yillik planlarini uyguluolar ve dünyaya su anda sizi tek gecerim dio resmen ne kadar aci bi durum bu bizim dibimizdeki ülkelere karisiolar ve böle böm böm izlioruz

Aci bi durum elimiz koluumuz yurt disina bagli

Borc zaten almis basini gidio bi borcu kapatmak icin türkiye gidio baska bi yerden borc alio orayi kapatio dier taraftan faiz girio

Kisacasi Ülkemiz su ses ciramicak durumda[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya----

Böle bildim böle sölerim...
Mesaj tarihi:
köpek sahibine havlamaz..(buna benzer bir söz vardı işte neyse..)[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
Mesaj tarihi:
Ya siz siyaseti galiba mahalle kavgası gibi bişey zannedıyorsunuz ?

Tayyip adam toplayıp beyaz sarayın çıkışına gelicekmiş haftaya ultimatom vericek abd ye...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
bLogger oLdum ben!
Mesaj tarihi:
senin amcaoğlu bizim tarlaya girmiş...tey tey..[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
Mesaj tarihi:
said:
hellspe, 28 Temmuz 2005 19:55 tarihinde demiş ki:
tayyip adam gibi adam osla amerikaya şu an kaç kere kafa tutardı çk tırsaklar

ya sen dalga mı geçiosun o kadar kolay mı her şey ne kadar sığ düşünüyosunuz ya inanamıyorum. Sen nereye kafa tutuyosun Amerikaya ywaşşş.[signature][hline]chilloutwiththeloungemusic102.0
Mesaj tarihi:
ABD varya Kırklareliyi geçsin

taksimde yokmu beni beceren diye bağrıcam =)

tabi o zaman taksim kalmıcak eheueu[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:

bLogger oLdum ben!
Mesaj tarihi:
hemende gaza gelen velet damgası yedik...tey tey(bana mı dedin emin değilim ama üstüme alınasım geldi...)[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
Mesaj tarihi:
iyi de türkiyede yapmamış ki bu açıklamayı.
ahan da the times yazıyor.

metal fırtınadan sonra bi de amerika bizimdir diye bir şey çıktı ki oy oy..[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited...

**no more dinosaurs @montezaus
*** montezaus.deviantart.com
Mesaj tarihi:
said:
Giovanni, 28 Temmuz 2005 20:23 tarihinde demiş ki:
said:
hellspe, 28 Temmuz 2005 19:55 tarihinde demiş ki:
tayyip adam gibi adam osla amerikaya şu an kaç kere kafa tutardı çk tırsaklar

ya sen dalga mı geçiosun o kadar kolay mı her şey ne kadar sığ düşünüyosunuz ya inanamıyorum. Sen nereye kafa tutuyosun Amerikaya ywaşşş.

+1 zaten amerika dünyaya kafa tutuyor ayrica bunun metal firtina denilen kitablada alakasi yok günlük okudumuz gazatelerden ve haberlerden anliyabiliriz bunu[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya----

Böle bildim böle sölerim...
Mesaj tarihi:
Amerika görünürde kafa tutan.Dünya yönetenler asla zaten ön plana çıkmaz.

(bkz: İsrail)[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:

bLogger oLdum ben!
  • Yeni Oluştur...