Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Su anda üniversitedeki oda arkadasim Finlandiya'da, internetten tanistigi bir arkadasinin yaninda kaliyor. Ve bugün Assembly'e gittiler, adam ordan bana orgazm oluyorum diye mesajlar gönderiyor 5000 bilgisayar, 7000 kisi. Herkes bilgisayarini alip geliyor. Aglamak istiyorum ya[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress Head, 27 Temmuz 2005 20:15 tarihinde demiş ki: "orospu kırmızı" "ben senin beni şikayet etme ihtimalini sevdim." "nietzche ve çocuk kestiğinde" gibi.
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 0 2000 bilgisayarsız kişiden biri olmak istemem oyle bir ortamda :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 öehelaranstranzırabınacundaadasındanohannesburgerkingyemek[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK
gokkkan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 waw bba biz de takılalım ya suraya
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 çok kasar 100+ kişi.ayrıca kendi bilgisayarımızı neden public bir ortama daşıyalım?[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Fflar strikes back
nindalf Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: Absolut, 28 Temmuz 2005 17:04 tarihinde demiş ki: 0 2000 bilgisayarsız kişiden biri olmak istemem oyle bir ortamda :) ü eheh LoL[signature][hline]SupeRock
Cermy Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 euhe hastayım bu olaylara. yannız oyunların hiçbirinden anlamıyorum o kötü. 2003 hack fest die bi resim buldum:[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yoköhhüenm![/b]
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 ne hack festi yaw cs oynuyo adamlar eheh[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 bu ne ya herkes crt ekran kullanıyo?![signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 cok istiyorsaniz boyle birsey yapmak gidelim net cafeye alla alla[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK
cenin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 ulan en çok istediğim şey apartmanımda şöle4-5 kişi olsada landan oyun oynasak ah ah öyle bir binaya düştüm ki hayalden öte şeyler bunlar... Birde şuraya millet işsiz ki üşenmeden bu kadar herif taşıyo bilgisayarını ulan arkadaşımla yılbaşında milleti ikna edemedik lan parti yapalım diye bea...[signature][hline]you know we Ain't gonna die!
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Senin canın Lan Party çekmiş Penth =)[signature][hline]Click! Welcome back!!
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 makinesini alan gidiyo :lol:[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 lan parti olayına girekmi gençler :D[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
nindalf Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 cs kadar sacma oyun varmıdır yer yuzunde....[signature][hline]SupeRock
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: Spidee, 28 Temmuz 2005 19:03 tarihinde demiş ki: Senin canın Lan Party çekmiş Penth =) Eylül sonu itibariyle Istanbuldayim valla, yapariz ayipsin : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress Head, 27 Temmuz 2005 20:15 tarihinde demiş ki: "orospu kırmızı" "ben senin beni şikayet etme ihtimalini sevdim." "nietzche ve çocuk kestiğinde" gibi.
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 uber bişeymiş bu olay[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: nindalf, 28 Temmuz 2005 19:11 tarihinde demiş ki: cs kadar sacma oyun varmıdır yer yuzunde.... kaç yıl cs oynadın çok merak ediyorum?[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
cenin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 cs o kadar eylenceli bir oyun ki ama tabi ki tek eylenceli oyun değil bu kadar bağımlılık yapmasına anlam veremesemde ATI saolsun hl2 yi yüklediğimden beri gece gündüz cs kasıyorum haaa sen dersin ki bir halta yaradımı iyi oynuyomusun bende derimki son 3 yıldır hiç oynamayan bir insan olarak son 3 (en az) yıldır deli gibi oynayanlar karşısında şansım olmaz :D[signature][hline]you know we Ain't gonna die!
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 eheh mikrodalga götürüm açıkken camını kıracaksın öyle bir ortamda[signature][hline]kedi
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Onlar sadece oyun mu oynuyo sanıyosunuz? Scene (demo,intro) yapıyorlar film çekiyorlar vs. Yarışmalar var ne bilim en uzağa klavye atma yarışması falan gibi şeyler konserler geziler (Zati sadece Assembly de yok.. the party, the gathering, mekka symposium, breakpoint vs bir sürü ünlü parti var 90lardan beri..) En sonunda yapılan eserler müzik, flyer, demo, film kapıştırılır... Patiden böyle bir organizasyona imza atabilecek birileri varsa Helaldir,yuhtur,ohaadır!! :D gülümseyen surattır (binlerce gülümseyen surattır) www.scene.org Scener ların ibadet yeri, toplanma mekanı, ayrıntılı bilgi evi, demo-intro sömürü kaynağı![signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 ehe türkiyede bukadar bilgisayar sahibi insan yoktur be:) varsada gelicek insan yoktur. lan hala 28kbs internet var burada nereye lan party.[signature][hline]kedi
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Ancak!! Eskiden daha amatör grupların eğlencesi iken şimdi bu partyler Cisco, Sun, Sonera, ATı vs gibi büyük şirketlerin gösteri mekanları olmuştur Ve dolayısı ile sağlam Scene grupları sadece bu partylere demo çıkarır olmuşlardır... Ayrıca bu partyler bilgisayar ve oyun firmalarının coder avlama, dizayner toplama, envayi çeşit yaratıcı beyni yakalama amaçlarına da hizmet vermektedir... Durun bulursam size giriş prosedürünü veriyim... Buldum =) copy paste VIP 2000 [spo1=click]- Very Important Party - St Priest (Lyon, FRANCE) - 7 / 8 / 9 july 2000 - _______________________________________________________________________________ > Official IRC-Channel: #PoPsY [IRCnet] > Official NetSite : www.popsyteam.org > Official Founder : Ly$, G-Hell, ßouß /PoPsY TeAm > Official Coordinator : Ly$ /PoPsY TeAm ([email protected]) > Official PartySite : www.popsyteam.org/VIP2 _______________________________________________________________________________ To help us in organizing the party (blablabla), you are asked to send us a bill in french curency (75 Ff) at the address bellow. Fill one reservation bill per person. Lastname: ............................. Firstname: ........................... Address: ..................................................................... Phone number: ......................... Birthdate: ...../...../19..... Nickname: ............................. Group: ............................... E-mail: ...................................................................... Computer(s) (and number): .................................................... ---- ATTENTION: cheque a l'ordre de: AILF INFORMATIQUE ---- POPSYTEAM 22 rue E. Labiche 69800 St Priest France Parental authorisation needed for people under 18. A identity photo is required too. (it ain't no joke !) ------------------------------------------------------------------------------- Where ? ~~~~~~~ Espace Mosaïque 47 rue aristide briand 69800 Saint Priest (Lyon area, FRANCE) ------------------------------------------------------------------------------- How much ? ~~~~~~~~~~ The entrance fee has been fixed to 75 FFrs (french curency) (about 12Euros) on reservation (before 25-06-2000) and 100 FFrs at the party place. As in any french Coding Party it's FREE FOR GIRLS !!!! (and for Mat /Osone :) But be aware, the amount of places is limited !!!! ------------------------------------------------------------------------------- Computers : ~~~~~~~~~~~ Amiga, Atari, PC, any other one... If there are to few prods per computer, all prods will be shown in the same category ------------------------------------------------------------------------------- Compos rules : ~~~~~~~~~~~~~~ Limitations : Demos 10Mo - 10 minutes Intros 64Ko - 5 minutes Multichan Zik: 1 floppy disk 1.44Mo ziped - 3 minutes 4chan Zik : .mod 1 floppy 720Ko ziped - 3 minutes Compo computers : -Amiga 1200 + Blizzard 1260 (060 50MHz) + 16 Mo (PPC optional :) -Atari Falcon 030 / 16Mo / copro 68882 (CT2 with 030 50MHz & 16Mo Fast Ram optional :) -Pentium II 400 + 128 Mo + GeForce + Sound Blaster 16 (those configs may be changed) ------------------------------------------------------------------------------- The Rules: (because we need some ...) ~~~~~~~~~~ -> Party Orgas have no responsability of your hardware (including cars) on the party place. -> Party orgas assume no responsability in case of potential accidents during the party. -> Alcohol, drugs and computer piracy are forbidden. -> Symbols of racism are forbidden (racism sucks!) -> Of course, you have to repair financially any damage that you may cause. -> Selling food, drinks, CD-ROMS, etc... without orgas' permission is forbidden. -> switch off your amps during competitions. -> Ovens, micro-wave ovens, huge amps and other toasters are forbidden. -> Use trashcans, we don't want to spend 3 days after the CP to clean up the place ! -> Orgas team has the right to expulse trouble makers from the party. -> People under 18 are accepted under responsability of their parents. ------------------------------------------------------------------------------- How to come? ~~~~~~~~~~~~ I come by car: -From NORTH (Lille / Paris / Dijon ...) I arrive by the "A6", I take the "Rocade EST" (A46), I follow "Lyon Est", & "Rocade Est" Exit 11 "Fort de St PRIEST - Village - Bel Air" on the right Then I follow the arrows :o) -From SOUTH (Toulouse / Montpellier / Marseille / Nice ...) I arrive in Lyon by the "A7" and take the "Rocade EST" (A46), I follow "Lyon Est - Chambéry - Grenoble" Exit 12 "St PRIEST Les Meunières" Then I follow the arrows :o) -From
Forseti Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Aslında bu kadar insan toplanacaksa daha farklı şeyler de yapılabilir tabi ortak payda zor (burda cs mesela :D ) ama ne bileyim bilgisayarlı toplantı ...[signature][hline]Seref gecen gun cok igrenc bir insansin
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: Mandoo, 28 Temmuz 2005 19:24 tarihinde demiş ki: said: nindalf, 28 Temmuz 2005 19:11 tarihinde demiş ki: cs kadar sacma oyun varmıdır yer yuzunde.... kaç yıl cs oynadın çok merak ediyorum? 6 sene cs oynadım, profosyonelliğinede vurduk işin. Sadece reflex, ve el hakiyimiyetine bağlı bir oyun. Anlamını fazla derinlerde aramamak lazım yani.[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom
Öne çıkan mesajlar