octopus Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 aslında herkes istediği gibi yazar ama hoş olmayabilir başkası için, başkasıda bizim 2005 yazmamızı beğenmiyo olabilir. bence bu birazcıkta şekil olmaya çalışmaktan gelio, dikkat çekmek isteyen insanlar, ilgi yetersizliği falan. b1l3m1y0rI_Im artık lol.[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim... Karsinizda Pipican,Fanus Hayati Yasayan octopus [b]i have become comfortably numb.
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 3h03h0 ile 2oo5 yazmanin arasinda cok fark var bence.[signature][hline]Azmod3lli L33trano, Leetranos.com acildi... site update edildi, ilk comic bile eklendi!
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 2oo5 falan okadar çirkin durmuyor aslında daha önce birçok yerde öyle yazıldığını gördüm malum rakam uzun dikkat çekmesi gereken yerler 1999 ları geçtiğimiz için 2 ve yılı belirten 5 rakamı 2005 de sıfırlar dikkat çekiyo 2oo5 de çekmiyo. Daha hoş yani. Tabi küçük sıfır olmadıı için o kullanılıyo. :) Ama l yerine LöLöL şekLinde L kuLLanmak sırf dikkat çekmek için yapıLan birşey.[signature][hline]kedi
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Ben severim 2oo6...vs.vs yazmayı.. Özellikle saat belirtirken 1o:oo daha iyi duruyo bence.. "e" yerine "3" kullanmayıda sevmem tabi.. Ama dediğim gibi özellikle tarih ve saatlerde kullanırım ve severimde.[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Popülarite çabası.[signature][hline] Life Of Legends - RunUO Yeter artık bitsin rüyam hadi git
TimarliSipahi Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 nasıl herkes ingilizce kelime kullanıyorsa bu da öyle bir şey[signature][hline]Çok pis tımarlarım
Öne çıkan mesajlar