Alis Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Befounder Iyi cevirmissin ama iyi anlamamisssin ehehe delta tamamen stable ve hic bir sorunu yok ama dedigin freez = false save = true de hatalisiniz. Tamam evet ole birsey olabilir ama olasiligi cok dusuk bunuda bir yerde dusunun olduda diyelim bole birsey bundan etkilencek en fazla 10 kisi olur 10 kisi magdur olmus olur bu yuzden biraz yazilarimi okursaniz anlarsiniz zippy de ayni sekilde ona zaten bole bir olasilik oldugunu soledim ama bu riksinin kabul edilebilr oldugunu soledim . Her iki method da stabledir aksini soleyen orbject thoery yalan birsey demekle aynidir hehe onu yapanda karsinida binlerce adami bulur hehe bu arada savesiz olan bir sunucu kitapsiz bir kutphaneye benzemez aksina kuphane herzman dolu olur terimleri iyi kullanalim hehe[signature][hline]Looking for the true guy; Working on Runuo save project; Working on Runui playertile project;
Gordios Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 istediğin kadar konuş Run Uo kadar iğrenç birşey yok[signature][hline]Msn:[email protected] Forum:http://www.ultima.geceleri.com
Alis Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Yaw bu milletin okumasi yazmasi yok herhalde hehe evladim ben runuo mu oynuorum hehe banane runuodaki oyundan ben yazilima bakarim bu yazilim ayni zamanda spheredede yapilir bence oku ondan sonra yazmayi dene guzelim.[signature][hline]Looking for the true guy; Working on Runuo save project; Working on Runui playertile project;
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 sphere da yapılabilirse hoş bişi :P Ama runuo sux :P[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b]
Gordios Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Ya diyorum ki İstediği herşeyi yapsınlar iğrenç bişi Run uo[signature][hline]Msn:[email protected] Forum:http://www.ultima.geceleri.com _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Gordios,Tcpip,Baggio,thelegbra
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 senden daha güzel[signature][hline]hügolülülülülüüüüüüüü!!
Gordios Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Burasının Kuralları Var Lütfen Ona Göre Konuşalım[signature][hline]Msn:[email protected] Forum:http://www.ultima.geceleri.com _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Gordios,Tcpip,Baggio,thelegbra
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 runuo sevmem sevenide sevmem...[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
Alis Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 dedigim gibi ha sphere ha runuo farketmez hehe yazilim acisindan runuo daha iyi ama guzellik acisindan sphere tabiki ...[signature][hline]Looking for the true guy; Working on Runuo save project; Working on Runui playertile project;
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 run uo da daha çok seçenek var ama sphere daki özgürlük ve o oturtulmuş sistem yok sadece para kazanmak ve çıkartılmış olmak için çıkartılmış bişi uehuee :P zati 3d grafikleri irenç ya :D[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b]
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Ben daha POL `un 1 saniyeye ulasan bir save ini gormedim ve duymadim. Nasil bir devrimmis bu ?[signature][hline]Those who don't understand Linux are doomed to reinvent it, poorly.
Alis Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 sharky onu bilmiorum ama runuoda saveler sonsuza kadar uzayabilior datanin buyuklugune gore heheh onun icin buna bir cozum buldum buda bir devrim heheh bununla birlikte bir suru duzeltme yapilabilcek ..[signature][hline]Looking for the true guy; Working on Runuo save project; Working on Runui playertile project;
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 alis kandırma gencleri :p sharky, uo emulatorlerinden bahsedioduk biz.. hehe *!kaçar*
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Admin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 pol da uo emülatörü *!an ex por*[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 gank yemeden gitmek en iyisi :p *!In Por Ylem* *!Kal Ort Por*
Alis Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 aa ceday sende burdaydin dogru insan msnden slm verir demi .. ehuehue saolsun actirdim banlamislardi sen gelmedin bende baskasina soledim o actirdi ...[signature][hline]Looking for the true guy; Working on Runuo save project; Working on Runui playertile project;
Öne çıkan mesajlar