Kalitzburg Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Dün aramda gmle gecen muhabbet adı kinsoo idi yanlıs hatırlamıosam. Cuma gunu ufak bi patch ile duzeltecklerini soylediler gerci benm bi cıkarım yok bıraktım oyunu ama sorum ysayanlar icin bi umut ısıı olsun die soluorum hayırlısı olsun beyler :D[signature][hline]Kalitzburg LvL 7* Troll Rogue Kalitz LvL 3* Human Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 kardeş imzandan nası 7* rogue oluo ben onu anlamadm[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalitzburg Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Sen karısma noob. . . işin ayrıntsı orda bikerem. .. yani 60ız ama 70 gibi oynuoz manasında. . . kutuk seni nolcak noob shaman. . .[signature][hline]Kalitzburg LvL 7* Troll Rogue Kalitz LvL 3* Human Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 sus 450g borcun var bana hala sen 123 problemine bak[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalitzburg Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 aldın ya lan epici yuzune gozune dursun cık cık cık bida artistlik yapıo ia ya gircekmiş. . . girersin canım yavas gir damsız almıolar :D[signature][hline]Kalitzburg LvL 7* Troll Rogue Kalitz LvL 3* Human Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 ulan sizi bıraktım başka serveri a geçtim hala aynı muhabbet helal olsun abi :) Wayy noob kanka nbr iyi Sen nası gidiyo? :) lol hll ama iyi oyuncusunuz[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 58 orc rogue ) EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Söför bey sağda inecek var. Muhabbetiniz minibuslerde rastlanacak güzellik ve içerikte :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalitzburg Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 kes doli simdi forum ortamında kırmiim kafanı :D[signature][hline]Kalitzburg LvL 7* Troll Rogue Kalitz LvL 3* Human Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 hhahaha nolcak ya :) zuahah epicleri almışsınız helal bende aynı nooblukta ilerliyorum 2. 60 charı yaptım epic mountum var düzenli olarak MC falan yapıyorum hala adam olamadım eheheh :)[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 58 orc rogue ) EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalitzburg Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 yanlıs. . . 1tanesi 58 :D[signature][hline]Kalitzburg LvL 7* Troll Rogue Kalitz LvL 3* Human Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 hehe tüh ya bak yine hata olsu kasim diyorum ama hunterdan sora rogue sarmadı geçen denedim keyif almıyo insan :) tavsiye ederim bi deneyin yarıyor :) bg de bol bol rogue avlıyorum haha :)[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 58 orc rogue ) EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalitzburg Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 nese benimde sylvannasta 38 priest var ama ally :D oyunu bırakmasam seni avkıcaktım ama kader :( insallah seneye sana bol bol camp yaparım[signature][hline]Kalitzburg LvL 7* Troll Rogue Kalitz LvL 3* Human Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 sözde 132 den konusulcak konuda he ben seni yerim muabbetine döndü konu amacını aştı.2 tane 60 olması bişi deilki bizim fatih kassa 1 ayda 5 tane 60 yapar ama anlamsız olur.[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalitzburg Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 burak yavas lan millet fatihi matihi tanımıo simdi yicez banı manı sus kapa ceneni ben yavas yavas alan yetkilisi kokuları alıyorum :D[signature][hline]Kalitzburg LvL 7* Troll Rogue Kalitz LvL 3* Human Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 hee tabiki2 60 yapmak iş deil 1 tane adam gibi yapmak önemli sende hem 1 tane var hemde adam gibi deil kehkehkeh hehe ama olsun iyi arkadaşlarsınız kalitzcim üzüldüm sylvanasta işin çok zor adınıda aldım :) allyda arkadaşlarıma pm at yardım ederler hehe :) Zico - Kiara arkadaşlarım Squad diede bi warlock var oda bana gıcık selamımı söle 2700 aimed i yedinden beri targeti benim ehhhe :)[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 58 orc rogue ) EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 dolis istiosan duel yapalım dicem salaklık olcak ondan siktir et sen devilsaur set isterken bi ubrs yapıoduk dicem gene ayıp olcak ondan demiorum.[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 lol olm sen şimdi lucifronu nası kescez derken ben 2. 60 charımla Majordomoyu indiriyodum dicem ayıp olcak lol burning ilk göz arım bide rogue shamanı ( itemsız dandik bi şey ) nası yener sorada shaman zaten rogue a yenilmesi zordur duel olmaz Lucifronda yardımcı olim istersen :) :) :) ( benim tanıdm arklarsa şimdi hem shippy hem kalitz bana yüklencekler :)[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 58 orc rogue ) EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 ÖZel mesajdan konuşsanız keşke. Yani ikiniz dışında kimseyi ilgilendirmeyen aranızdaki konuları icq msn veya ÖMden konusmanız bence daha kolay olur.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 abso doru sölüyo bi ara kadıköyde konuşuruz sidik yarıştırmanın bi alemi yok zaten hehe :) hadi iyi oyunlar herkeze :)[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 58 orc rogue ) EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 gec kalmisim, neyse[signature][hline]Saeros, 14 Temmuz 2005 15:21 tarihinde demiş ki: harbi, almanlar danimarkalılar filan bi başlıyolar, ih möhte şiş köfte diye, "english please" demekten dil kalmıyo. [Bu mesaj thanatos tarafından 28 Temmuz 2005 18:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalitzburg Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 sole sole acılırsın gec kalmadın hic bisey icin gec deildir :D[signature][hline]Kalitzburg LvL 7* Troll Rogue Kalitz LvL 3* Human Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 #132 kalsın, siz gidin O.o[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 ehgehe 132 kalsın siz gidin hosuma gitti benim guild problemlerim olmasaydı bende çok rahat keserdim nese onu geç böyle şeyleri burda konusmak manasız[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: Absolut, 28 Temmuz 2005 18:35 tarihinde demiş ki: Söför bey sağda inecek var. Muhabbetiniz minibuslerde rastlanacak güzellik ve içerikte :) katılmamak elde deil =)[signature][hline]burning legion * nightelf rogue * the wicked priests Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar