Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

#132 gİdecekmiş...

Kalitzburg

Öne çıkan mesajlar

Dün aramda gmle gecen muhabbet adı kinsoo idi yanlıs hatırlamıosam.
Cuma gunu ufak bi patch ile duzeltecklerini soylediler gerci benm bi cıkarım yok bıraktım oyunu ama sorum ysayanlar icin bi umut ısıı olsun die soluorum hayırlısı olsun beyler :D[signature][hline]Kalitzburg LvL 7* Troll Rogue
Kalitz LvL 3* Human Priest
Sosyal ağlarda paylaş

hhahaha nolcak ya
:) zuahah epicleri almışsınız helal bende aynı nooblukta ilerliyorum 2. 60 charı yaptım epic mountum var düzenli olarak MC falan yapıyorum hala adam olamadım eheheh :)[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 58 orc rogue )
EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter )
Sosyal ağlarda paylaş

hehe tüh ya bak yine hata olsu kasim diyorum ama hunterdan sora rogue sarmadı geçen denedim keyif almıyo insan :) tavsiye ederim bi deneyin yarıyor :) bg de bol bol rogue avlıyorum haha :)[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 58 orc rogue )
Sosyal ağlarda paylaş

hee tabiki2 60 yapmak iş deil 1 tane adam gibi yapmak önemli sende hem 1 tane var hemde adam gibi deil kehkehkeh hehe

ama olsun iyi arkadaşlarsınız kalitzcim üzüldüm sylvanasta işin çok zor adınıda aldım :) allyda arkadaşlarıma pm at yardım ederler hehe :) Zico - Kiara arkadaşlarım

Squad diede bi warlock var oda bana gıcık selamımı söle 2700 aimed i yedinden beri targeti benim ehhhe :)[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 58 orc rogue )
Sosyal ağlarda paylaş

lol olm sen şimdi lucifronu nası kescez derken ben 2. 60 charımla Majordomoyu indiriyodum dicem ayıp olcak lol burning ilk göz arım bide rogue shamanı ( itemsız dandik bi şey ) nası yener sorada shaman zaten rogue a yenilmesi zordur duel olmaz Lucifronda yardımcı olim istersen :) :) :)

( benim tanıdm arklarsa şimdi hem shippy hem kalitz bana yüklencekler :)[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 58 orc rogue )
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...