MoMo Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 bence gerekiz bi transfer,aurelio varken.onun yerine ümit özat'ın yerine sol bek alsaydınız veya bi sol açık.8 milyon dolara 2 bölgeyede adam alınırdı...bu sol kanatla şampiyonlar liginde bişey yapabılecegınızı sanmıyorum. [signature][hline]Bir Kurşunla Vurulda, Bir Kadına Vurulma... [Bu mesaj MoMo tarafından 19 Temmuz 2005 19:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 tamam biz iletiriz.[signature][hline]bu paticik beni çok güldürüyo ya Msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 said: MoMo, 19 Temmuz 2005 19:09 tarihinde demiş ki: bence gerekiz bi transfer,aurelio varken.onun yerine ümit özat'ın yerine sol bek alsaydınız veya bi sol açık.8 milyon dolara 2 bölgeyede adam alınırdı...bu sol kanatla şampiyonlar liginde bişey yapabılecegınızı sanmıyorum. +1[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Ahhh ne kapak oldu. Kardeşim anlatamıyoruz heralde. Burası stadyum değil. Forum..Belli kurallar çerçevesinde düşüncelerini dile getirirsin. kapak mapak yok kapiş?[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | Bir Ba$kadır a$k palandöken'de Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 said: MoMo, 19 Temmuz 2005 19:09 tarihinde demiş ki: bence gerekiz bi transfer,aurelio varken.onun yerine ümit özat'ın yerine sol bek alsaydınız veya bi sol açık.8 milyon dolara 2 bölgeyede adam alınırdı...bu sol kanatla şampiyonlar liginde bişey yapabılecegınızı sanmıyorum. sanirim daumda ise cozum olarak kanatsiz oynamaya karar vermis heh.[signature][hline]Azmod3lli L33trano, Leetranos.com acildi... test surusundeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 hayırlı olsun kendisi geldi..[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 daum bu takımın başında olduktan sonra kimi alsak fayda etmez[signature][hline]karnım aççç! googlecik (: çok klas bi blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 hay neyse ya.. bi laf atmışız hemen basit adamlar atlamış ya sanane ki seninle muhatap olan kim balon![signature][hline]erkek adam kendi milletinin kızıyla takılır höh [Bu mesaj -DoruK- tarafından 19 Temmuz 2005 22:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 fener aldı aldı da.gereksiz bir transfer bence.fenerde sevdiğim bir iki oyuncudan biri aurello aynı işi yapıyor zaten.[signature][hline]Ardhath Quendra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Kesin gelmiş hayırlı olsun.[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | Bir Ba$kadır a$k palandöken'de Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 güzel bi transfer oldu.. hayırlı olsun.. galatasaraya karşı en ii şekilde oynicagına inanıyorum mazisi varmış..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 oeh yine bi suru laf gelecek. ah ah.[signature][hline]Azmod3lli L33trano, Leetranos.com acildi... test surusundeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 gidip alıyolar şöyle şoparları kıl oluyorum...[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 sinirden güldürüyosunuz yemin ediyorum[signature][hline]bu paticik beni çok güldürüyo ya Msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 sanerixx bu mesajın bana mı?[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 fenerbahce.org da gordukten sonra inandım :D hayırlı olur insallah.. bence cok ii bi transfer..[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 fenerde de iyi para varmış[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 fenerde para bitermi yaw..? :):)[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Appiah ı Fenerbahçe taraftarı transfer etti , Fenerium dan gelen 19 milyon dolarlık bir ciro var... Gelelim transfere juve appiah ı normalde satmazdı ama dünyanın bir numaralı orta saha oyuncusu olan viera gelince normal olarak satış listesine konuldu... 2004 de 30 maç 2005 de 18 maç juve forması giyen bir oyuncu , futbolculuğu ve kariyeri tartışılmaz... Fenerbahçeye ve türk futboluna hayırlı olsun...[signature][hline]98>100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: Azmodai, 19 Temmuz 2005 19:44 tarihinde demiş ki: said: MoMo, 19 Temmuz 2005 19:09 tarihinde demiş ki: bence gerekiz bi transfer,aurelio varken.onun yerine ümit özat'ın yerine sol bek alsaydınız veya bi sol açık.8 milyon dolara 2 bölgeyede adam alınırdı...bu sol kanatla şampiyonlar liginde bişey yapabılecegınızı sanmıyorum. :) +1 sanirim daumda ise cozum olarak kanatsiz oynamaya karar vermis heh. [signature][hline]Bir Kurşunla Vurulda, Bir Kadına Vurulma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Çok güzel bir transfer, Fenerli arkadaşlara hayırlı olsun...[signature][hline]"Coincidence is God incognito." A. E. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 hayırlı olsun hepimize[signature][hline]karnım aççç! googlecik (: çok klas bi blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 [signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 GS li olarak ilk kez feneri tebrik etmek istedim. helal olsun diyorum.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 h.bilal kutlualp'ın tipe bakın auıheuaeh.[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar