Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Appiah

Phrexian

Öne çıkan mesajlar

bence gerekiz bi transfer,aurelio varken.onun yerine ümit özat'ın yerine sol bek alsaydınız veya bi sol açık.8 milyon dolara 2 bölgeyede adam alınırdı...bu sol kanatla şampiyonlar liginde bişey yapabılecegınızı sanmıyorum.
[signature][hline]Bir Kurşunla Vurulda,
Bir Kadına Vurulma...

[Bu mesaj MoMo tarafından 19 Temmuz 2005 19:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MoMo, 19 Temmuz 2005 19:09 tarihinde demiş ki:
bence gerekiz bi transfer,aurelio varken.onun yerine ümit özat'ın yerine sol bek alsaydınız veya bi sol açık.8 milyon dolara 2 bölgeyede adam alınırdı...bu sol kanatla şampiyonlar liginde bişey yapabılecegınızı sanmıyorum.

+1[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
Sosyal ağlarda paylaş

said:

sanirim daumda ise cozum olarak kanatsiz oynamaya karar vermis heh.[signature][hline]Azmod3lli L33trano, Leetranos.com acildi... test surusundeyiz
Sosyal ağlarda paylaş

Appiah ı Fenerbahçe taraftarı transfer etti , Fenerium dan gelen 19 milyon dolarlık bir ciro var...

Gelelim transfere juve appiah ı normalde satmazdı ama dünyanın bir numaralı orta saha oyuncusu olan viera gelince normal olarak satış listesine konuldu...
2004 de 30 maç
2005 de 18 maç
juve forması giyen bir oyuncu , futbolculuğu ve kariyeri tartışılmaz...

Fenerbahçeye ve türk futboluna hayırlı olsun...[signature][hline]98>100
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Azmodai, 19 Temmuz 2005 19:44 tarihinde demiş ki:
said:

:) +1
sanirim daumda ise cozum olarak kanatsiz oynamaya karar vermis heh.
[signature][hline]Bir Kurşunla Vurulda,
Bir Kadına Vurulma...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...