Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Appiah

Phrexian

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bence gerekiz bi transfer,aurelio varken.onun yerine ümit özat'ın yerine sol bek alsaydınız veya bi sol açık.8 milyon dolara 2 bölgeyede adam alınırdı...bu sol kanatla şampiyonlar liginde bişey yapabılecegınızı sanmıyorum.
[signature][hline]Bir Kurşunla Vurulda,
Bir Kadına Vurulma...

[Bu mesaj MoMo tarafından 19 Temmuz 2005 19:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
MoMo, 19 Temmuz 2005 19:09 tarihinde demiş ki:
bence gerekiz bi transfer,aurelio varken.onun yerine ümit özat'ın yerine sol bek alsaydınız veya bi sol açık.8 milyon dolara 2 bölgeyede adam alınırdı...bu sol kanatla şampiyonlar liginde bişey yapabılecegınızı sanmıyorum.

+1[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
Mesaj tarihi:
said:

sanirim daumda ise cozum olarak kanatsiz oynamaya karar vermis heh.[signature][hline]Azmod3lli L33trano, Leetranos.com acildi... test surusundeyiz
Mesaj tarihi:
hay neyse ya..

bi laf atmışız hemen basit adamlar atlamış ya sanane ki seninle muhatap olan kim balon![signature][hline]erkek adam kendi milletinin kızıyla takılır höh

[Bu mesaj -DoruK- tarafından 19 Temmuz 2005 22:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
güzel bi transfer oldu.. hayırlı olsun.. galatasaraya karşı en ii şekilde oynicagına inanıyorum mazisi varmış..[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Mesaj tarihi:
gidip alıyolar şöyle şoparları kıl oluyorum...[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
Mesaj tarihi:
sanerixx bu mesajın bana mı?[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
Mesaj tarihi:
fenerbahce.org da gordukten sonra inandım :D
hayırlı olur insallah..
bence cok ii bi transfer..[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki:
neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız?

Mesaj tarihi:
Appiah ı Fenerbahçe taraftarı transfer etti , Fenerium dan gelen 19 milyon dolarlık bir ciro var...

Gelelim transfere juve appiah ı normalde satmazdı ama dünyanın bir numaralı orta saha oyuncusu olan viera gelince normal olarak satış listesine konuldu...
2004 de 30 maç
2005 de 18 maç
juve forması giyen bir oyuncu , futbolculuğu ve kariyeri tartışılmaz...

Fenerbahçeye ve türk futboluna hayırlı olsun...[signature][hline]98>100
Mesaj tarihi:
said:
Azmodai, 19 Temmuz 2005 19:44 tarihinde demiş ki:
said:

:) +1
sanirim daumda ise cozum olarak kanatsiz oynamaya karar vermis heh.
[signature][hline]Bir Kurşunla Vurulda,
Bir Kadına Vurulma...
  • Yeni Oluştur...