_woldemort_ Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 la birazda diezle ilgili mesaj yazın eternity blood u geçti hayırlısı ile positive de geçecek :) ne dersiniz? diez mı başka server mı _?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 anlamadım :?[signature][hline]Name: ShadowFax Clan : Aserne LvL : 6x Race: Elmorad Warior Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 fake nick patlat gitsin.[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: My name is Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kael_Teduva Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 durun ben patlatam.deimosda adam hem horn crosbow hemde ibx kullaniyo iki elinde iki ok mumkunmu yaw?[signature][hline]Nick:Kael_Teduva Class:El_Morad Karus Server: Diez Deimos Level:6x 4x Clan:LasomrA - Np:7xxx 5x :D Art1k Yok. Kasiyoz iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Bug olmasın.yani demek istedigim bazende raptor + shiled gözüküo ole bişidir.Adam once ironx i sonra hornu takarsa ole olabilir[signature][hline]Name: ShadowFax Clan : Aserne LvL : 6x Race: Elmorad Warior Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_woldemort_ Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 benim elimdede mirage ve shard oluyo du odamı lagdan asasian ım :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kael_Teduva Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 allahim sen aklimi koru su forumdan ezikleri uzaklast1r.(amin diyin)[signature][hline]Nick:Kael_Teduva Class:El_Morad Karus Server: Diez Deimos Level:6x 4x Clan:LasomrA - Np:7xxx 5x :D Art1k Yok. Kasiyoz iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 bize de ogretsene nasıl yaptın :) 2 raptor olurmu abi :)[signature][hline]Name: ShadowFax Clan : Aserne LvL : 6x Race: Elmorad Warior Server: Diez [Bu mesaj ShadowFax tarafından 27 Temmuz 2005 13:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_woldemort_ Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 aga sende şakadan anlamıyon pelerin giyimişin ama anlayamıyon hala espiriden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kael_Teduva Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 yoo bende pelerin yok :D ahanda faka bastin :D neyse bu bole uzar g1der.[signature][hline]Nick:Kael_Teduva Class:El_Morad Karus Server: Diez Deimos Level:6x 4x Clan:LasomrA - Np:7xxx 5x :D Art1k Yok. Kasiyoz iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueSpear Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 bende bi elimde cımbız bi elimde ayna oluodu ama benim anlamadıgım sigara icerken nie sakız cigneyemiorum hadi onuda gectim domatesmi kırmızı corbamı sıcak[signature][hline]AccuraCy_Lord ANCIENTS Ares 1 - 2 Archer LeveL: 6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DjHellioN Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Arkadaş daha eternity clanı bloodın alt clanını kecti 2. olarak blood cypherda eheuhu ondan yetistiler yoksa onlar hayatta gecemezler LOL[signature][hline]D j W a r t h o G Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 blood cypher damı valla yeni duyuyorum adamlar o kdr pk felan yapıyolar hergün diezde[signature][hline]Nick=T_Deville.... :Hoody: Lvl=3x... 61 Clan=n00bz.... New_0rder Job=Assassian.... Kasar Hood Np=3xx....2xxxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kael_Teduva Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 evet harbiden orda kasiyolarmis ork olarak gene :D orayida çizcekler :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 baya gerideler ama orada[signature][hline]I have a friend who's name is Hidayet, but he's not a Jedi yet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DjHellioN Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Yok arkadaslar blood clanı tam takım cyphera gecti ilk gun hepsi civciv patlattılar belki daha fazla lvl yaptılar neyse ama umdukları gitmedi tabiki alt clan hala cypherdadır ama 1. sırdaki blood dieze geri donmustur bunuda belirtiyim. Yakında alt clanıda gelir eternity mis car mı curt mu goruruz kacıncı sırada bu arada top 100 hep el morad dolmus ya off ama hala orcları yenemiyolar eheheh[signature][hline]D j W a r t h o G Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 orcları yenemiyoz mu dedin ? günde 3 savaş varsa en az 2 sini alıyoz ardında Gm hemen restart çekiyo[signature][hline]Nick=T_Deville.... :Hoody: Lvl=3x... 61 Clan=n00bz.... New_0rder Job=Assassian.... Kasar Hood Np=3xx....2xxxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DjHellioN Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 O eskidendi canımsss onu bende biliyorum hatta gaza gelmistim bloodlar olmayınca :D ama simdi bakıyoz ne oldu eridiniz kaldınız humanlarcakutanın ya sizin 1 savas bile vememeniz gerekir ama bakıyoz ki blood,my name is,symbolic clanı yetiyo size.... :rock:[signature][hline]D j W a r t h o G Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 bahsedilen myname is blood ve symbolic diezin en iyi clanları zaten.... iyi olmaları sadece muhteşem itemlara sahip olmalarından deil... aynı zmnda takım oyununu iyi becermelerinden kaynaklanıyor...humanlar son zmnlarda attacka geçtiler çünkü blood ve my name is den bir kaç arkadaş(aslında epey bi arkadaş) cyper a geçme girişiminde bulundular... daha sonra vaz geçtiler çünkü bazı clanlara cyper da yardım edildiğini gördüler (Grog ööle dedi).. şimdi tekrar dieze geri döndüler... tabii hala cyper da olanlar var ama en iyileri diezdeler hala... humanları ezmek adına söylemedim tüm bunları(ki zaten kimse humanları ezemez!)... sadece orcların son günlerde neden bu kadar güçsüz gözüktüklerini dile getirmeye çalıştım.. Blood ve my name is tam anlamıyla güçlerine yeniden kavuşmuş sayılırlar... yakında çok daha çetin savaşlar sizleri bekliyor humanlar....Her savaştan önce lunarda avaz avaz bağırdığım gibi: *!İyi olan kazansın *[signature][hline]Server: Diez Nick: Catastrope Clan: Türk Speciality:Shadow Vain Job: Archer Lvl: 6x np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D [Bu mesaj _catastrope_ tarafından 28 Temmuz 2005 11:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: _woldemort_, 27 Temmuz 2005 13:44 tarihinde demiş ki: aga sende şakadan anlamıyon pelerin giyimişin ama anlayamıyon hala espiriden :) Bu nasıl mantıktır pelerin giyen adammı oluyor.Artık 43 ve noob adamlarda bile var.Ben yeni başladıgımda hayalimdi ama artık benim için hiçbir anlamı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DjHellioN Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 catastrope kardes sen gec kalmısın yazmakta aynı seyleri ben yazdım zatin yakında gorurusuzur humanlar sizinle orclar mı yeniyo yoksa humanlar mı (tabiki orclar)...[signature][hline]D j W a r t h o G Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesela burda resimde bi arkadaş görüyorsunuz... mesela bu adam büyük ihtimalle clandaki tanınan adamlardan biri ve yeni char açmış onu da almışlar kastırmak için ve böyle bir manzara ortaya çıkmış... yada merchant açtığında dikkat çeksin diye yapmış da olabilirler... Yorum sizin tabe :-) [spo1=:/][/spo][signature][hline]Server: Diez Nick: Catastrope Clan: Türk Speciality:Shadow Vain Job: Archer Lvl: 6x np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D[Bu mesaj _catastrope_ tarafından 28 Temmuz 2005 12:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 dj o eskidendi deyip durmaya daha pazartesi gördük savaşta neler olduğunu .Humanlar olarak brethi bile aldık sen hala o eskidendi de[signature][hline]Nick=T_Deville.... :Hoody: Lvl=3x... 61 Clan=n00bz.... New_0rder Job=Assassian.... Kasar Hood Np=3xx....2xxxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_woldemort_ Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 aga mesele pelerin deil adam isterse level 1 olsun ama adam olması önemli savaşlara gelince bakacaz kim yeniyo pis orclara gösterecez blood my name is symbolic haepsi gelsin bizim iman dolu gögsümüz var :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DjHellioN Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 geçmişe mazi geleceğe niyazi denir yani belli olmaz gelecekte ne olur...[signature][hline]D j W a r t h o G Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar