Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diez de neler oluyor_?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
durun ben patlatam.deimosda adam hem horn crosbow hemde ibx kullaniyo iki elinde iki ok mumkunmu yaw?[signature][hline]Nick:Kael_Teduva
Class:El_Morad Karus
Server: Diez Deimos
Level:6x 4x
Clan:LasomrA -
Np:7xxx 5x :D
Art1k Yok. Kasiyoz iste
Mesaj tarihi:
Bug olmasın.yani demek istedigim bazende raptor + shiled gözüküo ole bişidir.Adam once ironx i sonra hornu takarsa ole olabilir[signature][hline]Name: ShadowFax
Clan : Aserne
LvL : 6x
Race: Elmorad Warior
Server: Diez
Mesaj tarihi:
allahim sen aklimi koru su forumdan ezikleri uzaklast1r.(amin diyin)[signature][hline]Nick:Kael_Teduva
Art1k Yok. Kasiyoz iste
Mesaj tarihi:
bize de ogretsene nasıl yaptın :) 2 raptor olurmu abi :)[signature][hline]Name: ShadowFax
Clan : Aserne
LvL : 6x
Race: Elmorad Warior
Server: Diez

[Bu mesaj ShadowFax tarafından 27 Temmuz 2005 13:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
yoo bende pelerin yok :D ahanda faka bastin :D neyse bu bole uzar g1der.[signature][hline]Nick:Kael_Teduva
Art1k Yok. Kasiyoz iste
Mesaj tarihi:
bende bi elimde cımbız bi elimde ayna oluodu ama benim anlamadıgım sigara icerken nie sakız cigneyemiorum hadi onuda gectim domatesmi kırmızı corbamı sıcak[signature][hline]AccuraCy_Lord
ANCIENTS
Ares 1 - 2
Archer
LeveL: 6x
Mesaj tarihi:
blood cypher damı valla yeni duyuyorum adamlar o kdr pk felan yapıyolar hergün diezde[signature][hline]Nick=T_Deville.... :Hoody:
Lvl=3x... 61
Clan=n00bz.... New_0rder
Job=Assassian.... Kasar Hood
Np=3xx....2xxxx
Mesaj tarihi:
Yok arkadaslar blood clanı tam takım cyphera gecti ilk gun hepsi civciv patlattılar belki daha fazla lvl yaptılar neyse ama umdukları gitmedi tabiki alt clan hala cypherdadır ama 1. sırdaki blood dieze geri donmustur bunuda belirtiyim. Yakında alt clanıda gelir eternity mis car mı curt mu goruruz kacıncı sırada bu arada top 100 hep el morad dolmus ya off ama hala orcları yenemiyolar eheheh[signature][hline]D j W a r t h o G
Mesaj tarihi:
orcları yenemiyoz mu dedin ? günde 3 savaş varsa en az 2 sini alıyoz ardında Gm hemen restart çekiyo[signature][hline]Nick=T_Deville.... :Hoody:
Lvl=3x... 61
Clan=n00bz.... New_0rder
Np=3xx....2xxxx
Mesaj tarihi:
O eskidendi canımsss onu bende biliyorum hatta gaza gelmistim bloodlar olmayınca :D ama simdi bakıyoz ne oldu eridiniz kaldınız humanlarcakutanın ya sizin 1 savas bile vememeniz gerekir ama bakıyoz ki blood,my name is,symbolic clanı yetiyo size.... :rock:[signature][hline]D j W a r t h o G
Mesaj tarihi:
bahsedilen myname is blood ve symbolic diezin en iyi clanları zaten.... iyi olmaları sadece muhteşem itemlara sahip olmalarından deil... aynı zmnda takım oyununu iyi becermelerinden kaynaklanıyor...humanlar son zmnlarda attacka geçtiler çünkü blood ve my name is den bir kaç arkadaş(aslında epey bi arkadaş) cyper a geçme girişiminde bulundular... daha sonra vaz geçtiler çünkü bazı clanlara cyper da yardım edildiğini gördüler (Grog ööle dedi).. şimdi tekrar dieze geri döndüler... tabii hala cyper da olanlar var ama en iyileri diezdeler hala... humanları ezmek adına söylemedim tüm bunları(ki zaten kimse humanları ezemez!)... sadece orcların son günlerde neden bu kadar güçsüz gözüktüklerini dile getirmeye çalıştım..

Blood ve my name is tam anlamıyla güçlerine yeniden kavuşmuş sayılırlar... yakında çok daha çetin savaşlar sizleri bekliyor humanlar....Her savaştan önce lunarda avaz avaz bağırdığım gibi:

*!İyi olan kazansın *[signature][hline]Server: Diez
Nick: Catastrope
Clan: Türk
Speciality:Shadow Vain
Job: Archer
Lvl: 6x
np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D

[Bu mesaj _catastrope_ tarafından 28 Temmuz 2005 11:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
_woldemort_, 27 Temmuz 2005 13:44 tarihinde demiş ki:
aga sende şakadan anlamıyon pelerin giyimişin ama anlayamıyon hala espiriden

:)

Bu nasıl mantıktır pelerin giyen adammı oluyor.Artık 43 ve noob adamlarda bile var.Ben yeni başladıgımda hayalimdi ama artık benim için hiçbir anlamı yok.
Mesaj tarihi:
catastrope kardes sen gec kalmısın yazmakta aynı seyleri ben yazdım zatin yakında gorurusuzur humanlar sizinle orclar mı yeniyo yoksa humanlar mı (tabiki orclar)...[signature][hline]D j W a r t h o G
Mesaj tarihi:

Mesela burda resimde bi arkadaş görüyorsunuz... mesela bu adam büyük ihtimalle clandaki tanınan adamlardan biri ve yeni char açmış onu da almışlar kastırmak için ve böyle bir manzara ortaya çıkmış... yada merchant açtığında dikkat çeksin diye yapmış da olabilirler...

Yorum sizin tabe :-)
[spo1=:/][/spo][signature][hline]Server: Diez
Nick: Catastrope
Clan: Türk
Speciality:Shadow Vain
Job: Archer
Lvl: 6x
np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D

[Bu mesaj _catastrope_ tarafından 28 Temmuz 2005 12:17 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
dj o eskidendi deyip durmaya daha pazartesi gördük savaşta neler olduğunu .Humanlar olarak brethi bile aldık sen hala o eskidendi de[signature][hline]Nick=T_Deville.... :Hoody:
Lvl=3x... 61
Clan=n00bz.... New_0rder
Np=3xx....2xxxx
Mesaj tarihi:
aga mesele pelerin deil adam isterse level 1 olsun ama adam olması önemli savaşlara gelince bakacaz kim yeniyo pis orclara gösterecez blood my name is symbolic haepsi gelsin bizim iman dolu gögsümüz var :)[signature][hline]
  • Yeni Oluştur...