Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 @dyna Şahin K halt etmiş Bangbus'un yanında valla[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Ben gülüomuyum LAN! Dj XæRo - The Terror Blade
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 @Illidanstormrage : kalbini sevmis olamaz mi ? hersey dis görünüs diil yani heh. de zaten bunlarin cogunun makyajsiz hali böyle... kamyon carpmamis yani .[signature][hline] Bazi yalanlar güzel,bazi gercekler aciymis.... Bazi ölümler uzun,bütün hayatlar kisaymis... lylide..
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 yaw sölemeyeyim ayıp olur diyorum ama o çatallı fotoğrafı gördükten sonra suratı parçalansa umrumda değil :)[signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance! ThIs gAmE LoVeS Me]ThIs gAmE LoVeS Me
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Ewlenen her yenı ewlenen erkek gibi göğüs kası yapmıs kol kasları kuvvetlenmıs daha sonra baldırlar kasları fışkırmış britney ise aygırlaşmış selülit basmış yeni hobiler edinmiş ama yine sexy :D *!ANNNEEğĞĞğğğğğğğğğğğ! Buynunu kayıyştıyıyooooooo!!!!*
Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 @vanille herşey bazı hatunlarda kalp olmuo işte Bkz. Britney Spears (Kamyon Çarpmamış Hali)[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Ben gülüomuyum LAN! Dj XæRo - The Terror Blade
RaVena Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Sağdaki Resim Kopardı beni ya,Çilekeş Brit ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?''Iyilik yap,iyilik bul ..
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Şuna bir bakın ne kadar anlamlı vede manalı aşağıya indikçe..
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Zaten guzel degildi sokakta kendi pazarlayan kadinlara benzemis burada... Bir de eroin falan cekiyor galiba gozlerin alti mosmor[signature][hline]Lady Double Dealer Get outta my way!!!
RaVena Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Ne kadar tatlı bi kızken ne hallere düştü .. Bu arada Dorsia Doğru söylüyorsun galiba ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul ..
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Aha ben de eroin kullanıyom galiba benimkiler de mosmor... Uykusuz geçmiştir geceler.. Cilt ise fazla makyajdan salmıştır diyorum ama selülit olayı ne yaaa.. Hamile mi bu değil mi? Edit:Hem hamile Hem sigara!!!!! Çocuğa yazık! Bunların anne olmasına zin verilmemeli (Foto nun hamilelik öncesi çekilmiş olabilme ihtimalini göz önünde bulundurmadan yazdım tabi :D) [signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog [Bu mesaj dasaaa tarafından 26 Temmuz 2005 21:26 tarihinde değiştirilmiştir]
RaVena Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Hamile,hatta klibi bile var yeni şarkısı için..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul ..
Apeiron Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 britney içn söliyebilceim tek laf: ezik insan!!! hiç bi zamn sevmedm şimdide sevmiorm.Hatta tiksiniorm![signature][hline]Apeiron...
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 demekkı neymıs? o kadar maykaja guzellesmek cok kolay!!!! kadınlar sadece vucuttan olusmuyorlarmıs veee hayallerınızı susleyen brıtney mumkunse benım ruyalarımı suslemesın(kı ruyamı susleyemez! benım gıbı ruyalarından korkan bı ınsan ıcın cok berbat bısı ruyamda gormek) ıyyyk:([signature][hline]ya aglayana kadar kus,ya da kusana kadar agla
_Mikael_ Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: RaVena, 26 Temmuz 2005 21:09 tarihinde demiş ki: Sağdaki Resim Kopardı beni ya,Çilekeş Brit .. Hahaha.[signature][hline]We're Opeth from Stockholm-Sweden..
Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Ama genede olsun adı var :) Britney Spears makyaj yapar öle gezdirirsin yanında :D[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Ben gülüomuyum LAN! Dj XæRo - The Terror Blade
Antimodes52 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 yannız bu resimlerdeki britney diil. RaVena'nın 3. sayfada koyduğu 2 resme dikkatlice bakın. Britney'nin boynunun uzunluğu ile sağdaki hatunun boynunun uzunlukları farklı. Boyun boyu da değişecek diil çirkinleşirken?[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space
NuKe Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Folloş olmuş be bu.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın!
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: Antimodes52, 26 Temmuz 2005 21:38 tarihinde demiş ki: yannız bu resimlerdeki britney diil. RaVena'nın 3. sayfada koyduğu 2 resme dikkatlice bakın. Britney'nin boynunun uzunluğu ile sağdaki hatunun boynunun uzunlukları farklı. Boyun boyu da değişecek diil çirkinleşirken? ııde aynı hızzada konmamıskı resımler...dız kapaklarına bak hıc ugrasmayın eheueheuh yıllarca bunu sevmıssınız:)[signature][hline]ya aglayana kadar kus,ya da kusana kadar agla
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: Antimodes52, 26 Temmuz 2005 20:23 tarihinde demiş ki: Çocukluğum boyunca boşuna masturbasyon yapmışım... Aah ah tuvalette geçen o uzun saatler... hepsi boşunaymış:) yuh heyvan seni :-)[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ AOTG ] Death is just depth of chaos DwN
Antimodes52 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 ehauehau boy demiom yaaaa boyun boyun bak bıritnime zürafa gibi boynu var:) diğerininki daha kısa:P[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 oha bitmiş bu hatun kişisi ya.[signature][hline]peace!
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 harbi lan zürafa gibi boyun var :D[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ AOTG ] Death is just depth of chaos DwN
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 bu kadına 5 kg pudra 2 kg ruj-oje ile eski haline döndürülür[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ AOTG ] Death is just depth of chaos DwN
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Bu kadına makyajı makyöz değil sıva ustası fln yapsın..[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.
Private Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Yazık olmuş.[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts"
Öne çıkan mesajlar