Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Frost mage ve Fire mage

BabacumMostors

Öne çıkan mesajlar

şimdi öncelikli olarak sitede bulduğum konular aşşağıdaki gibidir

http://forum.paticik.com/view.php?id=114445&page=4
http://forum.paticik.com/view.php?id=115719
http://forum.paticik.com/view.php?id=119111

ama konular güncelliğini yitirmiş durumda

evet sorunuma gelirsek frost mage yapmak istiyorum fakat diyorlarki hızlı ilerlemek için fire/arcane gitmek gerekiyormuş
şimdi bana yapavbbileceğiniz öneriler ne oaliblir?

direk arcane/frost şeklinde bir yapılanmaya mı girişeyim yokssa fire/arcane gidip daha sonra frost/arcane e mi döneyim (hoş serde okeye dönmek vardı ama salla)

bir de baktım sitelere ama aklıma yatan bir yağılanma bulamadım hem fire/arcane hem de frost/arcane olarak önerebileceğiniz bir yapılanma var mı?

(sadece büyülerin isimleri olsa yeterli özellikleirni ve mantığını altta not olarak vermek isteyen versin fazla bilgi göz çıkarmıyor ne de olsa :))

şimdilik bu kadar
esen kalın
Babacum"bu seferde mage açacam"Mostors[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
Osman kılıcımı rolladı.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BabacumMostors, 27 Temmuz 2005 23:37 tarihinde demiş ki:
esen kalın
Babacum"bu seferde mage açacam"Mostors

hey babam bee yakışır...

hızlı lvling için fire. Bg ve ınstance için frost[signature][hline]Cenx

[Bu mesaj cenx tarafından 27 Temmuz 2005 23:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Imp.fireball , Ignite , Impact falan bunlar çok gerekli level atlarken , tabii arcane de imp.arc.exp e dogru da yavaştan açmak lazım. Bırakalı oldu mage'imi bayaa fakat nedense hiç frost a özenmemiştim, Ignite aşık olunacak bir talent resmen. En sonlara dogru fire/ice olup rahatlamıştım ya neyse. Fire grind için birebirdir, abartmadan arada arcane den stratejik yerleri açarak gitmeni öneririm[signature][hline]...
Sosyal ağlarda paylaş

En baştan düşündüğünüzde, 11 puan Arcane harcayıp Evocation alın.
Fire Talentlarına geçin. Kafanıza göre (zaten belli bir sıra var, görünür açıkça) gidin.

Imp. Fireball, Ignite, Imp. Fireblast gibi skiller yardımcı olacaktır.

Level 40lara yaklaşırken, Imp. Arcane Explotion alabilirsiniz.
Level 60lara geldiğinizde, oynayacağınız oyun türüne göre Respec yapmanız gerekebilir.[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs
There will be no dawn for the Alliance..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Wispy, 28 Temmuz 2005 00:43 tarihinde demiş ki:
pom için 30 21 iyi gibi duruyor

Bu arada unlearn talent fiyatı katlanarak mı gidiyor mesela illki 1g ikincisi 2g .. diye

[Bu mesaj Wispy tarafından 28 Temmuz 2005 00:44 tarihinde değiştirilmiştir]

1-5-10-15-20-25-30-35-40-45-50-55-60-65-70-75-80-85-90-95-100[signature][hline]Shippy
Sosyal ağlarda paylaş

mage olarak hizli ilerlemek istiyorsan once arcane e 18 vermen gerekiyor

alman gereken onemli skiller evocation/improved arcane explosion ve counter spell sonra fire yada forsta kayarsin

imp AE cok onemli cunku kendi levelinin 2-3 lvl atina cok nefis farm yapmani sagliyor heleki birde priest yada druid falan buldunmu 7x24 de cok rahat 60 larsin zaten artik moblarin basinda 1 milyon insanda yok farmda sirada beklemiyorsun
Sosyal ağlarda paylaş

said:
shippy, 28 Temmuz 2005 00:59 tarihinde demiş ki:
said:
Wispy, 28 Temmuz 2005 00:43 tarihinde demiş ki:
pom için 30 21 iyi gibi duruyor

Bu arada unlearn talent fiyatı katlanarak mı gidiyor mesela illki 1g ikincisi 2g .. diye

[Bu mesaj Wispy tarafından 28 Temmuz 2005 00:44 tarihinde değiştirilmiştir]

1-5-10-15-20-25-30-35-40-45-50-55-60-65-70-75-80-85-90-95-100

1-3-5-10-.....
arada 3 ü atlamışsın :)[signature][hline]EU - Burning Legion
OmeN
Sosyal ağlarda paylaş

Ben direk fire basladim ve gerçekten fire acaip kuvvetli en son critic massi acmistim ama avlanmak ve hizli level diyorsunuz arcane explosion ile ilerki levellarda direk instant cakarak daha fazla kisiyi oldurebiliyorsun bunun yani sira suan sadece arcaneim dolu fire bisiy yok ama sadece buyu olarak ayni dmg veriyorum tek eksik pyro blast ama fireball ile ayni dmgi verebilirsin tek fark extra yani critic cikarma rakibi yakma ve dmg aldigian con bozulmasi ama fire level 60 ken de iyidir ama hizli olmak istiyorsan arcane yapicaksin frostunu chili effectler icin kullanicaksin sadece arcane exploison ile set varsa ustunde bir de iki kisiyi rahat indirirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...