_Mikael_ Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 ******* ****[signature][hline]We're Opeth from Stockholm-Sweden..
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 oha harbi oha.[signature][hline]let's rock !
namesiz Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 bence bir şekilde yardım edilmesi lazım neresi orası şehiri söylersen belki yardımda bulunabiliriz.[signature][hline]Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki: senin elin durup dururken uzuyosa ayrı tabi
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 İlahi adalet kız ayrılıyo bir hafta sonra...birçok kişi yardımda bulunucak başta şirket ondan sonra..devletten ve dershaneden para alıcak hepsi onun tabi..özel üniversiteye geçicek heralde bilkent ii para önermiş :) devlette destek verdi 17 yaşında olduğu için ailesine bağlı hala seneye biticek herşey.. Şükür artık ne diim hayatı kurtuldu...[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away
Hardter Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 yazık valla :([signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Televizyona gazetelere haber verip adamı rezil etmek lazım...[signature][hline]Nation: Elmorad Server: Diez Nick: Armas2 Clan: Domates LvL: 58 Assassin
bega Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Ben o kizi cok iyi anliyorum maalesef, ben bogazicine girdim diye babam benimle aylarca konuşmadi.. arkadaslarim 2 yillik universiteye girdi diye onlara ne emekler ne saygilar gosterilirken.. insanin ici yaniyor inanin, hele de böyle örnekler görünce.. Kiz, kendi kendine formunu doldurup teslim etsin, mumkunse uzak bir kenti tercih etsin, zaten nereye gitse guzel de bir burs alir, basinin caresine bakar. Ozel bir okulda alacagi bursla baba parasina da ihtiyac duymaz :( umarim guzel haberlerini aliriz.[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega
Kasanova Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 ben türkiye 97.si oldum die azar işittim ona bakarsan babalar baya bi cins neden derece yapamadın lan die çıkıştı bana !! Çok ciddiyim öküz bi babam var. O kadar karı kızla dolaşmasaydın ilk 3 e girerdin falan diodu bana salak herif.
Dagger Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 tamam benim peder de acaiptir mesela LGS de ilk tercihimi asil tutturduumda daha iyisini yapardın demişti ama heralde ÖSS de il ikincisi olsam adam mutluluktan kafayı yer :)[signature][hline]geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net [email protected] MSN:[email protected]
Rai_Guy Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 ders konusunda pek iyi deilim ama hiç olmazsa beni anlayan bir ailem var cok üzüldüm valllha bu herifi sallandirmak lasım
CallyLoveLace Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 vuralım bunu!!!![signature][hline] *** CEZA a/k/a Fatalrhymer *** Bir kelebegin ömrü kadar mutluluk yeter kimisene yetmez dünya tozpembe gibi gelene ölmecek gibi yaşamını sürene...
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 külliyen yalan...[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?.
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 babası çok para göz adam.Bu adam kızını paraya satar[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ AOTG ] Death is just depth of chaos DwN
PiNg Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 ya harbi yazıklar olsun böle babaya ben ilk yüzbine girsem babam ne istesem yapar :P[signature][hline]http://www.camelotherald.com/chardisplay.php?s=Lancelot&c=1680337
Overseer Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 trapt ailen o kızı okuttuysa yardımseverliği şüphe götürmeyen bi ailen var demektir. O zaman bi şekilde selamonun önerisini hayata geçirin noolur.[signature][hline]Dane daneee benleri var yüzünde.
Wanqhinox Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 öyle baba olmaz olsun[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya---- Böle bildim böle sölerim...
d3n1z Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 1. olması lazımdı babası haklı.[signature][hline]Mavi Duinlorie / the human Elladan Ancalímon / the elf Fredegar Loamsdown / the hobbit
fiona Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 kız için üzüldüm yazık.bişeye emek verip karşılığını alınca insan takdir edilmek istiyo..[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 babası işten atılırsa kız gayet güzel okur.. sabancı'da da burslu okur, bilkent'te de okur vs vs.. kız yerinde olsam hatta terkeder giderdim evi heh.. öss'de 300 içine gircem babam bana vuracak.. ben babama vursam iyi ki vurdun derdi herhalde :P edik:taypo[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- [Bu mesaj MeSh tarafından 28 Temmuz 2005 16:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar