Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

warlock Detect Invisibilitiy + warior sprint

jashua

Öne çıkan mesajlar

Detect invis sadece invis olan şeyleri görmeni saglar ki etrafda pek invis düşman yok. Yani bi işe yaramıyor. Stealthın görünme olasılığını falan yükseltiyo deniliyo ama alakası yok sanırım.

O über hıza gelince; paket şeklinde bişey var kenarda onu alınca %100 hızlanıyosun yani herkes kullanabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Detectin rogueları görmesi gerekirdi aslında kötü bişi :D
O hızlı koşma olayı için en basit bir herbalistten (clanında falan varsa) Swiftness potion isteyebilirsin. 60 Herbalism ile yapılabiliyor. (bu araa onun Receipe Scroll'u ne kadar eder bilen varmı? Ben gezerken düştü bi tane. Adamın biri bana 60c vermekten bahsedio. Vermedim ama merak ettim.)[signature][hline]"Son dileğini söyle" dedi nereden geldiğini anlamadığı garip görünüşlü kadın
"Neden basettiğini anlamıyorum. Daha önce hiçbir dilek dilemedim. Zaten hiçbir şey hatırlamıyorum" dedi adam korkmuş bir şekilde.
"İkinci dileğin herşeyi unutmaktı ve yerine getirirldi. Son dileğini söyle" dedi kadın kıpırdamadan.
"Herşeyi hatırlamak istiyorum. Artık buna dayanamıyorum" dedi adam bağırarak.
"Garip" diye gülümsedi kadın sislerin arasında yavaşça kaybolurken. "İlk dileğinde bu olmuştu)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Solufain, 28 Temmuz 2005 11:25 tarihinde demiş ki:
Detectin rogueları görmesi gerekirdi aslında kötü bişi :D
O hızlı koşma olayı için en basit bir herbalistten (clanında falan varsa) Swiftness potion isteyebilirsin. 60 Herbalism ile yapılabiliyor. (bu araa onun Receipe Scroll'u ne kadar eder bilen varmı? Ben gezerken düştü bi tane. Adamın biri bana 60c vermekten bahsedio. Vermedim ama merak ettim.)

o recipe 10g-20g arası girio BL'de
Sosyal ağlarda paylaş

Detect Invisibilty'nin roguelari göstermemesi gayet dogal, cünkü büyülü bir görünmezlik yok ortada.[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress
Head, 27 Temmuz 2005 20:15 tarihinde demiş ki:
"orospu kırmızı"
"ben senin beni şikayet etme ihtimalini sevdim."
"nietzche ve çocuk kestiğinde" gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...