jashua Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 degerli arkadaslarim Detect Invisibilitiy yetenegi ne ise yarar? bg de warriorlar cok hizli olabiliyor bazen .. dusunuyorum sprint benzeri bir yetenekleri mi var? yoksa benim p 4 3,0 512 ram 256 adsl yetmiyormu? lagda oynuyorum belki ..tesekkur ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 ^^ o warriorların bi abilitysi charge adında..Sanırım onu gördün ?Warrıorlara ozel bısey..Detect invisli gezersen rogue vb lerı dıerlerınden daha erken gorursun flan..[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
T0RN4D0 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Detect invis sadece invis olan şeyleri görmeni saglar ki etrafda pek invis düşman yok. Yani bi işe yaramıyor. Stealthın görünme olasılığını falan yükseltiyo deniliyo ama alakası yok sanırım. O über hıza gelince; paket şeklinde bişey var kenarda onu alınca %100 hızlanıyosun yani herkes kullanabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 haa eet power up larda mevcut...bu arada detect invisin rogueların stealth modda daha uzakta gormenızı sagladıgını sanıorum emın deılım[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Detectin rogueları görmesi gerekirdi aslında kötü bişi :D O hızlı koşma olayı için en basit bir herbalistten (clanında falan varsa) Swiftness potion isteyebilirsin. 60 Herbalism ile yapılabiliyor. (bu araa onun Receipe Scroll'u ne kadar eder bilen varmı? Ben gezerken düştü bi tane. Adamın biri bana 60c vermekten bahsedio. Vermedim ama merak ettim.)[signature][hline]"Son dileğini söyle" dedi nereden geldiğini anlamadığı garip görünüşlü kadın "Neden basettiğini anlamıyorum. Daha önce hiçbir dilek dilemedim. Zaten hiçbir şey hatırlamıyorum" dedi adam korkmuş bir şekilde. "İkinci dileğin herşeyi unutmaktı ve yerine getirirldi. Son dileğini söyle" dedi kadın kıpırdamadan. "Herşeyi hatırlamak istiyorum. Artık buna dayanamıyorum" dedi adam bağırarak. "Garip" diye gülümsedi kadın sislerin arasında yavaşça kaybolurken. "İlk dileğinde bu olmuştu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Eskiden Magelerde invisiblty büyüsü vardı onun için koyulmuş bir büyüydü şu an hiç bi işe yaramaz. Rogueların stealthını görmenizide sağlamaz.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: Solufain, 28 Temmuz 2005 11:25 tarihinde demiş ki: Detectin rogueları görmesi gerekirdi aslında kötü bişi :D O hızlı koşma olayı için en basit bir herbalistten (clanında falan varsa) Swiftness potion isteyebilirsin. 60 Herbalism ile yapılabiliyor. (bu araa onun Receipe Scroll'u ne kadar eder bilen varmı? Ben gezerken düştü bi tane. Adamın biri bana 60c vermekten bahsedio. Vermedim ama merak ettim.) o recipe 10g-20g arası girio BL'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Detect Invisibilty'nin roguelari göstermemesi gayet dogal, cünkü büyülü bir görünmezlik yok ortada.[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress Head, 27 Temmuz 2005 20:15 tarihinde demiş ki: "orospu kırmızı" "ben senin beni şikayet etme ihtimalini sevdim." "nietzche ve çocuk kestiğinde" gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 bunları biliyormuydunz köşesine sunu ekliyelim kendine detect invisibility acıp uc nin ilk yerinde etrefına bakarsan baya bi ghost görceksin onları kesince içinden para çıkıo.[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 vay =) iimiş[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 nede olsa tugafliklar diyari :)[signature][hline]LVL 46 human paladin burning legion Guild - Buried İnnocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar