karakedi Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 puanlama aşağıdaki gibidir, +------+--------------+ | Puan | Uye| +------+--------------+ | 162 | Murtaza | 57 | KaKsi | 26 | BuRiAL_TR | 21 | Pyro | | 16 | mrproblem | | 12 | Gothic | | 8 | mxzr | | 7 | Pluton | | 7 | KoRn3RoTh | | 6 | Viktor | | 6 | AresMajere | | 5 | CaDoBaBa | | 4 | CaNNi | | 3 | Gothic_Angel | +------+--------------+ ilk 3 kişiyi alan yöneticisi olarak atadık, ayrıca oylama ile gelen ilk pati yetkililerimiz ;) umarım insanların onlara olan güvenini haklı çıkartırlar, adaletli bir yönetim sergileler ve forum alanını geliştirirler. adaylıgını koyan, oy veren herkese katılımı için teşekkür ederiz, hayırlısı olsun.[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Web Site(ler)mizin Tarihçesi Never argue with an idiot, they'll drag you down to their level and beat you with experience! [Bu mesaj karakedi tarafından 10 Temmuz 2005 05:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Loras Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Hayırlı olsun arkadaşlara ve yeni sistemin ilk meyvelerine.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies; Blog
druenler Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 tum arkadaslara hayirli olsun..[signature][hline]Nick: Roguenler Level: 6X Clan: Symbolic Server: Diez NP: 1XXXX (Dru artik yok)
Murtaza Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Teşekkürler. =)[signature][hline]Hawk, 23 Haziran 2005 13:18 tarihinde demiş ki: murtaza has a combomacro and doesnt have to wait 2 sec to use a pots so im happy he got hacked with the program he was using. i know because i fought him in cz we got him away from his party and a lvl 63 warrior with raptor +8 started atking him lvl 60 rouge assasin with two shards +6 and me a lvl 61 fire/ice mage i iced him and rouge and warrior were just sliding him with me using nova and ice and ingnition well with all that he looked like a blue blob with all the pots he was using and his hp never went below 50% so we all towned since he was using some program to use pots over and over without cooldown time
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 hayırlı olsun :tebrikz:[signature][hline]Id: Archy_Firestorm Class: Rogue-Assassin Level: 55 Server: Ares
Buzi Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Hayırlı olsun güzel seçimdi. Organizasyonda iyiydi,onun içinde tebrkler.
HasMez Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 edit: hayırlı olsun murtaza. pekte bekledigim gibi bir sonuç çıkmadı da neyse girmeyelim şimdi tartışmaya. [Bu mesaj HasMez tarafından 10 Temmuz 2005 06:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Yeni yönetici arkadaşlardan bi ricam olucak, mümkünse şu eski sticky topicleri eski yerine alabilir misiniz?
Murtaza Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Tamamdır ;-)[signature][hline]Hawk, 23 Haziran 2005 13:18 tarihinde demiş ki: murtaza has a combomacro and doesnt have to wait 2 sec to use a pots so im happy he got hacked with the program he was using. i know because i fought him in cz we got him away from his party and a lvl 63 warrior with raptor +8 started atking him lvl 60 rouge assasin with two shards +6 and me a lvl 61 fire/ice mage i iced him and rouge and warrior were just sliding him with me using nova and ice and ingnition well with all that he looked like a blue blob with all the pots he was using and his hp never went below 50% so we all towned since he was using some program to use pots over and over without cooldown time
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 tebrikler,hayrlı olsun.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 :tebrikz: Tebrikler[signature][hline]Krwlng in my skiN
turambarturin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 tebrik ederim ben oy atamadım fazla postum yoktu ama uzun zamandır takip ediyorum forumları murtazanın secilmesine ozellikle sevindim
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 tebrik ederim ii seçimidi sevdiğim insanlar seçildi ama hepsi oyunda human:)neyse yinede çok çok hayırlı olsun...[signature][hline]Name:centrix..................Name:KoRneRoTh Nation:Karus...................Nation:Karus Job:Elemental_LorD..........Job:Shadow_Knight Lvl:60............................Lvl:62 Clan:_OneKnightStand_.....Clan=DRT2 Np:10xxx..........................Np:15xxx Keşke_İnsan_Olup_Beleş_NP_Kassaydım!!!...:D
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 HUman orc paticikde kardeştir :)[signature][hline]Krwlng in my skiN
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Herkese hayırlı olsun.[signature][hline]Nation: Elmorad Server: Diez Nick: Armas2 Clan: Domates LvL: 58 Assassin
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Teşekkürler ,herkese hayırlı olsun :-)[signature][hline]Never+Again+Never+Again+Never+Again......... Hayat Combosu..........
Milamber Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 tebrikler hakkını verin oylarımızın[signature][hline]Ceyhun ALYEŞİL
mrproblem Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Hayırlı olsun arkadashlar artık bekleriz yol su elektrik bizim su bolume dii mi :D[signature][hline]ottoman_prince(co-leader) OTTOMAN_EMPIRE level:6x Ares Moradon serbest piyasa broker ı i love this game! i am waitin in the shadows to kill u
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: mrproblem, 10 Temmuz 2005 11:44 tarihinde demiş ki: Hayırlı olsun arkadashlar artık bekleriz yol su elektrik bizim su bolume dii mi :D asfasfasdasf :D:D:D[signature][hline]Never+Again+Never+Again+Never+Again......... Hayat Combosu..........
robinson Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Hayırlı olsun arkadaşlar. inşallah adil bir yönetim sergilersiniz..[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!!
KaKsi Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Teşekkürler herkese hayırlı olsun.[signature][hline]Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Web Site Kuntepervari Şerafettin Abi Tipi Şahıs
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Hayırlı olsun arkadaşlar görevinizde başarıları..[signature][hline]Madcat....--->Metket...* sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim..
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Sonunda gözüm arkada kalmadan tatile çıkabilicem yaşasın yuppiii ... Yarın ilk uçak nereye gidiyorsa ona atlayıp kaçıcam istanbuldan...[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares
OogieBoogie Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Seçilmiş olanları tek tek pmatmak yerine burdan tebrik ederim herşey dileğinizce olsun...
Öne çıkan mesajlar