Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

farklıydım, hala öyleyim hem de daha da fazla, ama artık kusuyorum EŞCİNSELİM

bovarized

Öne çıkan mesajlar

üzücü fln deil,budalalık hiç değil,psikologluk bişey hiç mi hiç deil! ben bi kızım en yakın arkadasım da escinsel. üstelik bi sevgilisi bile var. normal bi ilişkinin (normal dememeliyim onlar anormal deil ) sıradan bi ilişkide insanalrın gercekleştiremeyeceği kadar güzel herşey.sadece cinsel anlamda değil bu olan şeyler. duygusal anlamdada sıradan ilişkilerden cok daha saf ve güzsel. oturup onları dinlemeyi cok sveiorum. saygı duyuyorum onlara.[signature][hline]Death is in love with me
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Roderick, 21 Temmuz 2005 17:31 tarihinde demiş ki:
Hastanelerde bi tarafına şişe sokmuş yaşlı sakallı hacı amcalar geliyo, bunları biraz öğrenin. O kadar da uzak bişey değil sadece kimse bunu açıklayamıyor bu tip insanlar yüzünden.

ilk defa duydum şişeci amcaları da başına "Hacı" ibaresi pek gitmemiş orda, dikkat lütfen[signature][hline]Çok pis tımarlarım
Sosyal ağlarda paylaş

Şöle sokağa caddeye bi çık ve kızların ne kadar güzel ve hoş yaratılmış olduklarına bak.hayvanlık olarak diğil onların ofsaytlarını yakala ve onaları arzulamayı dene...bilmiyorum nasıl hissediyosun bana komik hatta saçma geliyo..ama böle çevremde insanlar olduğunu biliyorum...bi arkadaşımızı el birliğiyle böle bi yoldan döndürmüştük..şuan inan bana çok daha mutlu..geçmişten gelen bi eziklik taşıdığı doru ama ondanda yavaş yavaş sıyrıldığı apaçık ortada.kadınlar güzel yaratıklardır..sev onları...[signature][hline]Öyle Değerliymişki Zaman,
Hep Acele Etmem Bundan!
Sosyal ağlarda paylaş

TEK eşcinsel sen değilsin ki...hatta sadece insanlar değil yunuslar, albatroslar, atlar da eşcinsel olabiliyor...bu konuda bakışın 2 şekilde olabilir
1)tercih, seçim zevk meselesi
2)elinde olmadan doğuştan getirdiklerin
3)psikolojik rahatsızlık(çocuk yaşta taciz...)
bir erkek eşcinsel olması halindede feminen değilse o insanda sorun yoktur!!!
ama hormon ve psikoloji sorunu varsa tedavi olmalı...çünki yolunu bulamamak insanı mutsuz yapar...
ülkemizde malesef dengesizdir bu konuda...bie eşcinsele "sanat güneşi" zihniyet bir başkasına "top,ipne" diyerek aşağılamaktadır...haattaa bunu küfer olarakta kullanmaktadır...
sana tavsiye...bir avrupa ülkesinde özgürlüğü tat...sana mücadele için güç diliyorum...[signature][hline]dinler halkların afyonudur...
yanılgılarımız olduysa bile burjuva rejimlerinin yanılgılarıyla karşılaştırılınca çok insancaydı...
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
eşcinsellik iyidir
hepiniz eşcinsel olun
hatta erkekler direk gay olsun

ingterede erkeklerin yarısı gay
e ne mi oluyor?
bir bara giriyorsun barda kızlar erkeklere asılıyor
çünkü piyasada erkek kalmamış

bara giren kızlara artık sapsız almıyoruz uyarıları gelicek
:)

gay olun gay eşcinsellik fln bırakın

kız arkadaş bulma şansımız dahada artsın[signature][hline]G3NK
DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
zitem illede zitem
Sosyal ağlarda paylaş

Herşeyin tek tip olduğu şu dünyamızda ne var yani normal değil die adlandırdığımız bişey olması.
Biz yaşamadığımı için garip gelio belkide aa eşcinsel bak ya neden normal değil.Hadi dışlayalım.!Bizim has özelliğmiz bu bizden olmayan bizden değildir mantığı.
Benimde kötü dönemlerim oldu lezbiyen miyim biseksüelmiyim yoksa normalmiyim.ne değişicek şimdi ben biseksüelim desem ben ben olmatan çıkıcakmıyım.Yoksa bu şey gibi bir durumu (sakatlar gibi eşcinseller de mi 2.sınıf muamelesi görücek)yada yok zanten onlar insan değil ki.
Umarım anlatmak istediğimi anlamışsınızdır.
Bazem böle bir durumda olduğumuz için çok üzülüyorum.[signature][hline][b][u][i]Dark Elf
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DynamicK, 21 Temmuz 2005 20:49 tarihinde demiş ki:
eşcinsellik iyidir
hepiniz eşcinsel olun
hatta erkekler direk gay olsun

ingterede erkeklerin yarısı gay
e ne mi oluyor?
bir bara giriyorsun barda kızlar erkeklere asılıyor
çünkü piyasada erkek kalmamış

bara giren kızlara artık sapsız almıyoruz uyarıları gelicek
:)

gay olun gay eşcinsellik fln bırakın

kız arkadaş bulma şansımız dahada artsın

Dalga geçmek için fazla hassas bir konu değilmi ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
said:
Shadowcast, 21 Temmuz 2005 21:06 tarihinde demiş ki:

dalga geçtigimi kim söyledi ki?
ciddi bir şekilde yazdım bende
arkadaş nasıl eşcinselim ben diyor ise
bende o ciddiyette cevap verdim
bu tip konulardaki fix cevabımdır ayrıca

hem hassas bir konu ise
çok önemli ise
bunu psikologlar ile görüşmek daha doğru
cevap verenler içinde
ciddi birşeyler yazanlar içinde
kaçı psikolog?
kaçı doktor
kim nasıl yardım edicek?[signature][hline]G3NK
zitem illede zitem
Sosyal ağlarda paylaş

psikolojik tedavide bir genel gecer kani vardir .

rahatsiz oldugun bir durum varsa duzeltebilirsin .

rahatsiz oldugunun farkinda degilsen zaten sorun yoktur di mi ?

insanlara aci cektirerek olduren birisiyle insanlarin aci cektigini anlamayarak oldurenler arasinda cezai olarak bile fark vardir .

nihayetinde ne oldugunu sen tercih edeceksin . konunun bir tercih olup olmadigini dusunebiliyorsan konu bir tercih meselesidir .

escinsellere ozgurluk diye sokakta coluk cocugun onunde yurumeyeceksen bence bir sorun yok . nasil mutluysan oyle ol . kimsede bir sey diyemez.[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bovarized, 21 Temmuz 2005 05:56 tarihinde demiş ki:
ya nası herkes böle diyebiliyo ya
bu bir tercih değil
ben mi böle olmayı seçdim
kendimden yıllarca nefret etmeyi benmi seçdim
yanlış anlama benim bu mesajda sana karşı bir kastım yok ama toplumda yerleşmiş olan bu anlayışa karşıyım.
(bu arada film kitap vs yok derken gaylik konusunda yazılmış pek çok kitap film veya şarkı olduğunu biliyorum ama bunlar yinede beni anlatmıyor, tüm dünya sanki diğer insanlar için gibi. benim için hiç bişey yok) sözde başka cevap yazmayacaktım, neyse
ee eşcinselsin die seni asalımmı yani ? kimse sana karışıo işte , herkes birbirine saygı duymalı ...[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

EŞCİNSELLİK GENETİKTİR BIDI VIDI BIDI!

kafadan sallamayın %15 bilmem ne diye.
hadi genetik değil deseniz bile, öyle hissediyosa öyledir. çok kurcalamanında alemi yok, yok çevre şartları yok bilmemne diye..
avrupada bu kadar insan eşcinsel, hepsinin mi çevre şartları kötü..
yapmayın allasen.. sen nasıl bayandan hoşlanıyosan o da ondan hoşlanır bunu pek sorgulamanında alemi yok zaten..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko...
Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv*********
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DynamicK, 21 Temmuz 2005 21:19 tarihinde demiş ki:
said:
Shadowcast, 21 Temmuz 2005 21:06 tarihinde demiş ki:

dalga geçtigimi kim söyledi ki?
ciddi bir şekilde yazdım bende
arkadaş nasıl eşcinselim ben diyor ise
bende o ciddiyette cevap verdim
bu tip konulardaki fix cevabımdır ayrıca

hem hassas bir konu ise
çok önemli ise
bunu psikologlar ile görüşmek daha doğru
cevap verenler içinde
ciddi birşeyler yazanlar içinde
kaçı psikolog?
kaçı doktor
kim nasıl yardım edicek?

Bi kere kesinlikle sataşma içerikli bişey söylemedim sana
Haklısın psikoloğa gitmesi çok daha mantıklı ama insan psikoloğa gitmiş bir insan olarak burda içini dökmek farklı bişey
Sosyal ağlarda paylaş

@pekaziz : Kaç tane avrupa afrika asya ülkesi gezdin söyleyebilir misin ? Hadi gezdin kaçında istatistik yaptında böyle emin konuşabiliyosun. Bi tarafınızdan istatistik uydurmanın lüzumu yok. Yok asyada % bu kadar eşcinsel var, afrikada % şu kadar bisexuel var.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
pekaziz, 21 Temmuz 2005 23:07 tarihinde demiş ki:
said:
MartinLGore, 21 Temmuz 2005 22:44 tarihinde demiş ki:

hadi genetik değil deseniz bile, öyle hissediyosa öyledir. çok kurcalamanında alemi yok, yok çevre şartları yok bilmemne diye..
yapmayın allasen.. sen nasıl bayandan hoşlanıyosan o da ondan hoşlanır bunu pek sorgulamanında alemi yok zaten..

Lavuk ne sallayacağım kafadan aç tıp kitabını oku. Neden Avrupa'da bu kadar var da Asya'da, Afrika'da yok? Aç biraz bunu sorgula; bana yozlaşmanın savunuculuğunu yapma. Sen daha aşkın kadın-erkek arasında yaşanan bir duygu yoğunluğu olduğunu bilmeyecek kadar cahilsin, önce bunları öğren!

LoL

Avrupa Dünyanın en zengin bölgesidir.İnsanlar yüzyıllarca zenginlik ve ferahlık içinde yaşadılar.
Afrika ve Asya ve diğer kıtalardaki ülkeleri sömürge yaptılar çoğu Avrupa Ülkesi.
Avrupa ferah içinde olduğu için İnsanların sosyal yaşantıları farklılaşıyor.
Eşcinsellik yüzyıllar önce avrupa da başlayan bir akımdır.Çoğu Krallar ve Prensler eşcinsellerdi.Çünkü bu ferah içinde yaşamanın getirdiği bir sonuç

Tıp kitabından ziyade açıp bir tarih kitabı okuyalım.
Afrika Asya da genetikden dolayı olmasaydı Avrupa da da olmazdı.
Bugun avrupada yaşayanlar Ortadoğu dan kavimler göçüyle kayanlar...
Sen zannediyormusun ki hiçbir etkileşim olmadan bu kadar büyük bir göç oldu ?

Genetik olması imkansız çünkü dünyada Saf Irk yok....[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

Bence yapman gereken ilk şey hormonal bir problemin olup olmadığını öğrenmek... Şu an mutsuz olduğuna göre eşcinselliğin kişisel tercihin de değil zaten... Elinde olmaksızın kafana işlenmiş çevre ve kişisel kaynaklı psikolojik sorunlardan dolayı bu halde olmalısın... Ben böyle şeyler hissetsem, herhangi bir sağlık problemim yoksa, aklımı kullanır tercihimi yapardım... Yahu ben erkeklerden hoşlanıyorum, var mı der, olduğum gibi, kendi kararlarımla çıkardım hayatın karşısına... Ama yok buna el vermiyorsa benliğim, insanların görüşleri altında eziliyor, kendi hislerimi hiçe sayıyorsam, ciddi ciddi oturur kızlardan hoşlanmanın yollarını arardım... İnsan hormonal bir problemi yoksa neden olduğu gibi olamasın ki? Ayakları olmayan bir insanın yürümesi zor elbet, doğuştan cinsel problemleri olanlara allah kolaylık versin, fakat bir takım ruhsal sorunlardan dolayı insanın yürümemekte inat etmesi, konuşmayı bırakması, dilsiz gibi davranması daha da zor sanırım... Onlara kaderleri daha da yardım etsin... Bana göre içindeki sorunları sadece sana yardım edebileceğini düşündüğün insanlar bilmeli... Kimse yardım edemiyorsa, sen kendine edeceksin, kendini tanıyacak öğreneceksin asıl durumu ve gerçek kararını vereceksin... Öyle oturup hayata, insanlara, kaderine isyan etmekle olmaz bu iş... Önce kendini, sonra çevreyi bil, ardından doğruluğuna inandığını yap... Ancak böyle ayakta kalınır, herşeyden öte uyum çok önemli... Şu an seni en çok rahatlatabilecek tavsiyem ise, senin gibi hisseden insanlarla tanışman, onların arasına girmen ve oraya ait olup olmadığını sorgulaman... İyi şanslar diliyorum sana, umarım kendini tam olarak anlar ve hayata olduğun gibi bakmayı öğrenirsin...[signature][hline]Konohamaru: You! Old, stupid geezer! Why did you die?! / Seni salak, yaşlı moruk! Niye geberip gittin haa!? Böhüüühüüü!!! *GAI&LEE*
Sosyal ağlarda paylaş

ne çok uzman varmış be bu konuda. hayır tarih vs konusu da değil ki, tıp resmen, uzman mısınız anasını satayim?

arkadaşın ki hormonal bir bozuluk veya psikolojik bir vaka. adam yıllardır böyle hissediyor ise, bu kişiye, tamam hazırla kendini, kızlara alıştır kendini denilmez. ergenlik çağını geçmiş, 20li yaşlarına gelmiş biri cinsel tercihlerini kolay kolay değiştiremez. bu hormonal bir şey olsa, gerekli hormonları alsa bile, bunun geçmişi vardır. psikolojik olsa, bunu tüm ergenliği, insan oluşu sürecinde görmüş geçirmiş, üstünden atabilmesi çok zor. dün erkekleri arzuluyordum, bugün kızları, o kadar kolay iş mi bu yahu?[signature][hline]ben BombaciMulayim
Sosyal ağlarda paylaş

said:
pekaziz, 21 Temmuz 2005 23:07 tarihinde demiş ki:
said:
MartinLGore, 21 Temmuz 2005 22:44 tarihinde demiş ki:

yapmayın allasen.. sen nasıl bayandan hoşlanıyosan o da ondan hoşlanır bunu pek sorgulamanında alemi yok zaten..

Lavuk ne sallayacağım kafadan aç tıp kitabını oku. Neden Avrupa'da bu kadar var da Asya'da, Afrika'da yok? Aç biraz bunu sorgula; bana yozlaşmanın savunuculuğunu yapma. Sen daha aşkın kadın-erkek arasında yaşanan bir duygu yoğunluğu olduğunu bilmeyecek kadar cahilsin, önce bunları öğren!

arkadaşın temel dusuncesine katılıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...