Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Telefon Faturası?!

Slat

Öne çıkan mesajlar

Bu ayın faturası şimdi elime geçti.. Tam olarak 172YTL gelmiş.. Tamam normaldir, doğaldır çok konuşmuşsundur diyeceksiniz ama döküme bakınca şaşırdım baya...

Benim yaptığım tüm konuşmalar, mesajlar falan tam olarak 120YTL tutuyor.. Yani 52YTL'si vergi bunun.. Zam falan mı geldi özel iletişim vergisine ne oldu anlamadım ben? Nedir bu konuştuğumun yarısı kadar vergi vermek zorundamıyım?[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
Sosyal ağlarda paylaş

Normaldir, ben 1 milyar 750 milyon fatura ödedikten sonra.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mayhem, 27 Temmuz 2005 16:04 tarihinde demiş ki:
Normaldir, ben 1 milyar 750 milyon fatura ödedikten sonra.

tel faturasımı? aylık? borçsuz?[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur
*!Bir Bakış Atar*
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mayhem, 27 Temmuz 2005 16:04 tarihinde demiş ki:
Normaldir, ben 1 milyar 750 milyon fatura ödedikten sonra.
yuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Faturası şuan elimde, scanner'im olsada scan ettirip gösterebilsem keşke. Ev telefon faturası tabi, yanlız telefon şehirler arası görüşüme kapalı(sıfırlara) ha bana karşı birşey varmı yok ? çünkü 132 diye birşey var, (sıfırlı) hatlara görüsme yapabiliyordum 132 'yi arayip, normal konusma dakikasının parasının %60 daha fazlasını ödemek şartı ile tabi, son görüsmem 15 saat idi, cep telefonu aradık bide. Baya bir girdi anlıyacagınız.

Dikkat edin. Acımazlar.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

Evet biliyorum öküzüm, keşke yapmasaydım o öküzlügü.
O parayla neler alırdım lan..
Of.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

abi telefon başında sızdın kaldın heralde o ne öyle ya 15 saat..off...atla otobüse o şehre git arkadaşınla otur bir yerde sabaha kadar takılın en fazla 200 milyona patlar sana...o nedir ya..[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
Sosyal ağlarda paylaş

KDV Uygulanacak Toplam Tutar - 120,97
KDV (%18) - 21,77
Özel İletişim Vergisi (%25) - 30,24
Diğer Vergiler, Harçlar, Fonlar - 0,82

DEVLETE İLETİLECEK ÜCRETLER TOPLAMI - 52,84
[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
Sosyal ağlarda paylaş

Var telefona kontör olayı.. Telekomla konuşun.. :)

Ya bir arkadaş (mayhem mi?) 1milyar bişi yazmış galiba.. O ne yaaaa!! Bana max 121geldi (dialup zamanı..) Bu ay 30küsür geldi.. Long live ADSL(?)[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...