Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dory ve legbra :)

thelegbra

Öne çıkan mesajlar

hmm :) simdi bu nasıl soylenir bilmiyorum, umarım altında kotu bir anlam aranmaz simdi yazacaklarımın. Legbra ile konustum konuyu, beni anladıgına inanıyorum.
ben bu adımın yanındaki kalp simgesini hiç sevmedim, taz'ın yaptıgı temayı kullanıyorum, mavi durgun renkler.. kıpkırmızı kalp cok sırıtıyor .(bu gorsel acıdan neden sevmedigim.)
ikinci nedeni de, bakın biz asıgız diye goze sokmak cok yanliş bir davranıs gibi geliyor bana, galiba yetiştiriliş tarzımdan, ailemden gelen bişey bu, ben "aşk pötürcüğü" olmayı sevmiyorum insanların gozune sokasoka gezmeyi sevmiyorum duygularımı. 2,5 yıl kalpsizdik, bundan sonra da olabiliriz sanırım diye düşündüm thelegbra beni anladı ve tatliya baglandi,:)
bu arada kimseye değildi bu laflarım lütfen yanliş anlaşilma olmasın, begenen elbet vardır, bakın biz asıgız diye mutlulugunu sergilemek isteyen elbet vardir, ama ben kendime yakıştıramadım bir turlü :)

hem kısmet kapatır boyle seyler :P (legbra kafamı kırıcak)

evet, işte boyleyken boyle, ben adimin yanındaki kalp simgesinin kalkmasını istiyorum, sadeliğimi ve pırayvisimi geri istiyorum,oh be rahatladım[signature][hline]Safety in numbers, you thought I'd washed away,
But I'm still waiting for the rain...

Çizimlerim [Pati Albüm]
Sosyal ağlarda paylaş

karakedi kızacak valla hevesinizi aldınız dicek hehe :) bencede elaleme duyurmaya gerek yok, zaten ben utanıyordum :P[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds.
Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.

[Bu mesaj thelegbra tarafından 27 Temmuz 2005 18:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

o kalp ordan silindiği andan itibaren forumun %22.3 ü sana özel mesaj atacak telefon numarası verecek biliyorsun dımı?[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Voys, 27 Temmuz 2005 19:38 tarihinde demiş ki:
o kalp ordan silindiği andan itibaren forumun %22.3 ü sana özel mesaj atacak telefon numarası verecek biliyorsun dımı?

said:
dory, 14 Temmuz 2005 14:23 tarihinde demiş ki:
ben sevgilimle 3. yıla dogru gidiyorum ve forum yuzunden bir defa bile sorun yasamadık, bana oyle abartı pmler de gelmedi, 70 sayfa hoşgeldin topicim olmadı,tum yakın arkadaslarım burdayken uzak durmak salaklık olurdu, wildpervert taz thanatos xarion proxa ve tabi thelegbra, yeni arkadaslarım oldu mesela thekingpin yada horace (cizimleri ve tavsiyeleri ile bana cok yardımcı oldu),bence burasi kız erkek farketmiyor uslu duran biri için guzel bir yer, bilgisayarımdan ultimayı uninstall ettikten sonra tek eglencem burasi oldu :)
edik:imla
[signature][hline]Safety in numbers, you thought I'd washed away,
But I'm still waiting for the rain...

Çizimlerim [Pati Albüm]
Sosyal ağlarda paylaş

tamamda forumda ad yaptın bi kere, ARTIK ÜNLÜSÜN[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

hiç sorun olacağını sanmam...
patiye yeni gelmiş birisinin buradaki yakınlığı öğrenmesi açısından baya bi kötü durum yarattın :)
bu arada mutluluklar dilerim. :)[signature][hline]Madcat....--->Metket...
BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki:
Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun
(not: kuku bir ideal deildir)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...