Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

microsoft da harita olayına girmiş

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ver çuval ört diye bi site açmış gates amca ama google kadar iyi uydu fotoları yok. Farkı daha gelişmiş adres araması. (google'a kıyasla adres olayında Türkiye gayet detaylı)[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true

[Bu mesaj Mr_Hand tarafından 27 Temmuz 2005 18:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
İşte bunu bekliyordum ne zamandır.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Mesaj tarihi:
said:
darkned, 27 Temmuz 2005 18:35 tarihinde demiş ki:
matrix yılındayız ne bekliosun

Hakkaten diyom bak çok az kaldı kafanı eğince sayfa yukarı çıkacak...[signature][hline]You are currently using 2169 MB (90%) of your 2421 MB.
Mesaj tarihi:
bu konuda bi de bomba bi haber var.

microsoft un kendi haritalarında apple i haritadan silmiş olması..
inanmazsanız kendiniz gidip bakın bir de..
microsoft
google

walla görünce inanamamıstım, ms abartır da bu kadar da abartır mı yani :)

kaynak: fazlamesai

[Bu mesaj Ceday tarafından 27 Temmuz 2005 21:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
forgiver, 27 Temmuz 2005 21:59 tarihinde demiş ki:
türkiye ayrıntılı değil en son 20 mil zoom yaptı

eet google daha ıyı tr icin[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Mesaj tarihi:
abi ben türkiyeyi aratamadım direk türkiye haritasına link verirmisiniz?[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
Mesaj tarihi:
said:
forgiver, 27 Temmuz 2005 21:59 tarihinde demiş ki:
türkiye ayrıntılı değil en son 20 mil zoom yaptı

yukarıda harita olarak daha iyi dedim uydu fotosu değil. Google'da izmir bile işaretli deil.[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
Mesaj tarihi:
ha hakkaten onu farketmiştim de unutmuşum :) o ne yaa ööle orda kadıköy diye bi yer yok heralde?! ehehe[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true

[Bu mesaj Mr_Hand tarafından 27 Temmuz 2005 23:51 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...