Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 olm hava yapmayın bare ya : )[signature][hline] Life Of Legends - RunUO Yeter artık bitsin rüyam hadi git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 genelde nedense hep kalpler izmir ekürisinden geliyo. bu iyiye bir işaret mi acaba. hmm[signature][hline]siyah, ama buz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 elaidi kıskanma , istiosan gir koynuma :)[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Balta avatarı arıyorum...[signature][hline]we r the n00bz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Sevgilisi olan konuşuyor ;) Tıklım tıklım yaparım burayı :Pp[signature][hline] "Hiç Ölmicekmiş Gibi Çalış, Yarın Ölücekmiş Gibi De İbadet Et!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: Voys, 25 Temmuz 2005 23:39 tarihinde demiş ki: saplar birliği dağılıyor mu dağılmaz, dağılamaz da, liderimizden yardım bekliyoruz misilleme yapmamız gerekir bunlara karşı=)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: Black-ice, 26 Temmuz 2005 03:01 tarihinde demiş ki: genelde nedense hep kalpler izmir ekürisinden geliyo. bu iyiye bir işaret mi acaba. hmm Valla doğru bilmiyorum arkadaşlar izmirin bir sözü vardır "İzmirin bir havasına biderde kızlarına güvenmeyin" derler kesemiyorum yani :P[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK Anialeyn - Priest(60) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Allah mutlu etsin bütün sevenleri, sevmek, aşık olmak mükemmel duygular.[signature][hline]let's rock ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: slayer77, 26 Temmuz 2005 06:03 tarihinde demiş ki: said: Black-ice, 26 Temmuz 2005 03:01 tarihinde demiş ki: genelde nedense hep kalpler izmir ekürisinden geliyo. bu iyiye bir işaret mi acaba. hmm Valla doğru bilmiyorum arkadaşlar izmirin bir sözü vardır "İzmirin bir havasına biderde kızlarına güvenmeyin" derler kesemiyorum yani :P işte zatn bende erkeklerıne guvenıyorum ama kızları...:([signature][hline]ya aglayana kadar kus,ya da kusana kadar agla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 bir sap olarak kalpleri kınıyorum. bi de mutluluklar diliyorum.[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Puddy Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 teşekkr ederm=) kalpçikler de çok şirinmiş buarada:D[signature][hline]This feeling inside me finally found my love, I've finally broke free.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Bende aşık olamak istiyorum artık ama kimse yok ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jasco Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 ben Zegnanınkine hasta oldum bende onunla kalp yapabilirmiyim pliz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 said: dalamardl, 26 Temmuz 2005 19:20 tarihinde demiş ki: Bende aşık olamak istiyorum artık ama kimse yok ki öle isteyince a$ık olunulmuyor ztn uzulme.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 ne oluyo bu aralar aşk mevsimimi başladı.. bende istiyom ya..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Ben cozemedim. Nedir boyle afise etmek falan?[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulfly Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 martta geçti ama hehehe nese mutlu ol lan![signature][hline]you'll hear my cries on the wind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 bi kedi olarak üstüme aldım bu lafı. :P[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ... çok uzaklardan onun sesini duyarken.... sana huzur veren gelir mi seslenirsen? sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen..... ağla ağla ağla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: _gZm_, 26 Temmuz 2005 14:31 tarihinde demiş ki: said: slayer77, 26 Temmuz 2005 06:03 tarihinde demiş ki: said: Black-ice, 26 Temmuz 2005 03:01 tarihinde demiş ki: genelde nedense hep kalpler izmir ekürisinden geliyo. bu iyiye bir işaret mi acaba. hmm Valla doğru bilmiyorum arkadaşlar izmirin bir sözü vardır "İzmirin bir havasına biderde kızlarına güvenmeyin" derler kesemiyorum yani :P işte zatn bende erkeklerıne guvenıyorum ama kızları...:( Yaa bu son yıllarda erkelerinede güvenmen(Madcat hariç)hatta kızı erkeği bırak güveneceğin en son varlık insan olsun!!!İnsanlara güvenmeden önce ikikere düşün çünkü insan bulmak binde birdir.[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK White Rose//Anialeyn - Priest(60) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 eger soledıklerın bana geldıyse haklısın hemde tamamen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Sanada herkezede isteyen üstüne alır bu bir gerçek[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK White Rose//Anialeyn - Priest(60) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 sıleyırcım beni söylemiş sağolsun. :)[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ... çok uzaklardan onun sesini duyarken.... sana huzur veren gelir mi seslenirsen? sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen..... ağla ağla ağla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar