Malkavian Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 ya arkadaştan bir dosya alcaktım bulamıyorduk ondakide virüslüydü virüs programı yoktu alıp temizlerim dedim temizlenmiyor avastla sonra dosyanın adını değiştir taşı seçeneğini seçtim dosya nerde hangi adla bilmiyorum nasıl öğrenirim[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Voys Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 avast çek hemen[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Malkavian Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 avast var ama o dosya nerde bilmiyorum[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 antivirüs zug zug mcafee stop (başlığa bak cevapa bak)[signature][hline]Beş Hececiler
Öne çıkan mesajlar