EarS Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 nedir arkadaş bu alliance ın yaptığı her maç 4-5 kere denemezlerse rahat edemiyorlar adamlar resmen 5li grup kurup oyunu bitirmeye geliyorlar olurda alırlarsa hutı gg direk.hepsi keep e yakın ölüp doluşuyorlar generalin yanına.zaten alamazlarsa bile av genelde 40a 25falan açıldığı için 4-5kişi oyundan düşürüp gy alıyorlar. blizz forumlarını takip etmiyorum ama umarım savaşılmadan içeri girelme olayını düzeltmeyi düşünüyorlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 cok gıcık direk 35 dakka bitio oyun[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Çok yapılıyor BL'de. GM'lere de kaç kere söylendi ama değişen birşey yok.[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs There will be no dawn for the Alliance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Düzeltilse de farketmez alliance bu bulur bi bug 2 saat geçmeden başlar abuse e next patche kadar. O yüzden yapılabilecek birşey yok ya 40 kişi raid olarak girceksiniz avye, ya da warsong.. gerçi ordada abuse var ama daha az.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr .Infernal Affairs. Punch the gnomes! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 öle bi durumda herkes çıkıo abi bg den direk 5 dakkadan kapanıo bekledikleri sıra içlerinde patlıo bizde alteracın girişinde dans edioz :D[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 ya ben bu AV ile bilgi verebilirmisiniz? Ben lvl 52 ud warriorum ice barbed görevini yapmak istiyorum ... bu av ye raid yada party olmadan girilmiyormu ? (wsg deki gibi içerde raid kurma falan?) ilk 51 olduğumda meraktan tıkladım first avaliable e (av) sonra grind yapmaya gittim unutmuşum onu bi baktım 2h 40min olmuş ses yok .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 said: shippy, 28 Temmuz 2005 00:08 tarihinde demiş ki: öle bi durumda herkes çıkıo abi bg den direk 5 dakkadan kapanıo bekledikleri sıra içlerinde patlıo bizde alteracın girişinde dans edioz :D Adamlarda beleş 700 repu kazanıyor güzel iş :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 emin misin 700 repuya kazamış sayılmıolar die biliorum[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 BL de çok başıma geliyor. Eğer horde çıkarsa oyundan 5 dakika sonunda alliance kazanıyor oyunu. WSG de de 5 dakikada 3 bayrağı zaten rahatca götürdüğünden yine kazanıyorsun.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 adamlar bug abuser zaten :D[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 öyle oldugu zaman daha iyi.zaten sırada uzun zaman geciriyoruz bide icerde 3-4 saat kalınca kötü oluyo onun yerine yarım saatte yaklasık 1k reputation ve 5k+ honor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar