Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

frostwolf relief hut abuse

EarS

Öne çıkan mesajlar

nedir arkadaş bu alliance ın yaptığı
her maç 4-5 kere denemezlerse rahat edemiyorlar
adamlar resmen 5li grup kurup oyunu bitirmeye geliyorlar olurda alırlarsa hutı gg direk.hepsi keep e yakın ölüp doluşuyorlar generalin yanına.zaten alamazlarsa bile av genelde 40a 25falan açıldığı için 4-5kişi oyundan düşürüp gy alıyorlar.
blizz forumlarını takip etmiyorum ama umarım savaşılmadan içeri girelme olayını düzeltmeyi düşünüyorlardır.
Sosyal ağlarda paylaş

Düzeltilse de farketmez alliance bu bulur bi bug 2 saat geçmeden başlar abuse e next patche kadar.
O yüzden yapılabilecek birşey yok ya 40 kişi raid olarak girceksiniz avye, ya da warsong.. gerçi ordada abuse var ama daha az.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr .Infernal Affairs.
Punch the gnomes!
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben bu AV ile bilgi verebilirmisiniz? Ben lvl 52 ud warriorum ice barbed görevini yapmak istiyorum ... bu av ye raid yada party olmadan girilmiyormu ? (wsg deki gibi içerde raid kurma falan?) ilk 51 olduğumda meraktan tıkladım first avaliable e (av) sonra grind yapmaya gittim unutmuşum onu bi baktım 2h 40min olmuş ses yok ..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
shippy, 28 Temmuz 2005 00:08 tarihinde demiş ki:
öle bi durumda herkes çıkıo abi bg den direk 5 dakkadan kapanıo bekledikleri sıra içlerinde patlıo bizde alteracın girişinde dans edioz :D

Adamlarda beleş 700 repu kazanıyor güzel iş :)[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...