Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Koleksyoncu Patiler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
silah koleksiyonum var hehe:P tabi masraflı bi koleksiyon oldugunda baya agır genişletiyorum:)[signature][hline]WOW
Damodar-lvl 60-Night Elf-Rogue
Sardokar-Human-Paladin
DAOC
Katil-lvl 50 parasız asker-kay

Mesaj tarihi:
hiç sorma yavrum

haydar dümenlik mektuplar bile alıyorum =(
bezdim valla[signature][hline]Aşk acısı,gönül yarası...
Derdiniz ne olursa olsun...
Anlatın ablanıza,bulsun size çare...
www.guzinabla.com
Mesaj tarihi:
silah almak için harcadıgım para ve ruhsat almak için verdiğim emek göz ardı edilemez:P şu an 6 parçalık bi koleksiyon ama zamanla büyüyecek inşallah:)[signature][hline]WOW
Damodar-lvl 60-Night Elf-Rogue
Sardokar-Human-Paladin
DAOC
Katil-lvl 50 parasız asker-kay

Mesaj tarihi:
Eski türk paraları.

En eskiside 11 haziran 1930 ve 1715 numaralı kanuna göre çıkartılmış kocaman bi yeşil 100 lira. bir tek ondan 1 tane var zaten elimde...[signature][hline] "İki Yol Var Demiştin! Hangisini Seçeyim?!"

Mesaj tarihi:
siyah beyaz eski resim koleksiyonu işine girdim..daha bir hafta olmadı...tüm yakınlarımdan resim topluyorum...eski resimleri çok güzel resimler var...dedemin annesinin resmini bilem buldum..köyün resmi var...vaktinde babamların çocukken resmini çekiyormuş askerler...onları arayıp bulucam...[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
Mesaj tarihi:
valla bende peçete koleksiyonum vardı hala duruyo mu bilmem anahtarlık toplarım hala zaman zaman anneannemden kalma eski para koleksiyonum var dayımdan kalma bir pul koleksiyonum var
Mesaj tarihi:
said:
Mandoo, 27 Temmuz 2005 14:46 tarihinde demiş ki:
siyah beyaz eski resim koleksiyonu işine girdim..daha bir hafta olmadı...tüm yakınlarımdan resim topluyorum...eski resimleri çok güzel resimler var...dedemin annesinin resmini bilem buldum..köyün resmi var...vaktinde babamların çocukken resmini çekiyormuş askerler...onları arayıp bulucam...

eski resim koleksyonunda citti isen yardımcı olabilirim.[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05|
Mesaj tarihi:
1/18 Bburago vardı uzun süredir yenileri eklemiyorum ama 40 tane duruyor.

Bir de müzik teorisi ve piyano neşriyatı (e-booklar) var.[signature][hline]Erutan, 23 Haziran 2005 18:11 tarihinde demiş ki:Ben istersem duvara işerim,arkadaşım klozete zevk meselesi.
  • Yeni Oluştur...