Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Ya bu nbl forumlarının açılacagı yok, burası daha guzel hem :) bende daldım levrekleme :p Burda moderator olmak için naapmak lazım :) Nebula da modduk burdada mod olsak guzel olur ya :P[hline]Danny Deuce Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 hoş geldin[hline].......... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Selam. Modluk için paticik lore lazım. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 hoşgeldin boşver modluu napcan mod lukmus hem yorulmussundur sen orda şimdi[hline] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 *! 360 Stradale pistte çılgın hızlarda gezinirken chiptech onu izler, bu arada Ouz yanına gelir, anlatmaya başlar... * Hoşgeldin dostum Bu arada nası alet? ayarlamalarını yaptım yarınki yarışa katılıcam da. Yedek pilotun testi war şimdi... Neyse rutin olarak şunları sölemeliyim ki, Bu forumlarda aklına gelebilecek hemen hemen herşey hakkında konuşabilir, tartişabilir, copy/paste yapabilir, bilgi alabilirsin; ama öncelikle Forum Kurallarını ve FAQ'i okumanı öneririm. Paticik Ana Sayfasından UO, WoW, AO, DC, DAoC, EVE, NwN, SWG ve Shadowbane ile ilgili pek çok bilgiye ulaşabilir, Edebiyat ve UltimaTR Sözlük bölümlerine girebilir, eger sphere ile ilgileniyorsan ve kendi dünyanı yaratmaya çalışıyorsan Sphere Script Veritabanına ugrayıp sana faydalı olacak scriptleri seçebilir ve aklına takılan bir şey olursa forumların ilgili bölümlerinde diğer üyelerden yardım isteyebilirsin. Biraz eğlenmek istersen komik bölümünde bir gezinti yapabilir veya müzikle ilgileniyorsan Müzik Bölümüne ve Lyrics veritabanımıza bir göz atabilirsin. Eğer radyo dinlemeyi tercih ediyorsan, forumları okurken bir yandan Pepelek Radyoyu takip etmeni önerebilirim. otomobil,motorsports,modifiye ile ilgileniyor isen Patinaj bölümü tam sana göre... oldu mu? Neyse ii eelenceler... Bu arada istersen otoparktaki 456 GT M ile dolaştırırım da seni forumda...[hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) [Bu mesaj Ouz_UFO tarafından 10 July 2003 23:50 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 said: Deep-Night, 10 July 2003 23:44 tarihinde demiş ki: Selam. Modluk için paticik lore lazım. Animal Lore var, ayrıyetten Arms Lore da GM. yetmezmi :) Paticik lore ne oluyo bide nerden teach leniyo :)[hline]Danny Deuce Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 said: Ouz_UFO Ya ben Vosvos la dolaşmak istiyorum, yavaş yavaş, öğrene öğrene olurmu? :)[hline]Danny Deuce [Bu mesaj Chiptech tarafından 11 July 2003 00:19 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paticik Lore' unun kurallarından biri Paticikte bu kadar uzun quotelerin yapılması takipçi yaşam formlarının hoşuna gitmeyebilir *! Your Skill in Paticik Lore Has increased by 0.1 it is now 0.1* Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Ya prdn bende farkettim sora çok üşendim uykum var başım agrıyo kafedeyim 5 saattır oturduum yerden hareket etmedim, psikolojim bozuldu valla :)[hline]Danny Deuce * Your skill in Paticik Lore has increased by 0.1%. It is now 0.2% * [Bu mesaj Chiptech tarafından 11 July 2003 00:24 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 mesaj atarak lore arttıramassın. gezerek görerek arttırman lazım.. mesela bir üstteki mesajı quotelamak kötüdür.[hline]Swoot: Sen web 'i birak sadece cam al. EagleEye: Yok, ben web cam alıp webe camdan bakıcam. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 paticik ultima online serverı değildir mesela. eski topicleri biraz karıştır yukardaki arama düğmesiyle.. mesela avatar ve online diye topicleri araştır. kaç kişinin avatar ve online kişileri görmeyi istediğini anla.. işte bunun gibi şeyler..[hline]Swoot: Sen web 'i birak sadece cam al. EagleEye: Yok, ben web cam alıp webe camdan bakıcam. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 ööle gelir gelemz mod olmak istemek yok. önce içeri gir, kendini kanıtla, hepimiz seni tanıyalım, sevelim. ondan sonra kısmetse olur. hoşgeldin... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 chipitek iyi adamdır bılırım ben :) nebulada ah bide weretiger olacak süfer bi adam ya tam geyik :-)[hline]:rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: Amma rock'çı warmış yauw Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 eheh thnx :)[hline]Danny Deuce Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 hoşgeldin[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Hosgeldin.[hline] ¥ Tek Rakibi Kendisi ¥ « ZodyaG Admin » Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3n1z Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 selams[hline]|herzaman mutlu| -D-e-n-i-z :-? web :sakin:sakin sakin sakin ha yaklasmayin yanima :sakin: HAaa!!! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 selam çip ho$geldin ehe :)[hline]What does not kill,makes stronger. ------------------------ Laraok Deadsoul Kay's sexy necromancer Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Artık ölsemde gam yemem :) thanatos un yetkili olmadığı biryer gördüm ya.. :)[hline]Danny Deuce Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loserandlost Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 ojjjj geldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RAMBO8 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 hosgeldın dıcem ben yenıyım hos bulduk:)[hline]RAMBO(SM)LOCUS Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Ojj bulduuuuuuuuuuuuk :)[hline]Danny Deuce Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismayilucanpehli Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 ulan yinemi sen. patavatsız izbe adam. işallah mod olamassın haeu[hline]Ismayil U¢anpehlivan... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shock_The_Bizkit Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Burayada gelmiş ya.Yüzsüz seni :-P[hline]ymumcuoglu Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Hoşgeldin.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.