shippy Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mc'ye gelen düşmanları MC yapıp lava atmak ne kadar zevkli cok merak ediorumda bi sorim dedim atmakla kalsanz ei bide daldırıp acıgı götürüsuz acıkta MC'yi Kesip rep. loss yememizi saglıosunz.(çok gıcık oldum)[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 lowbie leri zeplin veya gemiden duel yaparak atmaktan ne zevk alırlar onu da sormak lazım[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 ben bu MC'yi yaratını öpiyim[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 ubrsye falan gitmeye calısanları lava atmakta çok eğlenceli.mc raidi oldugu zaman karsı taraftakilerin sayıları cok oldugu icin zor oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 senin cvp vermeni bekliodum oh be :D sen beni atmıstın bi kere ama ölmemiştim fazla daldıramadn :D[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 haha nerden hatırladın baya etkilemiş herhalde intikam için priest falanda açarsın sen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 hic priest oynamadim ama oynasaydim bol bol yapardim tahmin ediyorum cok zevkli oluyor sonucta herkes karakterinin tum imkanlarini kullaniyor priestler bisey degil, moblar atıyor lava icerde ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 daha denemedim ama wg'de flag carriera atmakta etkili olabilir.yada sinir oldugum paladinleri duelde mind control yapıyp duel alanından cıakrarak falan yeniyorum hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 priestım var merak etme nihoho sırf 50 yapcam seni atcam daldırcam lava bakalım kaç saniye nefesini tutubiliosun :D[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 merak etme levitate sayesinde lav üstünde yürüyebilirim reagent yoksa bile karşı tarafa kadar yüzebiliyorum shield renew desperate prayer gerekirse potion falan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 bu gün bi arkadaş denedi mc yi spell alert saolsun ground diktim 2. yi atarken earth shock yedi öle baktı /wave yaptım gittim :D[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 alterac valley videosu var onu izleyin MCden hoslaniyorsaniz :) katliam yapiyor eleman ehe[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki: ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 ordada base önündeki köprüden gelenleri aşşağı atmak süper oluyo yani birsürü kullanma yeri var mind controlün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 benden sana tavsiye rogueları atma bi işe yaramıo.[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 said: shippy, 27 Temmuz 2005 20:40 tarihinde demiş ki: Mc'ye gelen düşmanları MC yapıp lava atmak bide daldırıp acıgı götürüsuz acıkta MC'yi Kesip 3 ayrı mc'den mi bahsediyorsun? bildiğim bi mc molten core var benim. anlamadım bişi[signature][hline]Beş Hececiler [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 27 Temmuz 2005 22:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 1.si Molten Core diğerleri de Mind Control :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 evet büyük harfle yazdım MC(mind controlu) o yüsden.[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Feci zevkli hem de : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress Cintonick, 27 Temmuz 2005 02:03 tarihinde demiş ki: elaidi fake misin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 AV'deki alliance base'ine giden koprude de yapiyordum ben test serverindaki priestimle, bizim serverdakiler daha kesfedemedi neyseki. :p bide AV'de hicbiyerden atmasan bile zergun icindeki birine MC atinca hemen kirmizi gorup daliyorlar, gerzek cok. [signature][hline]Saeros, 14 Temmuz 2005 15:21 tarihinde demiş ki: harbi, almanlar danimarkalılar filan bi başlıyolar, ih möhte şiş köfte diye, "english please" demekten dil kalmıyo. [Bu mesaj thanatos tarafından 27 Temmuz 2005 23:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar