Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Empyrium..

Demise

Öne çıkan mesajlar

Kesinlikle dinlenmesi gereken gruplardan bi tanesi die düşünüorum..ciddi 17-18 yaşından küçükler dinlememeli...Deli bunalım we intihara teşebbüs..!!

Sewdiğiniz weya bildiğiniz parçaları warsa paylaşırsanız sewinirm..

Empyrium - Ode The Melancholy[hline]Benim Gökyüzümsün..Karanlık ruhum,yanan bedenimsin...En nefret ettiğim yanım,taptığım ruhsun..Çıkmak istemediğim kaoslarda önümdeki tek engelsin..öLümün sıcak nefesinden gelen o eşsiz çağrıyı geri çevirmemi sağlayan tek ve SON varlığımsın...

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Demise, 14 Şubat 2003 16:34 tarihinde demiş ki:
Kesinlikle dinlenmesi gereken gruplardan bi tanesi die düşünüorum..ciddi 17-18 yaşından küçükler dinlememeli...Deli bunalım we intihara teşebbüs..!!

Sewdiğiniz weya bildiğiniz parçaları warsa paylaşırsanız sewinirm..

Empyrium - Ode To Melancholy[hline]Benim Gökyüzümsün..Karanlık ruhum,yanan bedenimsin...En nefret ettiğim yanım,taptığım ruhsun..Çıkmak istemediğim kaoslarda önümdeki tek engelsin..öLümün sıcak nefesinden gelen o eşsiz çağrıyı geri çevirmemi sağlayan tek ve SON varlığımsın...

[hline]Benim Gökyüzümsün..Karanlık ruhum,yanan bedenimsin...En nefret ettiğim yanım,taptığım ruhsun..Çıkmak istemediğim kaoslarda önümdeki tek engelsin..öLümün sıcak nefesinden gelen o eşsiz çağrıyı geri çevirmemi sağlayan tek ve SON varlığımsın...

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
Bu grubu biLem warmı ya? abi direk biLmeyen warsa indirsin bu grubu..Benden tawsiye.[hline]Benim Gökyüzümsün..Karanlık ruhum,yanan bedenimsin...En nefret ettiğim yanım,taptığım ruhsun..Çıkmak istemediğim kaoslarda önümdeki tek engelsin..öLümün sıcak nefesinden gelen o eşsiz çağrıyı geri çevirmemi sağlayan tek ve SON varlığımsın...

Sosyal ağlarda paylaş

Ewt bi kaç $arkıdaha öneriyim ben...Full war artık bende..

Autumn Grey Views
The Yearning.
Kein Hirtenfeuer Glimmt Mehr (Süper rahatlatıcı)
Mourners
Ordain'd To Thee (rllz)
Planty Moons Ago
The Blue Mists of Night[hline]Benim Gökyüzümsün..Karanlık ruhum,yanan bedenimsin...En nefret ettiğim yanım,taptığım ruhsun..Çıkmak istemediğim kaoslarda önümdeki tek engelsin..öLümün sıcak nefesinden gelen o eşsiz çağrıyı geri çevirmemi sağlayan tek ve SON varlığımsın...

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...
amanin ben bayadi fani var saniodum empyrium'un bu forumda :/ heralde ilerleyen saatlerde cevaplar gelir..buarada madem yeni basladiniz albumleri rahat rahat sindire sindire dinleyin madem cunku baska album olmayacak,gecen yil gömdük o grubu biz :(

buarada almanca albumlerine benim zamaninda yaptigim gibi "iyk sevmem ben almanca" demein onlari daha bile cok sevdim sonradan :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki:
İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman.
Sosyal ağlarda paylaş

valla empyrium u Where At Night The Wood Grouse Plays i (umarım albüm ismini doğru hatırlamışımdır:))keşfettiğimden beri dinliyorum sanırım 4 yıl falan oldu ve hala da açıp dinlerim. wiland a gelince diğer album kadar iyi olamasada güzel bir albüm.[signature][hline]http://www.myspace.com/misanthropehus

name :Misanthrope
race :Night Elf
class :Hunter
server :BF
Sosyal ağlarda paylaş

Empyrium - The Shepherd And The Maiden Ghost
tavsiye ederim..[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...