Demise Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Kesinlikle dinlenmesi gereken gruplardan bi tanesi die düşünüorum..ciddi 17-18 yaşından küçükler dinlememeli...Deli bunalım we intihara teşebbüs..!! Sewdiğiniz weya bildiğiniz parçaları warsa paylaşırsanız sewinirm.. Empyrium - Ode The Melancholy[hline]Benim Gökyüzümsün..Karanlık ruhum,yanan bedenimsin...En nefret ettiğim yanım,taptığım ruhsun..Çıkmak istemediğim kaoslarda önümdeki tek engelsin..öLümün sıcak nefesinden gelen o eşsiz çağrıyı geri çevirmemi sağlayan tek ve SON varlığımsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demise Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 said: Demise, 14 Şubat 2003 16:34 tarihinde demiş ki: Kesinlikle dinlenmesi gereken gruplardan bi tanesi die düşünüorum..ciddi 17-18 yaşından küçükler dinlememeli...Deli bunalım we intihara teşebbüs..!! Sewdiğiniz weya bildiğiniz parçaları warsa paylaşırsanız sewinirm.. Empyrium - Ode To Melancholy[hline]Benim Gökyüzümsün..Karanlık ruhum,yanan bedenimsin...En nefret ettiğim yanım,taptığım ruhsun..Çıkmak istemediğim kaoslarda önümdeki tek engelsin..öLümün sıcak nefesinden gelen o eşsiz çağrıyı geri çevirmemi sağlayan tek ve SON varlığımsın... [hline]Benim Gökyüzümsün..Karanlık ruhum,yanan bedenimsin...En nefret ettiğim yanım,taptığım ruhsun..Çıkmak istemediğim kaoslarda önümdeki tek engelsin..öLümün sıcak nefesinden gelen o eşsiz çağrıyı geri çevirmemi sağlayan tek ve SON varlığımsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demise Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 Bu grubu biLem warmı ya? abi direk biLmeyen warsa indirsin bu grubu..Benden tawsiye.[hline]Benim Gökyüzümsün..Karanlık ruhum,yanan bedenimsin...En nefret ettiğim yanım,taptığım ruhsun..Çıkmak istemediğim kaoslarda önümdeki tek engelsin..öLümün sıcak nefesinden gelen o eşsiz çağrıyı geri çevirmemi sağlayan tek ve SON varlığımsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 Daha 1 hafta oncesine kadar bilmiyordum fakat yeni yeni kesfediyorum su ana kadar ki guzel parcalari; ode to melancholy under dreamskies the sad song of the wind the yearning Aslinda gothic metalin opeth i gibi bisey tum parcalari ayri guzel(mis) Official Site[hline]KHaRoN The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demise Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Ewt bi kaç $arkıdaha öneriyim ben...Full war artık bende.. Autumn Grey Views The Yearning. Kein Hirtenfeuer Glimmt Mehr (Süper rahatlatıcı) Mourners Ordain'd To Thee (rllz) Planty Moons Ago The Blue Mists of Night[hline]Benim Gökyüzümsün..Karanlık ruhum,yanan bedenimsin...En nefret ettiğim yanım,taptığım ruhsun..Çıkmak istemediğim kaoslarda önümdeki tek engelsin..öLümün sıcak nefesinden gelen o eşsiz çağrıyı geri çevirmemi sağlayan tek ve SON varlığımsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 many moons ago favorimdir.2. albumlerini ilk albumleri kadar sevmesemde yinede denlenebilir.çok dinlendirici ve farklı bir grup.şiddetle tavsiye edilir[signature][hline]http://www.myspace.com/misanthropehus name :Misanthrope race :Night Elf class :Hunter server :BF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 songs of moors çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 amanin ben bayadi fani var saniodum empyrium'un bu forumda :/ heralde ilerleyen saatlerde cevaplar gelir..buarada madem yeni basladiniz albumleri rahat rahat sindire sindire dinleyin madem cunku baska album olmayacak,gecen yil gömdük o grubu biz :( buarada almanca albumlerine benim zamaninda yaptigim gibi "iyk sevmem ben almanca" demein onlari daha bile cok sevdim sonradan :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki: İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 valla empyrium u Where At Night The Wood Grouse Plays i (umarım albüm ismini doğru hatırlamışımdır:))keşfettiğimden beri dinliyorum sanırım 4 yıl falan oldu ve hala da açıp dinlerim. wiland a gelince diğer album kadar iyi olamasada güzel bir albüm.[signature][hline]http://www.myspace.com/misanthropehus name :Misanthrope race :Night Elf class :Hunter server :BF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 bılınmezmı be yanlız muzige yas sınırı koyman bana bı garip geldı ama süper bı grup Lovers Grief Planty Moons Ago The Shepherd And The Maiden Mourners daha bi sürü[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 penth bi yerlere iron albümünü upload etmişti, indirip severek dinlemiştik :D[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Empyrium - The Shepherd And The Maiden Ghost tavsiye ederim..[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 said: Mirage, 27 Temmuz 2005 13:19 tarihinde demiş ki: penth bi yerlere iron albümünü upload etmişti, indirip severek dinlemiştik :D Yok o iron olan Ensiferum..[signature][hline]Blood never ends without the power of wisdom!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 hadi ya :horace: olsun bu da güzeldir, karizma isim baksaniza empiyriuuvm[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Weiland albumundeki şarkılar çok güzel[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ AOTG ] Death is just depth of chaos DwN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demise Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Orjinal cd olarak tamamladım cd lerini ve inanın bütün şarkılarının belli bi güselliği var..Yukardada sölediğim gibi dinlenmesi gerekn bi grup..[signature][hline]I'm enbodyment of Antichrist I'm living for my own Demise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar