Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Bostancı Lunapark Buluşması

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
buluşma topiklerinde isim yapmış biri olarak(yuh havaya bak :-)) bir bomba daha patlatmaya karar verdim...

şimdi şöyle planladık..bir terslik olmazsa haftaya salı günü öğlen buluşulup bişiler yapılır...her türlü şey olabilir yani...pizza huttan tutunda sahilde içmeye kadar..vs..

saat 8 de lunaparka gidilir...para bitene kadar gondola ahtapota çarpışan arabaya binilir...ama gondola binerken sarhoş olma koşulu var...

size de uyarsa mesajlarınızı bekliyorum....tarih ve yapılacakların listesinde oynama olabilir..ama lunaparka gidilicek :D[signature][hline]Chirac:Hepimiz Bizansın çocuklarıyız!
Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
Mesaj tarihi:
akşam giricez zaten ya lunaparka...gece 1-2 yaparız para dayanırsa ehauhea :D[signature][hline]Chirac:Hepimiz Bizansın çocuklarıyız!
Mesaj tarihi:
yok abi çarpışan arabadan şaşmıcan :D ehauehuea[signature][hline]Chirac:Hepimiz Bizansın çocuklarıyız!
Mesaj tarihi:
cumartesi akşamı ordaydık çokta eglendik ... bi aksilik olmassa bende uğrayabilirim yanınıza , zaten belli ederiz paticik liliğimizi :D[signature][hline]www.kemirgen.net
Heyd - Jedi Padawan
Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger
Hüsam - Level 50 Invul/NRG -(retired®)
Mesaj tarihi:
walla bana uyar eglenceli olur heralde:D:D:D:D[signature][hline]Demokratik Pati Örgütü
Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız...
Mesaj tarihi:
Gelenler:
Mandoo
Na
tunch
Custodem
trdgy
Hymn...

hadi olm msndeki patilere yapıştırın şu sayfanın linkini..[signature][hline]Chirac:Hepimiz Bizansın çocuklarıyız!
Mesaj tarihi:
ya çocuk musunuz[signature][hline]Yeah yo yo yo bana bak fıçı kafalı Bellow ben kel değilim tamam mı şişko desen senden zayıfım beni tüm cemaat bilir ama seni bilmez come on yeah man dönde aynaya bak sırık al kendine bir bıyık
Mesaj tarihi:
burdanda mandoo nun ne oldugu ortaya çıkıyor:)[signature][hline]Yeah yo yo yo bana bak fıçı kafalı Bellow ben kel değilim tamam mı şişko desen senden zayıfım beni tüm cemaat bilir ama seni bilmez come on yeah man dönde aynaya bak sırık al kendine bir bıyık
Mesaj tarihi:
susun lan ben geliyorsun dediysem geliceksin custodem kaçarı yok..

hymn senide ayrı döverim kesin geliyosun olm sensiz pati buluşmasına gitmem ben :D[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
Mesaj tarihi:
mandoo sorunlu bir insan, bunu fark ettim topici okurken=))

yok gelen falan, dağıtr buluşmayı, pizza falan yiyin onun yerine=)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine

Mesaj tarihi:
tatile gitmessem gelicem.[signature][hline]fizban, 13 Şubat 2004 20:31 tarihinde demişki: eheuh yok be sanmıyorum. zaragozaya karşı da böyle oynarız sanırım bence heralde kesinlikle galiba.
Sersefilse duygular ömrünün yarısı yalpalar
Mesaj tarihi:
ya o güne kadar en geç p.tesi herşey belli olur...olm bak gelin lan mando efsanesi yıkılmasın.. :D benim düzenlediğim buluşma dolar taşar hüleaaan :D[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
Mesaj tarihi:
yukarı![signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
  • Yeni Oluştur...